Infidelitate

5 zodii care cred că e ok să înşeli

Dacă întrebi oamenii ce părere au despre infidelitate, majoritatea vor spune că este ceva greşit. Însă nu toată lumea gândeşte aşa!
În timp ce unii vor spune că infidelitatea ruinează relaţiile, provoacă un stres în plus şi pun o etichetă ruşinoasă pentru tot restul vieţii, pentru alţii aceste lucruri nu sunt adevărate. Sigur, nu toţi reprezentanţii acestor 5 zodii sunt de acord cu înşelatul, însă există câţiva care cred că e un rău necesar.

Asta nu înseamnă că aceştia îşi propun să înşele sau să aibă un comportament nepotrivit în dragoste, dar sunt mai predispuşi la infidelitate decât alte semne zodiacale. Fie că este vorba de înşelat emoţional sau fizic, aceste zodii nu privesc infidelitatea ca pe ceva greşit. Motivele pentru care oamenii înşală nu sunt clare, pentru că infidelitatea e o problemă mai complexă decât ai crede. Indiferent dacă o persoană îşi doreşte mai mulţi parteneri sau este nemulţumită de viaţa ei sentimentală actuală, ceea ce e cu adevărat important este ce ceea ce se întâmplă în cadrul relaţiei.

Uneori, oamenii înşală pentru că încearcă să îşi îndeplinească anumite dorinţe pe care partenerii lor nu le pot satisface.
Asta înseamnă că, ei nu îşi doresc neapărat să se despartă de partenerul lor actual. Poate că ei nu îşi mai iubesc partenerul, dar sunt încă ataşaţi de el. S-ar putea să înşele pentru că ei caută pe cineva care să îi satisfacă sexual, chiar dacă ei încă mai au pe cineva care îi satisfac emoţional.

Dacă ai de gând să faci acest lucru, ar fi o idee bună să-ţi pui relaţia în aşteptare, să îţi dai seama ce îţi doreşti cu adevărat să se întâmple în continuare şi să decizi încotro mergi.

Iată 5 zodii care cred că e ok să înşeli:

Berbec


Berbecul nu se implică într-o relaţie cu gândul că va înşela. De fapt, el poate fi un partener foarte devotat. Dar, el poate fi incredibil de curios, întotdeauna a fost şi va fi. Iar când este curios cu privire la cum ar fi să aibă o relaţie cu altcineva în afară de partenerul lui, acest lucru îi poate afecta relaţia. Curiozitatea Berbecului este ceea ce îi va aduce necazuri. Dacă relaţia lui actuală nu îi oferă tot ceea ce îşi doreşte sau nu vrea să trăiască fără să ştie cum e şi cu altcineva, atunci acest semn zodiacal va găsi mereu un motiv să înşele.
El este un rătăcitor din naştere, lucru care poate fi dăunător pentru partenerii lui.

Gemeni


Nativul din Gemeni este infidel din natură. Îi e greu să se implice într-o relaţie doar cu o singură persoană, aşa că, nu ar trebui să fie o surpriză pentru tine. Când începi o relaţie cu el, trebuie să ştii că nu va juca după reguli. Ar putea părea că tu eşti totul pentru el, dar el are infidelitatea în sânge. Indiferent dacă îşi plănuieşte sau nu, o să găsească pe cineva cu care să te înşele. S-ar putea să nu se întâmple imediat, dar în cele din urmă tot o va face. Este curios şi se va gândi mereu să încerce ceva nou dacă vede pe cineva care îl atrage. De asemenea, acest nativ va recunoaşte că a fost infidel sau că te-a minţit după mult timp după ce vă veţi despărţi, în funcţie de cum vrea să gestioneze situaţia.

Fecioară


Fecioara este semnul zodiacale care încurajează infidelitatea deoarece crede să dacă ai un motiv suficient de bun, poţi să faci ce vrei. Fecioara ştie ce vrea într-o relaţie şi va face tot ce poate pentru a obţine acele lucruri.
Nu este genul de persoană cu care să ai o relaţie care nu e completă. Fie o faci să se implice total, fie deloc. Atunci când Fecioara înşală, ea încearcă se se justifice, învinuind pe toată lumea în afară de ea însăşi. Are multe scuze: e vina ta că a trebuit să se ducă la altcineva, pentru că nu o faci fericită, era inevitabil şi s-a văzut obligată. Ceea ce îi lipseşte este curajul de a admite că infidelitatea este greşită şi că nu e nimeni de vină în afară de ea pentru asta.

Balanţă


Nativul din Balanţă este un amant feroce. Când eşti într-o relaţie cu el, trebuie să ştii că va fi foarte intens şi serios în ceea ce vă priveşte. De asemenea, va dori mult de la tine, multă atenţie, dragoste şi adoraţie. Când o Balanţă înşală, cu siguranţă nu primeşte suficientă atenţie. Desigur, motivul pentru care o face crede că este cu totul altul. Balanţa condamnă înşelatul, şi totuşi înţelege de ce oamenii o fac. Când o face, acest nativ caută pe cineva care să-i dea ceea ce nu i se poate oferi.
Indiferent dacă este vorba despre disponbibilitate emoţională, intimitate sau doar apropiere, Balanţa are nevoi şi face orice pentru a găsi pe cineva care să aibă grijă de ele.

Săgetător


Săgetătorului nu îi place să fie legat de o singură persoană, aşa că infidelitatea este ceva ce vine în mod natural pentru el. De fapt, el nici măcar nu se vede înşelând, dar îşi lasă porţi deschise întotdeauna. Cine ştie, ar putea găsi pe cineva mai bun decât tine, dar nu va ştii niciodată dacă nu explorează această opţiune. Scuza acestuia este că trăim doar o dată şi trebuie să profităm de viaţă. El ar putea să se justifice spunând că se simte claustrofob în relaţia actuală sau că nu a fost niciodată bun pentru o relaţie serioasă, dar asta este numai spre binele tău.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod