Iubita la care visează versus iubita de care are cu adevărat nevoie, în funcție de zodia lui

Ce caută el cu adevărat într-o relație? Ceea ce vrea și ceea ce are nevoie pot fi lucruri foarte diferite!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Berbecul crede că are nevoie de cineva de care să fie mereu îndrăgostit până peste cap. Când întâlnește pentru prima dată pe cineva, este atât de copleșit de sentimentele pasionale încât crede că are nevoie de asta pe tot parcursul relației. În realitate, sentimentele sale față de cineva vor crește și se vor schimba în timp, așa că el are nevoie de o parteneră care să se poată schimba și poate evolua împreună cu el. Berbecului îi place ideea de a avea pe cineva care să-l entuziasmeze și care să-i dea un motiv să se trezească în fiecare dimineață.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Taurul iubește foarte profund și nu se teme să-și lase adevăratele sentimente să iasă la iveală atunci când este alături de cineva care îi place foarte mult. Din acest motiv, el crede că are nevoie de o iubită care să-l iubească la fel de intens ca și el, când de fapt el are nevoie de cineva care să se mândrească că îl are drept partener și care poate striga în gura mare acest lucru. El vrea pe cineva care se va strădui să-i arate că-l iubește necondiționat. Să știe că-l iubește este tot ce contează pentru el, însă nu neapărat și ce are nevoie.
 

Citește și: Cele mai bune trăsături de personalitate ale bărbaților, în funcție de zodia lor

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nativul din Gemeni crede că are nevoie de o iubită care să-l țină alert și care să fie la fel de intensă și îndrăgostită ca și el.

Pentru el o relație trebuie să fie plină de spontaneitate și surpriză. Desigur, o relație presupune mult mai mult decât nebunia care vine odată cu faza de lună de miere, dar Geamănul nu va rezista în relație astfel încât să poată experimenta toate celelalte lucruri și are nevoie de asta în viața lui.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Racul crede că trebuie să o întâlnească pe EA. De fapt, ori de câte ori se întâlnește cu cineva nou, se întreabă dacă ar putea fi cineva cu care se vede pentru tot restul vieții. Fiind o persoană atât de afectuoasă și iubitoare, Racul crede că are nevoie de cineva de care să poată avea grijă. Totuși, trebuie să fie atent ca cineva să nu profite de dragostea și natura sa grijulie. Are deja o idee despre cum arată relația perfectă, dar îți dorește pe cineva care are planuri similare pentru viitor. Iubita de care are nevoie cu adevărat trebuie să fie loială și să fie alături de el indiferent de situație. Când știe că poate conta pe cineva, totul devine posibil.

Leu(22 iulie - 22 august)

Leul vrea ca relația lui să fie aprinsă și pasională. Când își caută iubita perfectă, el se uită după cineva care îi poate oferi toată afecțiunea și atenția de care are nevoie. El crede că iubita lui trebuie să fie majoreta lui personală. Deși este plăcut să aibă alături de el pe cineva care să spună exact ceea ce vrea el să audă, este mult mai important să aibă pe cineva care să-l provoac să muncească din greu și să evolueze.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nativului din Fecioară nu îi place să se joace, așa că la fiecare întâlnire se gândește că acea persoană nouă ar putea fi cea cu care rămâne pentru totdeauna. Din cauza acestei mentalități, el crede că are nevoie de cineve pe care să-l poată numi eroul său, o iubită care să fie totul pentru el. Cu toate acestea, el nu are nevoie de o iubită perfectă care să poată bifa tot ce se află pe lista lui. Ceea ce caută de fapt la o iubită este să-l poată iubi pentru cine este și ceea ce își dorește cu adevărat este doar o anumită acceptare și înțelegere. Când iubita lui poate scoate tot ce e mai bun din el și ține pasul cu el emoțional și intelectual, el este cel mai fericit.
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Balanța crede că relația perfectă este una în care romantismul și pasiunea nu mor niciodată. Când se gândește la ceea ce are nevoie, de obicei, totul se rezumă la mici surprize, tone de afecțiune și mult timp de calitate. Pentru el, romantismul este important, dar uneori e atât de prins de acest aspect încât nu se gândește de ce altceva mai are nevoie. Ceea cea are nevoie cu adevărat este doar cineva care îl iubește, punct. Iubita ideală este cineva cu care să poată fi fericit, alături de care să-și facă amintiri și care să prețuiască cu adevărat relația.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionul crede că are nevoie de pasiune intensă pentru a fi fericit într-o relație. El tinde să fie atras cel mai mult de femeile care îl facă să înnebunească puțin în dragoste, care îl fac să devină obsedat de ele. Din acest motiv, el crede că are nevoie de cineva care dorește aceeași relație săblatică pe care și-o dorește și el. Totuși, pe lângă această pasiune fizică, el caută acceptarea. Uneori, ascunde ceea ce își dorește cu adevărat sub o conexiune fizică, deoarece este mai simplă decât una emoțională. Își dorește cu adevărat pe cineva în care să poată avea încredere, o persoană care îl face să se simtă apreciat și prețuit pentru cine este el.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorul este un aventurier. Întreabă-l de ce are nevoie în dragoste și îți va spune că puțin din toate. Cu alte cuvinte, îi place ideea de a alege ce-i place. Ceea ce crede că are nevoie este cineva care nu-l va face să se simtă legat sau prins într-o relație monogamă. Desigur, nu își dă seama că acest lucru îl face să pară puțin egoist sau dezinteresat. Ceea ce își dorește cu adevărat la o iubită este să-l facă să-și dorească să rămână într-o relație și să nu fie nevoit să încerce să găsească căi de scăpare în cazul în care lucrurile merg prost. Persoana potrivită pentru el este cea care îi oferă libertatea de care are nevoie pentru a fi el însuși, fără a-l face să-i fie teamă că o să-și piardă o parte din sine pentru a rămâne în relație. Acceptarea și independența sunt esențiale, la el ca și comunicarea sinceră.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornul caută o pe cineva alături de care să rămână pe viață. El crede că are nevoie de o iubită care să fie la fel de determinată și concentrată pe obiectivele ei ca și el. De asemenea, este un semn zodiacal care se simte inconfortabil atunci când nu ezistă independență în relație, de aceea crede că are nevoie de cineva care vede libertatea ca pe o necesitate. Totuși, ceea ce are nevoie cu adevărat este o iubită care să-l inspire și motiveze. Dacă există prea multă independeță într-o relație, e posibil ca acea relație să nu existe deloc, de fapt. În realitate, el vrea pe cineva care se poate descurca de una singură, dar care îi cere ajutor din când în când.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Când se gândește la iubita ideală, Vărsătorul crede că are nevoie de cineva unic și diferit în modul în care gândește, simte și se exprimă, dar crede, de asemenea, că are nevoie de cineva foarte asemănător cu el. Iubita de care are cu adevărat nevoie este, de fapt, o persoană alături de care se poate distra. S-ar putea să-i placă să fie cu o fată care îi seamănă, dar nu atât de asemănătoare încât să simtă că se întâlnește cu el însuși. Independența este, de asemenea, esențială. Vărsătorul nu vrea să simtă că relația se bazează pe dorința de a se controla reciproc.
 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI!

Pești(19 februarie - 20 martie)

Relațiile înseamnă povești idilice pentru nativul din Pești. Când se gândește de ce are nevoie de la o iubită, gândul îi fuge adesea la visul acela în care totul este perfect și frumos tot timpul. Bărbatului din această zodie îi place să-și imagineze cum ar arăta relația perfectă, decât să iasă și să o trăiască pe propria piele. Din această cauză, standardele sale ar putea părea mult prea mari pentru o persoană obișnuită. Ceea ce are cu adevărat nevoie este puțin mai realist decât ceea ce crede el că are nevoie. Vrea o iubită care să-l înțeleagă și să-l încurajeze să-și dezvăluie latura romantică. Angajamentul poate fi înspăimântător pentru el, dar știind că iubita lui îl va putea face să se simtă confortabil cu el însuși și în relație, atunci nu se va descuraja.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod