Horoscopul săptămânii 7-13 octombrie. Află previziunile pentru zodia ta!

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Săptămâna aceasta e numai bună pentru a-i demonstra partenerului că îl iubești. Dacă în ultimul timp ți-a transmis ideea că nu e sigur pe sentimentele tale, acum e momentul să îl liniștești. Este foarte important să vă încurajați unul pe celălalt să vă deschideți mai mult și să fiți mai sinceri, pentru că doar comunicarea vă poate salva în unele situații.

Va fi destul de ușor să te remarci la locul de muncă în această săptămână. Competențele tale vor fi puse în valoare de cei care țin la tine și aceștia sunt destul de mulți. Nimeni nu vrea să îți fure momentul de glorie, pentru că îl meriți din plin. Pe lângă laude, ai toate șansele să câștigi mai mulți bani!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Atmosfera de acasă va fi una liniștită în această săptămână, fără incidente ieșite din comun. Cu toate acestea, rutina zilnică devine din ce în ce mai apăsătoare pe măsură ce weekendul se apropie. Nu ar strica să organizezi o plimbare, o mini-excursie sau chiar o vizită de familie la care să participați amândoi. Dacă ești singur, e necesar să le arăți celor din jur că ești dispus să te implici într-o relație, nu doar să te distrezi!

Săptămâna aceasta trebuie să faci tot ce ține de tine pentru a ieși în față. E posibil ca partenerii sau colegii tăi de muncă să-și dorească să te scoată din competiție și să-ți saboteze munca doar pentru a te pune într-o lumină proastă. Nu este necesar să îți consumi energia pe confruntări cu aceștia, ci ar trebui să fii cât mai concentrat pe proiecte, examene, afaceri sau sarcini zilnice.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Vei avea parte de o săptămână excelentă în cazul în care ești singur și disponibil. Se pare că astrele sunt de partea ta și te ajută să abordezi cu mai mult curaj persoanele pe care le placi. Cu toate acestea, ai grijă să nu pari disperat, ci doar disponibil. Dacă ești implicat într-o relație, cel mai probabil noii prieteni pe care ți-i faci vor strârni crize de gelozie din partea partenerului de viață.

Săptămâna aceasta este favorizată munca în echipă, dar îți va fi destul de greu să accepți ideile celorlalți. Dacă reușești să treci peste acest hop, atunci ai toate șansele ca banii să ți se înmulțească. Dacă ești elev sau student, astrele te sfătuiesc să te concentrezi pe materiile sau domeniile care te atrag cel mai mult, iar de restul să te ocupi modest.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Trebuie să te implici mai mult în relația ta în această săptămână, altfel, deznodământul va fi unul nefericit. E clar că nu vă îndreptați în direcția bună, ceea ce înseamnă că ori trebuie să cereți ajutor, ori trebuie să vă ascultați mai mult unul pe celălalt. Dacă ești singur, totul pare că merge așa cum îți dorești, adică ai parte de relații pasagere și aventuri fructuoase.

Eforturile tale și munca depusă în ultimele săptămâni vor fi răsplătite în aceste zile. Cu banii nu o duci rău nici acum, dar ai toate șansele să devii bogat cu adevărat în viitorul apropiat dacă continui tot așa. Cel mai important lucru este să rămâi modest și, chiar dacă îți schimbi stilul de viață, să nu îi uiți pe cei care ți-au fost alături la greu!

Leu(22 iulie - 22 august)

Se anunță o îmbunătățire a situației tale sentimentale în această săptămână. Cu toate acestea, e posibil ca partenerul de viață să cedeze și să îți dea dreptate doar pentru a scăpa de confruntările cu tine. Nu e un lucru rău, atât timp cât poate să își calce pe orgoliu, pentru că tu nu vei reuși să faci niciodată acest lucru. Dacă amândoi ați fi două pietre tari, ar fi imposibil să rezistați împreună.

Nu este o săptămână bună pentru tine în ceea ce privește banii. Situația ta financiară poate avea de pierdut dacă te grăbești să iei decizii sau dacă te lași manipulat de anumite persoane din cercul tău social. De regulă, ești foarte orgolios și nu te abați de la drumul sau convingerile tale, dar acum ai unele scăpări inexplicabile.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Săptămâna aceasta vei încerca să fii mai blând cu partenerul tău atunci când greșește, însă nu îți va reuși din prima. Cu toate acestea, eforturile tale vor fi apreciate și relația ta devine puțin mai stabilă. Dacă până acum ai avut parte numai de turbulențe în relație, acum lucrurile par să se mai liniștească un pic. Dacă ești singur, Ai putea fi atras de ce este interzis și ai putea accepta să faci parte dintr-un triunghi amoros cu bună știință.

Săptămâna aceasta e posibil să ai parte de unele cheltuieli neprevăzute, dar nu te vei destabiliza financiar din această cauză. Problema adevărată vine abia în momentul în care vei decide să ajuți pe cineva cu bani, iar acea persoană uită să îți mai restituie împrumutul. Acestea fiind riscurile, încearcă pe cât posibil să nu oferi sume mari!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Săptămâna aceasta va fi mai bună în ceea ce privește dragostea, cel puțin comparativ cu zilele ce abia au trecut. Chiar dacă simți că tu și partenerul tău de viață v-ați distanțat, asta nu înseamnă că urmează o despărțire. Este important să știți amândoi ce vreți și să nu cădeți în capcana ispitelor. Indiferent de tentații, voi trebuie să fiți sinceri și să vă respectați!

Săptămâna aceasta o vei duce destul de prost cu banii, lucru care te împiedică să participi la unele evenimente la care ai fost invitat. Faptul că nu onorezi invitațile din aceste zile nu îi vor face pe cei din jur să te considere o persoană neserioasă sau plictisitoare, așa că nu îți face astfel de griji!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Este o săptămână bună pentru nativii singuri. Aceștia se vor bucura de o mare popularitate atât în rândul colegilor de serviciu sau școală, cât și în ceea ce privește prietenii. De asemenea, șarmul personal îi ajută mai mult decât oricând să cucerească persoanele de sex opus. Nativii implicați într-o relație și-ar putea domina partenerul de viață, ceea ce creează o atmosferă tensionată în cuplu.

Oricât de multe reușite ai avea la locul e muncă, șefii tăi nu îți valorifică munca la adevărata ei valoare. Chiar dacă toată lumea știe că ai nevoie de mai mulți bani și faci tot ce poți pentru a-i obține, există persoane care își astupă ochii și urechile pentru a-și urmări doar propriul interes. Nu refuza din start ideea schimbării jobului.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Orice efort pe care îl faci pentru ca relația în care ești implicat să funcționeze mai bine va fi apreciat înzecit în această săptămână. Mai mult decât atât, îți vei determina partenerul de viață să îți urmeze exemplul și, astfel, relația voastră să fie mai fericită. Dacă consideri că trebuie să faci prea multe compromisuri pentru a vă menține pe linia de supraviețuire, atunci ia în calcul o separare fără să te învinovățești că te-ai gândit la asta!

Nu vor exista schimbări în ceea ce privește situația ta financiară. Săptămâna aceasta va fi mai mult despre relații profesionale și oportunități de dezvoltare personală. Încearcă să socializezi cât mai mult, să fii deschis să cunoști oameni noi și să asimilezi informații utile din zbor. Nativii care își caută un job sunt încurajați să aibă pretenții mai mari în ceea ce privește salariul!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Familia va fi prioritatea ta în această săptămână. Se anunță îmbunătățiri în ceea ce privește relațiile cu rudele partenerului de viață și, astfel, o îmbunătățire a relației voastre de cuplu. Atunci când ambii sunteți relaxați, dragostea pare să fie mai mare între voi. Dacă ești singur, nu ezita să accepți invitația unei persoane care îți dă de mult timp târcoale. Nu are ce să se întâmple rău!

Săptămâna aceasta va trebui să te organizezi foarte bine, altfel există riscul să clachezi la serviciu. Ocupă-te de ce este mai important în primele zile ale acestei săptămâni, pentru a nu risca cumva să-ți amâni treburile pentru weekend. Ai parte de înțelegere și flexibilitate din partea șefilor și tocmai această libertate de care te bucuri te determină să acționezi haotic.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

E nevoie de mult calm pentru a putea trece pentru o situație incofortabilă care va apărea în aceste zile. E posibil ca o bârfă despre partenerul de viață sau o acuză la adresa ta să îți facă relația să sară în aer. Această bombă cu ceas nu numai că dezvăluie că tu și partenerul tău nu aveți încredere unul în celălalt, dar chiar că nu aveți încredere nici în propria persoană. E nevoie doar ca cineva să își bage coada în cuplul vostru, iar voi doi deveniți cei mai mari dușmani.

Există riscul să iei unele decizii greșite în această săptămână, cel mai probabil în legătură cu banii. Chiar dacă preferi să acționezi pe cont propriu, nu ezita măcar în aceste zile să iei mai mult în considerare ce îți spun cei dragi, mai ales dacă se întâmplă repetitiv. Nu o duci nici bine, dar nici prost cu finanțele, de aceea stabilitatea ta este constant în pericol.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Săptămâna aceasta te bucuri mai mult de oamenii din jurul tău și constați că ești iubit de multă lume. Chiar dacă nu ai un partener stabil sau ești implicat într-o relație cu cineva care te dezamăgește, ajungi să privești partea plină a paharului și, nicidecum, pe cea goală așa cum făceai înainte. Începi să îți clarifici sentimentele și să faci schimbările de care ai nevoie pentru a fi fericit, chiar dacă îți e greu să ieși din zona ta de confort!

Vor exista oportunități mari de îmbunătățire a situației financiare în această săptămână. Tot ce trebuie să faci este să discerni binele de rău și să iei decizia corectă. Astrele te sfătuiesc să faci ceva cu economiile tale, cum ar fi investițiile în imobile sau afacerile care implică o pasiune de-a ta!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod