Horoscopul săptămânii 6-12 aprilie. Află previziunile pentru zodia ta!

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Închisă în casă, tânjești după întâlniri romantice și ți-ai dori să-ți petreci timpul într-o companie bună. Nu ezita să schimbi mesaje cu prietenii, care probabil se simt și ei la fel de singuri ca și tine. Dacă ești implicată într-o relație, te vei bucura de timpul prețios alături de partener și familie și vei simți cum legătura dintre voi devine din ce în ce mai puternică.

Bugetul tău îți permite să-i mulțumești pe cei dragi. Cu toate acestea, nu te neglija pe tine în favoarea altor persoane, indiferent cât de importante ar fi ele pentru tine. Dacă ai făcut recent unele investiții, în această săptămână ai putea primi vești bune. Chiar dacă situația e de așa natură încât să nu îți poți face planuri de viitor, măcar ai parte de stabilitate financiară și poți depăși cu bine eventualele cumpene.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Când vine vorba de a discuta cu partenerul de viață, e clar că există un subiect pe care nu vrei să îl abordezi, dar care e de mare interes pentru acesta. Încearcă să fii mai deschisă în ceea ce privește sentimentele tale. Dacă întotdeauna ai preferat independența, acum e posibil ca cineva să reușească să te facă să te răzgândești.

Situația ta financiară se află în centrul preocupărilor tale și aloci multă energie pentru a o duce pe o direcție mai bună. Din fericire, șeful îți susține inițiativele, așadar vei avea un motiv în plus de a lupta pentru a-ți crește veniturile și de a-ți extinde afacerile sau proiectele.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Profită de perioada aceasta când stai mai mult acasă pentru a consolida relațiile cu cei dragi. Vei descoperi că e minunat să stai atât de mult timp împreună cu partenerul de viață, spre exemplu. Aveți ocazia de a vă face planuri de viitor și de a privi cu nerăbdare spre ceea ce vă așteaptă. Astrele facilitează dialogul și comunicarea în cuplu.

Nu trebuie să îți faci griji de bani, săptămâna aceasta nu vei întâmpina dificultăți financiare. Cu toate acestea, trebuie să fii atentă la cei care ar putea profita de pe urma ta. Nu oferi bani cu împrumut, pentru că există riscul să nu îi mai recuperezi.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Pe măsură ce petreci mai mult timp alături de partener, e posibil să începeți să vă luați la harță din nimicuri. Nu îți irosi energia pe lucruri neimportante. Dacă ești singură, știi foarte bine că nu e cel mai bun moment pentru întâlniri romantice, ba chiar acestea sunt imposibile. Rămâi calmă și profită de tot acest timp pentru a te odihni.

Nu fi prea restrictivă, dar nici nu depăși bugetul stabilit pentru această săptămână. Nu e momentul să îți riști stabilitatea financiară. În ceea ce privește afacerile sau locul tău actual de muncă, trebuie să fii realistă și să te pregătești pentru orice.

Leu(22 iulie - 22 august)

Vei face tot posibilul să îți găsești jumătatea, cu toate că acum nu e o perioadă favorabilă. Dacă ești deja implicată într-o relație, săptămâna aceasta vei fi foarte pasională. Dragostea ta se trezește la viață și ești mai atentă la nevoile partenerului. E o alegere bună să te concentrezi asupra sentimentelor tale!

Săptămâna aceasta te hotărăști să acționezi responsabil, sau cel puțin să încerci. Situația ta financiară este mai bună, lucru care te face să îți dorești să economisești mai mult pentru a putea investi mai târizu. Comportamentul tău pare exemplar, dar oare va dura?

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Dacă ești implicată într-o relație, rămâi fidelă, nu trebuie să te lași păcălită de aparențe. Dacă ești singură, ai tendința de a atrage oameni care au nevoie de afecțiune, ceea ce corespunde perfect cu toată dragostea pe care o ai de oferit. E cumva câștig de amâbele părți, chiar dacă moment e vorba doar de relații la distanță.

Dacă îți gestionezi corect banii, îți vei asigura stabilitate în cazul în care apar dificultăți. Nu îți dorești să nu poți să-ți achiți o rată sau să ajungi să te împrumuți. Astrele te sfătuiesc să anticipezi în loc să te trezești într-o situație pe care puteai să o eviți.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Te bucuri de o atmosferă plăcută în cuplu. Cel mai probabil, faptul că petreci mai mult timp alături de partener vă apropie și vă ajută să vă descoperiți mai bine. Îți va plăcea ce găsești! Dacă ești singură, nu trebuie să îți pierzi speranța că vei găsi pe cineva potrivit ție. Și, nu te teme de singurătate!

Treci printr-o perioadă mai bună în ceea ce privește situația ta financiară. Poate a venit momentul să îți pui ceva bani la saltea, decât să faci risipă pe cumpărături impulsive. Comenzile online sunt ideale în această perioadă, însă trebuie să rămâi prudentă și să cheltuiești cu măsură.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Săptămâna aceasta vei fi greu de înțeles, iar partenerul tău și-ar putea pierde răbdarea cu tine. Ai un comportament confuz care neliniștește întreaga atmosferă. Încearcă să ieși din această stare de una singură! Ia lucrurile în propriile mâini, fii sinceră și abordează subiectele care te preocupă!

Bugetul tău arată o dezvoltare pozitivă. De aceea, nu trebuie să îți faci griji de nimic, totul poate continua pe aceeași linie pentru că te îndrepți în direcția corectă. Ai preluat controlul și deja rezultatele se cunosc. Acest echilibru trebuie păstrat pe termen lung.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Ești irezistibilă și nu te sfiești să îți folosești puterea de seducție. Dacă ești singură, astrele te sfătuiesc să nu mergi prea departe cu avansurile. Dacă ești implicată într-o relație, flacăra iubirii dintre tine și partener dă semne că s-ar reaprinde. Nu rata șansa de a readuce la viață micile plăceri ale vieții.

Problemele pe care le întâmpini cu banii îți consumă tot timpul și toată energia. Situația devine din ce în ce mai împovărătoare, însă cineva va observa acest lucru și nu va putea să îl ignore. Primești ajutor de la cineva apropiat. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

În această săptămână, riști să îți pui relația în pericol din cauza unui capriciu. Gândește-te bine înainte de a decide că nimic nu merge bine, pentru că altfel ai putea fi tentată să-ți înlocuiești partenerul cu o aventură trecătoare, cel mai probabil dezamăgitoare. Dacă ești singură, nu acționa impulsiv, pentru că vei da de o dragoste instabilă și nu foarte satisfăcătoare.

În ceea ce privește banii, nu se poate spune că traversezi o perioadă prea bună. Vei fi nevoită să achiți unele datorii mai vechi și nu vei avea nicio șansă să scapi de asta. Astrele te sfătuiesc să strângi cureaua cât de mult posibil, să eviți cheltuielile majore și să fii mai vigilentă.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Începi săptămâna în forță, pentru că dragostea plutește peste tot în aer. Totul este simplu, exploziile de tandrețe se înmulțesc, iar relația ta e în toiul unei schimbări uimitoare. Toate indiciile sunt pozitive. Dacă ești singură, cel mai probabil te vei resemna cu ideea că nu îți vei întâlni marea dragoste curând.

Încerci să te menții pe linia de plutire în ceea ce privește banii, însă e destul de dificil. Pentru a evita surprizele neplăcute, astrele te sfătuiesc să îți stabilești un buget zilnic, iar de restul banilor să nu te apropii. Situația nu e catastrofală, însă trebuie monitorizată atent.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Perioada actuală este un pic agitată în ceea ce privește dragostea. Cauți să scapi de această situație, dar nu trebuie să disperi și să îți pierzi răbdarea. Așteptarea va fi scurtă, dificultățile vor dispărea treptat și îți vei da seama de ceea ce simți cu adevărat pentru cel de lângă tine.

Situația ta financiară este una bună la momentul actual, dar asta nu înseamnă că lucrurile nu se pot schimba. Și, dacă o vor face-o, sigur nu vor fi vești bune. Astrele te sfătuiesc să fii econoamă, responsabilă și practică.

Citește și: Horoscopul lunii aprilie. Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod