Cele 3 zodii care au cele mai mari şanse să fie înşelate

Infidelitate

Eşti prea închisă în tine sau nu reuşeşti să satisfaci nevoile emoţionale ale partenerului? Crezi că ai putea fi înşelată din această cauză?
Iată 3 zodii care pot fi înşelate cu mai mare uşurinţă decât celelalte:

Vărsător


Un Vărsător este cunoscut pentru că este rece şi insensibil. Chiar dacă e bun la suflet, se foloseşte de această răceală ca mecanism de apărare pentru a evita să fie rănit. Partenerul acestui nativ ar putea avea probleme cu apropierea faţă de el şi să creadă că nu îi pasă de problemele pe care le are. Din moment ce un Vărsător e prea ocupat să schimbe lumea, partenerii săi se simt daţi la o parte. Acesta este, de obicei, punctul în care începe să caute atenţie şi afecţiune de la altcineva.

Rac

Din cauza instabilităţii lor emoţionale, a schimbărilor frecvente de dispoziţie şi a egoismului, un Rac îşi poate determina partenerul să calce strâmb.
El este iubitor şi este atras de acele persoane care nu sunt cinstite. De asemenea, din moment ce un Rac este condus de sentimente, el poate deveni destul de lipicios şi îşi poate împinge partenerul în braţele altcuiva.

Fecioară


O Fecioară are o viziune foarte metodică asupra vieţii şi e adesea prinsă în detalii astfel încât să uite să fie atentă la partenerul său. De asemenea, ea suferă de o nesiguranţă extremă şi cu greu acceptă că e frumoasă sau că merită să fie iubită. Incertitudinile o face să pară slabă pentru un partener care ar putea să caute în altă parte pe cineva mai atent şi cu mai multă încredere în propriile forţe.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod