Latura întunecată a zodiei Gemeni

Începând cu data de 21 mai până pe 20 iunie ne aflăm în zodia Gemeni. Nativii născuţi sub acest semn zodiacal ies în evidenţă prin personalitatea lor multiplă.
Mulţi dintre noi ştim că aceştia pot fi extrem de distractivi acum, iar în secunda următoare să se schimbe radical, părând cu totul alte persoane. Gemenii se lasă purtaţi de vânt şi sunt mereu în căutare de aventură. Ghidaţi de aer, ei sunt capabili să se adapteze oricărei situaţii pentru şi să reuşească.

Chiar dacă socializează cu uşurinţă şi au unele dintre cele mai inteligente puncte de vedere, aceste trăsături pozitive pot fi uneori umbrite de aspectele negative ale personalităţii lor.

Iată 5 aspecte negative ale personalităţii lor:


1. Gemenii pot fi sarcastici

Gemenii sunt pro ironie verbală şi sarcasm.
Chiar şi în cele mai serioase şi nepotrivite situaţii, prima lor reacţie va consta în umor sec. Sarcasmul poate fi enervant, mai ales dacă le ceri sfaturi. Ei ţi le pot oferi, dar nu înainte de a vorbi într-un mod în care să te irite şi enerveze.

2. Gemenii pot fi nestatornici

Gemenii, la fel ca şi alte semne de aer, urăsc să se simtă legaţi. În consecinţă, aceştia caută rareori angajament şi preferă, mai degrabă, să rămână singuri pentru a explora tot ceea ce are viaţa de oferit. Chiar şi în cazul relaţiile de prietenie sau amoroase, aceştia vor căuta mereu alţi amici şi alţi parteneri şi nu vor ezita să plece dacă găsesc ceva ce cred că este mai bun decât ceea ce au deja.


3. Gemenii sunt impulsivi

Deşi sunt persoane nepăsătoare, Gemenii au o înclinaţie spre impulsivitate. Se grăbesc să sară fără să se gândească la consecinţe şi să facă planuri suplimentare în cazul în care lucrurile nu funcţionează. Adesea, Gemenii au probleme din această cauză şi devin irascibili dacă nu găsesc o cale de ieşire. În mod ironic, ei vor încerca să rezolve situaţia creată tot într-un mod impulsiv.

4. Gemenii pot fi materialişti

Ca şi alte semne de aer, Gemenii sunt atraşi de frumuseţe, inteligenţă şi farmec. Cu toate acestea, calităţile pe care le caută nu sunt cele de profunzime.
Adesea, Gemenii evaluează ceea ce este frumos sau fermecător la suprafaţă, lucru care îi ajută să rămână liberi, să-şi creeze conexiuni ocazionale şi să obţină informaţii care le sunt de folos şi de pe urma cărora pot profita.

5. Gemenii pot fi anxioşi

Mulţi Gemeni au probleme cu anxietatea. Din cauza naturii lor impulsive, se pot trezi adesea în situaţii stresante care sunt dificil de gestionat. Când se întâmplă acest lucru, fie dispar, fie îi înlătură pe cei din jurul lor.

Chiar dacă Gemenii au unele trăsături negative, calităţile lor sunt mai multe şi mai semnificative.
Dacă eşti născut în această zodie, poţi să te ocupi de această latură a ta făcându-ţi planuri pentru următoarea ta aventură şi să îţi aminteşti că nu tot ce vezi la suprafaţă este aur.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod