Horoscopul săptămânii 9-15 ianuarie. Capricornul trebuie să facă față realității

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!
Berbec

 


Dragoste: Dacă ești căsătorit/ă sau implicat/ă într-o relație serioasă, săptămâna aceasta va fi plină de provocări pentru tine. Trebuie să treci prin momente grele din cauza rudelor tale și trebuie să fii mai unită ca niciodată cu partenerul/ă de viață. Numai împreună veți putea depăși toate aceste obstacole.

Berbecilor singuri le place să se distreze și au mare succes datorită farmecului lor. Carisma și simțul umorului îi ajută să fie în centrul atenției și să cucerească.

Bani: De obicei, tu ești cel/cea care îi judecă pe cei din jur și le observă fiecare greșeală. În ceea ce privește cariera, mai exact jobul tău, roata se întoarce săptămâna aceasta și toți colegii (și chiar și șeful) pun lupa pe tine.

Abia acum înțelegi cât de nepotrivit a fost comportamentul tău când ai nevoie de cineva care să te înțeleagă, nu de cineva care să arate cu degetul greșelile tale.
Plus că toate astea te vor costa bani!

Taur


Dragoste: Dacă ești implicat/ă într-o relație, încearcă să nu mai fii atât de obsedat/ă de control și arată-i partenerului/ei de viață că ai încredere în el/ea și armonia va domni între voi. În caz contrar, toate aceste deraieri îți vor deteriora serios relația.

Taurii singuri vor fi străluci în această săptămână. Cu încredere deplină în puterea lor de cucerire, nimic nu le stă în cale. Din păcate, persoana pe care o caută încă e de negăsit...

Bani:
Ești responsabil/ă pentru mai multe proiecte și este important să respecți termenele limită pentru a le finaliza.

Trebuie să ții pasul cu întreaga echipă pentru a evita întârzierile.

La urma urmei, natura ta nebună de control se dovedește a fi un lucru bun în această săptămână.
Datorită ție, vei încasa și banii la sfârșitul acestei săptămâni.

Gemeni


Dragoste:
Pe plan sentimental, se anunță o perioadă mai grea pentru Gemenii aflați într-o relație. Ai nevoie de o pauză, de o distanță calculată față de partenerul tău pentru a-ți da seama cum te simți și ce simți cu adevărat. Deși luarea unei pauze de obicei nu face bine, s-ar putea ca ție să îți iasă.

Gemenii singuri trec printr-o perioadă de introspecție, în care caută răspunsuri la întrebări vechi. Decizia de a da înapoi atunci când nu știi ce vrei este cea mai bună.

Bani: Din punct de vedere financiar, ai niște promisiuni care întârzie să se materializeze și asta te face să-i întrebi serios pe oamenii cu care lucrezi.

Este timpul să analizezi cu atenție pentru pentru ca situația actuală să nu se mai repete pe viitor.

Rac


Dragoste: În dragoste, Racii care sunt implicați într-o relație se vor confrunta cu o scurtă despărțire.
Dacă partenerul/a de viață pleacă la o reuniune de familie, ai tendința să exagerezi și să pui presiune. Ar trebui să-ți găsești o ocupație, astfel încât să nu ajungi să exagerezi.

Racii singuri se bucură de compania familiei și prietenilor și nu simt deloc lipsa de a nu fi într-un cuplu, ba chiar apreciază libertatea pe care o au.

Bani: Vei avea noroc cu carul săptămâna aceasta.

Banii vor veni la tine din toate părțile, iar un eveniment special din viața ta îți va aduce bani în loc de cadouri.

Îți plac surprizele, dar dacă sunt financiare, cu atât mai bine. (Articolul continuă pe pagina următoare...)
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod