Horoscopul săptămânii 8-14 martie. Viața Racului începe să se animeze

Viața Racului se îmbunătățește atât în ceea ce privește dragostea, cât și banii.


Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Fii atent/ă să nu devii prea brutal în discuțiile cu partenerul/a și asigură-te că vorbele tale nu se abat de la intențiile tale. Sensibilitatea ta este în alertă în această săptămână, așa că nu te supăra din cauza unei neînțelegeri. Acesta este momentul perfect pentru a căuta un numitor comun și pentru a demonstra că sunteți un cuplu puternic. Dacă ești singur/ă, începi căutarea unui partener minunat, care să te pună în lumină.

Din punct de vedere financiar te simți în largul tău, săptămâna se anunță pozitivă fără probleme evidente. Pune-ți bariere pentru a te simți în siguranță, astfel încât să te poți uita spre viitor cu liniște sufletească. Ai un fler bun, totul este un pretext pentru a-ți crește veniturile. Ai voința de a evolua constant și ești apreciat/ă în mediul profesional.

Citește și: Zodiile și trădarea. Cum reacționează fiecare semn zodiacal atunci când e înșelat

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Radiezi de fericire în această săptămână, soarele strălucește și pe strada ta. Totul este simplu, ești în toiul unei schimbări uimitoare. Toate semnele sunt pozitive, relația amoroasă e liniștită, iar întâlnirile au potențial de succes. Cu toate acestea, atât tu, cât și partenerul/a vă puteți lăsa copleșiți de dragoste și puteți deveni extrem de posesivi. Nu vrei să împarți nimic cu nimeni, motiv pentru care construiești un zid în jurul lui/ei. Învață să ai mai multă încredere, va fi mai bine pentru toată lumea.

Din punct de vedere financiar, este săptămâna veștilor bune. Situația ta se schimbă în bine. Îndoielile nu-și mai au locul, este o perioadă grandioasă. Înainte de sfârșitul săptămânii, apare o nouă oportunitate pe care nu trebuie să o analizezi prea mult pentru a-ți da seama că e șansa ta de a-ți crește veniturile pe termen lung, fără să depui mult efort.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Dorințele reținute te pot face tăcut/ă. Riști să rămâi blocat/ă în fața partenerului/ei. Spune ceea ce ai pe inimă și nu rămâne cu îndoieli, nu îți poți schimba personalitatea pentru a mulțumi persoana de lângă tine. Trebuie să faci un efort pentru a rămâne zen în această perioadă.

Resursele tale financiare se topesc ca zăpada la soare. Ești conștient/ă de faptul că îți irosești banii fără nicio reținere? În această săptămână a lunii martie trebuie să faci economii și să îți menții bugetul în siguranță. În ceea ce privește munca, cuvântul de ordine este rigoarea. Într-un mediu turbulent, tu ești cel/cea care conduce echipajul.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Dacă relația în care ești implicat/ă se confruntă cu monotonia de ceva vreme, în această săptămână lucrurile se vor schimba în bine. Vremea bună a venit, așadar veți avea mult mai multe opțiuni de petrecere a timpului ca și cuplu. Dacă ești singur/ă, cel mai probabil aceste zile nu îți vor aduce nimic nou.

Vei avea parte de o săptămână grozavă în ceea ce privește banii. Câștigi mai mult, culegi profit și toate astea îți permit să faci noi achiziții sau să te implici în proiecte în care până acum nu îți puteai permite. Cu toate acestea, păstrează-ți rațiunea și fii cu picioarele pe pământ.

Leu(22 iulie - 22 august)

Astrele te vor ajuta să obții răspunsurile de care ai nevoie în această săptămână. Influențele planetelor sunt benefice comunicării, așadar vei dialoga cu o mai mare ușurință cu partenerul de viață, ajungând la soluții bune pentru amândoi. Dacă ești singur/ă, dezămăgirile se vor opri și vei avea șansa să întâlnești o persoană interesantă.

Este o săptămână oarecum dificilă din punct de vedere financiar. Te confrunți cu dificultăți de ceva vreme care continuă, consecință a cheltuielilor necontrolate. Te îndrepți spre zile mai bune, dar situația este încă încordată. Ai un singur obiectiv, să îți aduci conturile pe linia de plutire.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Între tine și partener/ă se va produce o apropiere neașteptată în această săptămână. Astrele sunt de partea ta și îți veghează pașii. Simți mult mai intens afecțiunea și iubirea persoanei de lângă tine și, ca răspuns natural, îi oferi același lucru la schimb. Dacă ești singur/ă, nu există schimbări sau evenimente notabile în această perioadă.

Bugetul îți permite mai mult răsfăț în aceste zile, atât pentru tine, cât și pentru cei dragi. Vestea bună este că banii se înmulțesc, deci este clar că se înregistrează o evoluție în afaceri sau la locul tău de muncă actual. Primești recomense financiare pe măsura muncii tale. În sfârșit, meritele îți sunt recunoscute. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!   

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Dacă ești implicat/ă într-o relație, atmosfera din cuplu va fi vulcanică în această săptămână, însă în sensul bun al cuvântului. Pasiunea crește între tine și partener/ă, iar nopțile vor fi incendiare. Dacă ești singur/ă, vei fi în centrul atenției și vei frânge inimi fără prea mari eforturi.

În această săptămână, câștigurile tale vor crește simțitor. Indiferent de cum obții acești bani, ai maturitatea de a-i gestiona corect, astfel încât să nu traversezi o perioadă de criză în viitorul apropiat. Spre surprinderea tuturor, inclusiv a ta, ești foarte responsabil/ă.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Îți trăiești iubirea cu mai multă pasiune și ardoare decât săptămâna trecută. Te-ai săturat să aștepți să amâni dezvăluirea sentimentelor și cum ești tu cu adevărat. De asemenea, dacă ești singur/ă, vei experimenta mai multe relații pasagere, în care dialogul devine intim. Una dintre ele poate fi începutul unei povești grozave.

Totul merge atât de bine în ceea ce privește banii încât vrei să cumperi totul. Evoluezi, ești promovat/ă, îți merge bine în afaceri, indiferent despre ce este vorba, situația ta financiară se bucură de un boom.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săptămâna aceasta nu va fi ușoară. Nu ești pregetit/ă să dai uitării persoana pe care o iubești, dar mai e nevoie de multe eforturi pentru a o recâștiga. Viața ta sentimentală este în impas, dar lucrurile se vor schimba rapid. Astrele îți trimit câteva semne pozitive, este important să le iei în considerare și apoi să lași soarta să-și facă treaba.

Trebuie să începi să te relaxezi, deoarece grija pentru bani pune stăpânire pe tine și te împiedică să te ocupi de lucrurile cu adevărat importante. Se cade o pauză, de altfel binemeritată. Situația ta nu e atât de proastă precum vrei să pară!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Te concentrezi pe casa ta, care devine centrul activităților tale în această săptămână. Dar, e posibil să te confrunți cu situații confuze, cu un partener nesigur sau cu planuri neclare. Fii vigilent/ă! Astrele te vor ajuta să fii mai atent/ă cu privire la viața ta amoroasă pentru a descoperi modalități de a o face mai plăcută și mai liniștită.

Deși situația ta financiară se îmbunătățește, există o neconcordanță gravă între venitul și stilul tău de viață. Înainte de a te confrunta cu o criză, retrage-te și nu mai risca! În acest moment, trebuie să rămâi în condiții sigure.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Plăcerea și dorința vor fi cuvintele de ordine. Vei avea parte de fericire, momente frumoase și companie bună. Relația ta funcționează sănătos, iar tu și partenerul/a de viață sunteți mai îndrăgostiți ca oricând. Dacă ești singur/ă, te lauzi în continuare cu tine însuți și uneori mergi atât de departe încât inventezi fapte pentru tine. Nu e o metodă chiar bună de cucerire!

Contul tău este sufiecient de încărcat, așadar profită de ocazie pentru a face cumpărături pentru casă sau pentru a-ți reînnoi garderoba, care lasă mult de dorit. Economiile tale îți vor permite să îți planifici mai bine cheltuielile acum și chiar să mărești volumul lor. Răsfață-te cu plăceri utile sau mai puțin utile!

Pești(19 februarie - 20 martie)

Viața ta sentimentală traversează o perioadă frumoasă. Dacă ai avut recent parte de turbulențe în relație, acestea vor dispărea sau chiar se vor transforma în momente tandre. Se pare că atât tu, cât și partenerul/a de viață ați decis să lasați de la voi și să faceți unele compromisuri reciproc.

Muncești mult și nu ai prea mult timp să te gândești la bani sau la afaceri. Totuși, cum e momentul să o faci! Veniturile tale sunt în creștere, însă trebuie gestionate corect. Poți face unele investiții, dar cere sfatul cuiva care se pricepe în acest domeniu.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod