Horoscopul săptămânii 9-15 ianuarie. Capricornul trebuie să facă față realității



Leu

 


Dragoste: În ceea ce privește dragostea, Leii care sunt implicați într-o relație aleg să facă compromisuri, încă o dată, și să treacă peste toate gafele partenerului lor, de dragul acestor zile. Ascunderea mizeriei sub covor nu este o strategie câștigătoare pe termen lung, dar vei afla asta singur/ă.

Leii singuri vor avea o săptămână plină de magie. Este posibil ca cineva nou să apară și să-ți atragă atenția, lucru reciproc, de altfel.

Bani: Este săptămâna recoltei pentru tine. Culegi roadele tuturor eforturilor tale grele și te bucuri de succesul tău profesional și financiar.

Banii în plus îți vor da o dispoziție extrem de bună.

Fecioară


Dragoste: Pe plan sentimental, toate Fecioarele simt nevoia să se deconecteze complet.
Atât cele căsătorite, cât și Fecioarele singure își doresc o săptămână sabatică, în care să nu fie deranjate de nimeni și să facă doar ce vor, când vor, dacă vor.

Nu este nimic greșit în asta, doar că acest comportament poate fi interpretat greșit de cei din jur.

Bani: Ai fost nedreptățit/ă profesional și financiar în ultima vreme și simți nevoia să îndrepți lucrurile.

Amintește-ți că dreptatea nu se face în mod agresiv și că cel mai bine este să abordezi problema cu calm.

Vei primi ceea ce meriți.

Balanță


Dragoste: Vrei o schimbare în viața ta de cuplu.
Ți se pare că s-a instalat monotonia și nu vezi cum ar putea merge lucrurile în continuare. În orice caz, ar trebui să te gândești de două ori dacă vrei cu adevărat să faci asta pentru că odată ce ai deschis acest subiect, lucrurile nu vor mai fi niciodată la fel.

Balanțele singure simt nevoia de schimbare, dar aleg să-și redecoreze sau să-și reînnoiască garderoba. Este o săptămână în care nu se întâmplă nimic interesant la nivel sentimental.

Bani: Ți-ai făcut planul pentru această perioadă, dar socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg și banii întârzie să apară.

Vei reuși să găsești o soluție și să îți completezi veniturile pe ultima sută de metri.

Scorpion


Dragoste: În cele din urmă, te hotărăști să iei taurul de coarne și să-ți declari sentimentele persoanei pe care o placi de ceva vreme.


Gândește-te bine înainte de a face asta, deoarece acest moment trebuie să fie memorabil. Dacă simți că nu ești în stare să îi spui față în față, poate îi scrii o scrisoare în stil clasic.

Bani: Nu este momentul pentru achiziții scumpe și, deși știi, nu poți rezista pentru că ești conștient/ă că nu vei mai întâlni această ofertă prea curând.

Din fericire, pe de o parte dai si pe de alta primești. Vei primi un bonus de la locul de muncă. (Articolul continuă pe pagina următoare...)
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod