Horoscopul lunii octombrie. Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în luna octombrie!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

În octombrie vei fi mult mai preocupat de viaţa ta sentimentală decât ai fost până acum. Tot ce se va întâmpla în această lună va avea un impact mai mare asupra ta decât în mod normal. Dacă eşti implicat într-o relaţie, cu siguranţă vei fi mai preocupat de nevoile partenerului de viaţă. Chiar dacă acest lucru se întâmplă pentru că ai primit reproşuri sau ameninţări, e cert că ai conştientizat pericolul şi ai decis să iei atitudine.

Graba strică treaba, acesta ar trebui să fie gândul care îți trece prin minte ori de câte ori trebuie să iei o decizie cu privire la bani. Sunt favorizate afacerile și munca în echipă luna aceasta, însă doar cu condiția să accepți ideile celor din jur așa cum și aceștia ți le acceptă pe ale tale. Toți cei care colaborați trebuie să fiți egali. Dacă te simți neapreciat la locul de muncă și vrei să ceri o mărire de salariu, încearcă să nu forțezi nota pentru că ai putea pierde tot!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Luna octombrie vine cu lămuriri pentru tine în ceea ce priveşte viaţa ta sentimentală. Indiferent de statutul tău actual, primeşti răspunsurile de care ai nevoie pentru a lua decizia corectă. Dacă eşti singur, cel mai probabil vei avea confirmarea că cel pe care îl placi îţi poartă aceleaşi sentimente ca cele pe care i le porţi şi tu. Dacă eşti implicat într-o relaţie serioasă, clarificarea unei bârfe despre infidelitate se va dovedi a fi motivul pentru care vei pune punct relaţiei.

Luna octombrie vine cu oferte tentante pentru tine pe plan profesional. Te faci plăcut cu ușurință, iar competențele tale nu sunt deloc de ignorat. Vei avea succes în tot ce îți propui, mai ales dacă vine vorba de afaceri. Există șansa să îți lărgești cercul de prieteni, iar printre noile tale cunoștințe s-ar putea afla o persoană care îți va schimba viața în bine. Dacă ești la fel de sincer și dezinteresat ca și până acum, cu siguranță te vei îmbogăți în viitorul apropiat.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Luna octombrie va veni cu o atmosferă apăsătoare în relaţia de cuplu. Se pare că vei fi nevoit să depui eforturi mai mari pentru a-ţi mulţumi partenerul de viaţă, cu toate că făceai destule şi până acum. Astrele te sfătuiesc să fii mai romantic şi să îi dovedeşti dragostea ta prin fapte. Dacă eşti singur, această perioadă este una favorabilă pentru flirt şi cuceriri. Dai dovadă de şarm, aşadar nu îţi va fi foarte greu să atragi persoanele pe care le placi. Alegerea e doar în mâinile tale!

Luna octombrie vine cu tentații mari pentru tine, iar situația ta financiară este una modestă. Nu e rost de o îmbunătățire, așadar fă tot posibilul să pui ceva bani deoparte pentru zile mai puțin bune. Asta nu înseamnă că gândești pesimist, ci ești doar preventiv. Dacă cei din jurul tău au o situație mai bună decât tine și te îndeamnă să participi la toate activitățile lor, fii mai selectiv!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

În cazul în care eşti singur, luna octombrie este o perioadă foarte bună pentru tine pe plan sentimental. Se pare că poţi cuceri pe aproape oricine dacă îţi propui acest lucru. Dacă eşti implicat într-o relaţie serioasă care are în spate ceva ani, este foarte important să îi dovedeşti partenerului că nu laşi influenţele exterioare să intervină în relaţia voastră. Dacă va vedea că eşti uşor de manipulat de către cei din jur, mai ales de familia ta, cu siguranţă se va îndepărta de tine. Încet, dar sigur!

Este o lună bună pentru afaceri, tranzacții sau investiții. Cu toate acestea, se anunță succes doar în cazul în care deciziile sunt luate exclusiv de tine. Nu o duci rău cu banii, așa că dacă ai ceva pus deoparte, nu ezita să încerci să îi înmulțești. Pe plan profesional ar putea avea loc schimbări și asta se poate referi la dorința ta de a lucra de unul singur.

Leu(22 iulie - 22 august)

Luna octombrie va fi o lună foarte grea pentru tine pe plan amoros. Se pare că vei fi nevoit să faci multe sacrificii de dragul persoanei iubite, doar pentru a-i dovedi că ţii la ea. Eşti supus unor teste de care vei trece cu greu şi care te vor lăsa cu un gust amar. Relaţia ta nu va mai fi niciodată aceeaşi după această poveste. Dacă te-ai despărţit recent de partener, vei acţiona în ideea de a face lucrurile să meargă şi să nu superi pe nimeni. Nu e exclus să cazi în capcana lui!

Viața profesională și situația financiară vor fi pe loc secund în această lună și e doar decizia ta. E posibil ca munca depusă în ultima perioadă să te fi extenuat atât fizic, cât și psihic. Chiar dacă ești o fire foarte ambițioasă și nu îți place să cedezi niciodată, acum vei fi nevoit. Ai câștigat destui bani până acum astfel încât să îți poți permite o pauză!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Luna octombrie nu este cea mai bună perioadă pentru dragoste. E posibil să aibă loc despărţiri, dar şi împăcări în egală măsură. Indiferent despre ce ar fi vorba, e clar că nimic nu depinde de tine şi te vei trezi în faţa faptului împlinit. O oază de speranţă vine pentru cei căsătoriţi, care evoluează şi care funcţionează foarte bine în echipă.

Luna octombrie vine cu vești bune pentru tine în ceea ce privește banii, dar și cariera. O nouă colaborare îți poate aduce toate astea, cu mențiunea că trebuie să primești puțin ajutor din partea celor dragi. Este important să ieși din zona ta de confort și să accepți, chiar dacă nu ești foarte sigur pe tine. Dacă nu îți iese, măcar te vei perfecționa!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Luna octombrie este luna ta, de aceea vei fi răsfăţat de toată lumea, mai ales de partenerul de viaţă. Dacă eşti singur, vei avea şansa să pleci într-o călătorie care îţi poate scoate în faţă alesul sau aleasa inimii. Trebuie doar să fii pe fază şi să fii mai atent la cei care au aceleaşi pasiuni ca şi tine. Va fi oarecum evident după locurile pe care le vizitaţi!

Luna octombrie va fi o lună în care vei cheltui mai mult decât de obicei, însă ai toate motivele să o faci. Fie că este vorba de petreceri sau de excursii, cert este că decizi să nu te mai uiți la bani. Și bine faci! Cu toate acestea, astrele te sfătuiesc să ai grijă în cazul bunurilor comune, pentru că partenerul de viață ți-ar putea sări în cap!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Luna aceasta vei fi mai deschis şi vei spune exact ce simţi, chiar dacă e de bine sau de rău. Această atitudine schimbată este benefică relaţiei în care eşti implicat. Sinceritatea şi exprimarea emoţiilor fără menajamente ajută chiar şi cuplurile cu probleme mari, deşi la tine nu e cazul. Dacă eşti singur, este foarte important să nu aştepţi ca persoanele de sex opus să facă ele primul pas, ci să iei tu iniţiativa.

Te vei concentra mai mult pe siguranța ta financiară în luna octombrie decât pe oricare alt aspect al vieții tale. Indiferent dacă ai o familie sau nu, dacă întreții pe cineva sau nu, cert este că nu îți place să trăiești de pe azi pe mâine și vei face tot posibilul să nu ajungi în această situație. Nu întâmpini probleme cu banii, ba chiar se poate întregistra o creștere financiară spre final de lună.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Este o lună bună pentru reconcilieri în dragoste, cu menţiunea că acestea trebuie să vină din inimă. Orice lucru pe care nu îl faci din suflet şi pe care nu îl simţi va avea repercusiuni în viitorul apropiat. Dacă eşti singur, te vei concentra mai mult pe prieteni şi mai puţin pe lipsa unui partener de viaţă.

Se anunță vești bune pentru tine pe plan financiar în luna octombrie. Veniturile tale devin din ce în ce mai stabile și te bucuri de sprijin necondiționat din partea celor dragi. Traversezi o perioadă care te face să capeți mai multă încredere în tine și în forțele tale. Chiar dacă cei care te iubesc îți țin spatele, asta nu înseamnă că nu ai putea și fără ajutorul lor. Tu ai nevoie doar să știi că e cineva lângă tine în caz de nevoie!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Viaţa ta sentimentală va fi mai animată luna aceasta, indiferent dacă eşti singur sau implicat într-o relaţie. Se produc schimbări care îţi îmbunătăţesc starea de spirit, dar, în acelaşi timp, te şi pun pe gânduri. Cele din urmă provin din cauza temerii tale că binele va fi urmat întotdeauna de rău. Dacă ar fi aşa, înseamnă că şi răul va fi urmat de bine!

Luna octombrie favorizează schimbările, în special pe cele profesionale. Nu e o idee rea să își schimbi job-ul sau chiar domeniul de activitate dacă simți că te mai atrage și altceva. Cei dragi te vor încuraja în tot ce îți propui și te vor ajuta să îți pui ideile în practică. Nu trebuie să te gândești la bani pentru moment!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Dacă ai trecut recent printr-o despărţire, luna aceasta s-ar putea să vezi situaţia cu alţi ochi. Observi că te îndrepţi către direcţia dorită, ceea ce înseamnă că dispariţia celui care ţi-a fost partener a fost cel mai bun lucru care ţi se putea întâmpla. Dacă eşti implicat într-o relaţie, atmosfera din cuplu este tensionată şi nu dă semne de calmare în viitorul apropiat.

Traversezi o perioadă de glorie. Luna octombrie te va prinde pe culmile succesului în ceea ce privește cariera sau munca efectivă. Ești mai apreciat decât oricând de superiorii tăi și mai invidiat decât oricând de colegii tăi. Se pare că toate acestea te fac să ai mai multă încredere în tine, însă nu vei permite niciodată să devii arogant. Indiferent cât ai cheltui, buzunarele tot pline îți vor rămâne!

Pești(19 februarie - 20 martie)

Va fi o lună plină de aventură pentru tine, în special dacă eşti singur. Nu ai niciun gând de a renunţa la libertatea ta şi la toată distracţia care vine odată cu ea. Dacă eşti implicat într-o relaţie, cel mai probabil şi partenerul tău are aceleaşi dorinţe ca şi tine şi îţi va fi destul de uşor să îţi pui planurile în aplicare.

Nu traversezi cea mai bună perioadă a ta în ceea ce privește banii, de aceea în luna octombrie ai putea avea nevoie de ajutorul celor din jur. Nu ești în cea mai bună formă a ta, iar starea de latență care a pus stăpânire pe tine te face să pierzi oportunități grozave care se perindă prin jurul tău. Pentru a putea aduce îmbunătățiri situației tale financiare, e necesar să schimbi ceva în viața ta. Fie că este vorba de atitudine, de job sau de parteneri și colegi, cert este că trebuie să schimbi ceva!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod