Horoscopul săptămânii 6-12 mai. Află previziunile pentru zodia ta!

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Săptămâna aceasta nu se anunţă probleme pe plan amoros pentru tine. Cu toate acestea, pentru a le evita trebuie să depui unele eforturi în ceea ce priveşte crizele tale de gelozie. Încearcă pe cât posibil să nu te mai legi de orice nimic şi lasă critica pentru situaţiile cu adevărat importante. Dacă eşti singur, nu este exclus să îţi întâlneşti jumătatea într-un cadru oficial.

Unele greşeli pe care e posibil să le faci la locul de muncă în această săptămână te-ar putea costa scump. Situaţia ta financiară ar putea avea de suferit din cauza neatenţiei sau a grabei, după caz. Încearcă pe cât posibil să faci mai puţine lucruri deodată, pentru că şefii tăi apreciază calitatea, nu cantitatea.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Tu şi partenerul de viaţă nu veţi reuşi deloc să ajungeţi la un numitor comun. Se pare că niciunul dintre voi nu este dispus să lase de la el, fapt pentru care vor apărea conflictele. Relaţia voastră este supusă unui test important şi totul depinde doar de voi. Dacă eşti singur, nu ezita să dai curs invitaţiei unui admirator care se învârte de mult în jurul tău.

Lucrezi foarte eficient în această săptămână, aşa că nu este exclus să obţii mai mulţi bani decât în mod normal. Fie că eşti implicat în afaceri sau ai un loc de muncă obişnuit, cert este că productivitatea ta se vede la bani. Nu o duci nici acum rău pe plan financiar, însă nu strică nimic în plus.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nu vor fi schimbări pe plan amoros pentru tine în această săptămână. Dacă ai o relaţie de lungă durată, e posibil ca tu şi partenerul tău să fi intrat într-o rutină apăsătoare. Încercaţi pe cât posibil să animaţi puţin atmosfera dintre voi. Dacă eşti singur, te vei axa pe distracţie, flirt şi aventuri fugitive.

În aceste zile te vei concentra mai mult pe muncă şi mai puţin pe bani. Te preocupă un proiect spre care ţi-ai canalizat toate resursele, de aceea vrei cu atâta ardoare ca totul să iasă bine. Încearcă să priveşti partea plină a paharului chiar dacă mai întâmpini şi obstacole pe drum!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Este foarte important ca în aceste zile să nu amesteci viaţa profesională cu cea sentimentală. Dacă reuşeşti să faci acest lucru, atmosfera din sânul familiei şi relaţia ta vor avea numai de câştigat. În schimb, dacă grijile de la serviciu te acaparează şi îţi verşi nervii pe cei apropiaţi, e posibil să pierzi în ambele părţi.

Săptămâna aceasta te vei vedea nevoit să achiţi anumite datorii sau obligaţii. Ai termene limită pe care trebuie să le respecţi, altfel vei plăti mai mult decât ar trebui. Cu toate acestea, nu banii sunt problema, ci timpul pe care îl ai pentru a te ocupa de toate aceste lucruri. Încearcă să le rezolvi în timp util!

Leu(22 iulie - 22 august)

Încearcă pe cât posibil să îl animezi pe cel de lângă tine, în cazul în care acesta traversează o perioadă mai proastă. Fii un sprijin pentru partenerul de viaţă şi fii lângă el exact atunci când are cea mai mare nevoie. Dacă faci acest lucru, pentru el va fi cea mai mare dovadă de iubire. Dacă eşti singur, cel mai probabil te vei concentra pe imaginea ta din societate.

Săptămâna aceasta este vorba despre munca în echipă. Aşadar, fă tot ce ţine de tine pentru o colaborare eficientă cu partenerii ori colegii. Dacă lucraţi şi comunicaţi bine între voi, câştigurile materiale nu vor întârzia să apară. Cu toate acestea, evită pe cât posibil să dai bani cu împrumut!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Săptămâna aceasta va fi puţin mai dificilă pe plan sentimental pentru tine. Relaţia cu partenerul de viaţă a traversat o perioadă extrem de liniştită, de aceea, acum, orice mică schimbare te va da peste cap. Încearcă să priveşti lucrurile într-o manieră mai optimistă, să asimilezi doar ce e pozitiv şi, astfel, vei căpăta mai multă încredere în cel de lângă tine.

Începi să îţi revii cu banii şi, în acest început de săptămână, capeţi din nou speranţă cu privire la viitor. Ai terminat cu cheltuielile majore, iar satisfacţia investiţiilor pe care le-ai făcut va fi enormă. Cu toate acestea, încearcă pe cât posibil să investeşti şi în sănătatea ta de acum înaine!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Lucrurile nu par să se schimbe pentru tine pe plan sentimental în aceste zile. Chiar dacă începutul acestei săptămâni va fi puţin mai tensionat, de miercuri până duminică ai parte numai de iubire. Dacă eşti singur şi îţi doreşti extrem de mult să te implici într-o relaţie, acţionează cu grijă şi nu arăta disperare!

Situaţia ta financiară a traversat o perioadă mai proastă în ultimul timp, însă de acum lucrurile încep să revină la normal. Nu este exclus să primeşti o moştenire sau o sumă de bani considerabilă din partea unei persoane apropiate. Cu toate acestea, atunci când te vezi din nou pe culme, nu arunca cu banii în stânga şi în dreapta!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Ai prea multă energie în această săptămână, iar agitaţia cu care acţionezi poate fi obositoare pentru cei dragi. Încearcă să îţi canalizezi aceste resurse într-un mod productiv, fără a-ţi deranja partenerul de viaţă sau chiar copiii. Dacă eşti singur, există riscul apariţiei unui conflict între tine şi o persoană care încearcă de multă vreme să te cucerească.

Situaţia ta financiară se va îmbunătăţi în această săptămână, însă nu suficient cât să îţi poţi achita toate datoriile pe care le ai. Încearcă să faci mai multe economii, în special prin reducerea activităţilor de divertisment. Chiar dacă eşti tentat de propunerile pe care le primeşti, acum este important să faci economii!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dorinţa ta de a deveni din ce în ce mai popular şi faptul că socializezi cu aproape toată lumea pot fi factori declanşatori ai certurilor dintre tine şi partenerul de viaţă. Nu îţi pune relaţia în pericol de dragul câtorva momente pasagere de celebritate. Mai mult decât atât, încearcă să îi implici tot mai mult pe cei dragi în activităţile tale!

Săptămâna aceasta vor apărea unele cheltuieli imprevizibile, ceea ce înseamnă că bugetul tău va fi afectat destul de mult. Încearcă să nu laşi regretele să îţi strice dispoziţia şi să te deprime, pentru că ai nevoie de energie pozitivă pentru a putea munci cu mai mult spor!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Nu te vei concentra prea mult pe viaţa ta sentimentală în aceste zile, pentru că aceasta traversează o perioadă destul de liniştită. Cu toate acestea, nu te culca pe o ureche şi nu risca să fii acaparat de plictiseală. Monotonia se poate instala în relaţia ta încet şi sigur, fără măcar să îţi dai seama.

Munca îţi ocupă mare parte din timp şi din resurse, însă şi rezultatele sunt pe măsură. În această săptămână ai şansa să îţi îmbunătăţeşti imaginea la locul de muncă, dacă aceasta a fost afectată din cauza unui eveniment recent. Nici banii nu vor întârzia să apară, dar nu fi nerăbdător să îi primeşti chiar în aceste zile!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Relaţia cu partenerul de viaţă nu traversează cea mai bună perioadă a ei şi eşti tentat să încerci lucruri noi. Infidelitatea poate fi o opţiune pentru tine, în condiţiile în care te simţi blocat în viaţa ta sentimentală actuală. Din fericire, la finalul săptămânii, cineva te va ajuta să înţelegi că nu asta e soluţia!

Presiunea pe care o vei simţi în această săptămână cu privire la viaţa profesională te va face să te gândeşti serios dacă job-ul tău este cel pe care ţi-l doreşti. E posibil să fii nemulţumit de banii pe care îi câştigi în raport cu munca pe care o depui. Dacă ai astfel de dubii, poartă o discuţie cu superiorii tăi şi vezi ce se poate face în acest sens!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Natura ta visătoare îţi poate crea probleme pe plan sentimental în primele zile ale acestei săptămâni. O discuţie care se vrea a fi serioasă ajunge să scoată în evidenţă indiferenţa ta cu privire la relaţia în care eşti implicat. Partenerul de viaţă nu va mai accepta să facă el totul şi îţi va cere să preiei o parte din responsabilităţi.

Situaţia ta materială nu este una prea bună, iar acest lucru va fi resimţit în special la începutul acestei săptămâni. După o perioadă plină de cheltuieli, urmează o alta cu multe restricţii. E necesar să reduci din cumpărături şi să faci economii cât poţi de mult, dacă vrei ca situaţia ta financiară să revină la normal în cel mai scurt timp!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod