Horoscopul săptămânii 30 martie-5 aprilie. Află previziunile pentru zodia ta!

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Nu poți nega faptul că lucrurile au scăpat de sub control în ceea ce privește dragostea. Se pare că relațiile la distanță ajung în prag de despărțire, foarte puține rezistând presiunilor. Încearcă să te concentrezi doar asupra lucrurilor care îți aduc beneficii și provoacă plăcere în același timp.

Te poți ocupa de multe sarcini profesionale în această săptămână, dat fiind faptul că ai mult mai mult timp la dispoziție acum. Îți poți îmbunătăți simțitor situația financiară dacă activezi într-un domeniu de mare căutare acum. Concentrează-te pe muncă pentru a uita de toate celelalte griji!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Ești îngrijorată pentru o prietenie sau o persoana iubită. Crezi că este supărată și simți disconfort de fiecare dată când te gândești la ea. Nu face o tragedie din asta, pentru că nu se întâmplă nimic dacă stai departe de ea în această perioadă. Păstrează legătura telefonică și, chiar dacă nu o poți ajuta fizic, o poți face din punct de vedere moral.

Situația ta financiară este bună, așadar nu ai motive de îngrijorare pentru viitorul apropiat. Ai șansa de a-ți putea continua munca ca și până acum, poate chiar mai bine. Cu toate acestea, astrele te sfătuiesc să îți folosești banii doar pentru strictul necesar, economisind astfel pentru zile mai proaste sau pentru a putea ajuta pe cineva care are nevoie.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Faci eforturi ca să fii aceeași dintotdeauna și să ai aceeași vitalitate, iar asta te epuizează și mai mult. Da-ți voie să te simți obosită! Cu toții trecem prin momente dificile, dar ține de fiecare cum trece peste ele. Lasă-i pe cei dragi să te răsfețe, să aibă grijă de tine și să nu te mai îngrijorezi de nimic.

Este o perioadă bună pentru îmbunătățirea abilităților tale profesionale sau pentru dezvoltarea unora noi. Chiar dacă acum nu sunt șanse să câștigi mai mulți bani, peste câteva luni vei putea să aplici tot ce ai învățat acum într-un mod cât de poate de practic și benefic.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Este o săptămână bună pentru noi începuturi. Nu amâna o conversație importantă pe care trebuie să o porți cu partenerul de viață. Nu sunt vești proaste, ci chiar bune. Relația în care ești implicată va trece la nivelul următor, chiar dacă forțată de împrejurări.

Dacă ai banii la comun cu partenerul de viață, e posibil ca în această săptămână să apară discuții în acest sens. Încearcă pe cât posibil să nu arunci cu vorbe pe care le-ai putea regreta când apele se vor liniști. Stresul cauzat de schimbările actuale ar trebui ținut sub control!

Leu(22 iulie - 22 august)

Ai nevoie de pace și relaxare mai mult decât oricând în această săptămână. Nu ai mai avut de mult parte de asta, așadar roagă-i pe cei din jurul tău să-ți ofere intimitate. Partenerul tău te va înțelege perfect și îți va da spațiu, doar că trebuie să ai grijă ca mintea să nu îți alunece către lucruri negative atunci când ești singură. Filmele, cititul și muzica te pot ajuta!

Încearcă în această săptămână să delegi și celorlalți colegi o parte din sarcinile tale profesionale. Ai obosit și, dacă continui tot așa, randamentul tău o să scadă. Odată cu el s-ar putea prăbuși și situația ta financiară.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Veștile pe care le aștepți cu nerăbdare pot sosi în această săptămână. Apreciază și bucură-te de momentele bune pe care le petreci alături de partenerul de viață. Anxietatea ta se va diminua considerabil din moment ce te afli în compania potrivită. Uneori, trebuie doar să aștepți pentru ca lucrurile bune să se întâmple. Învață să ai răbdare pentru că merită întotdeauna!

Situația ta financiară nu este deloc îngrijorătoare și privești încrezătoare spre viitor. Mai mult decât atât, ești dispusă să-i ajuți atât cât poți pe cei care au cu adevărat nevoie de asta. Aruncă un ochi mai atent asupra celor din familie, fie ele și rude mai îndepărtate.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Te bucuri de o perioadă de liniște în ceea ce privește viața sentimentală, fie ca urmare a unei despărțiri, fie a unei situații aparent lămurită cu partenerul de viață. Dacă ai copii, stresul și lipsa ajutorului te vor copleși uneori, dar vei găsi întotdeauna puterea de a merge mai departe.

Situația ta financiară este una stabilă în acest moment și nu se anunță schimbări de niciun fel în viitorul apropiat. Într-adevăr, unele proiecte s-au planuri vor trebui amânate sau chiar anulate, dar asta nu ar trebui să fie atât de important acum. Fă ce poți și fă-o bine!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Vei reuși să fii mai energică și mai animată în această săptămână, chiar dacă lucrurile nu sunt roz în viața ta. Poate începi să te obișnuiești cu actuala situație și să încerci să te descurci în termenii impuși. Poți fii fericită fie că ești departe de partener, fie că ești aproape, totul depinde doar de tine!

Dacă situația ta financiară este una bună, încearcă să îi ajuți și pe cei care chiar au nevoie de ceva bani în plus. Dacă nu o duci prea bine pe acest plan, axează-te mai mult pe economii și încearcă să găsești o nouă sursă de venit.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Ești oarecum îngrijorată că relația de cuplu în care ești implicată nu va rezista acestei perioade mai dificile. Se pare că între tine și partenerul tău nu există o comunicare prea bună, iar astfel distanțarea este iminentă. Dacă ești singură, viața ta socială strălucește în ciuda lipsei contactului direct cu oamenii. Ai mulți admiratori care îți declară iubirea pe rețelele sociale, fă o selecție și păstrează legătura cu aceia care te stimulează mental.

Astrele îți recomandă mai multă prudență în ceea ce privește gestionarea banilor. Situația ta financiară nu este una excelentă și nu se anunță vești mai bune nici pe viitor. Fă-ți întotdeauna o listă de cumpărături de la care să nu te abați și exclude din ea lucrurile care nu sunt strict necesare.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Nu oferi răspunsuri pripite și nu lăsa impulsivitatea să pună stăpânire pe tine în această săptămână. Și partenerul de viață traversează o perioadă mai dificilă, așa că nu veți face decât să vă dați cap în cap dacă nu lasă niciunul de la el. De asemenea, tot ce spui se poate întoarce împotriva ta.

Această săptămână este numai bună pentru muncă. Te poți concentra mult mai bine, în special dacă lucrezi de acasă. Chiar dacă nu vei câștiga mai mulți bani, te bucuri de stabilitate financiară și de faptul că îți ies lucrurile așa cum îți propui.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Ești o persoană care obține întotdeauna ceea ce vrea, numai că în această perioadă puterile par să ți se fi diminuat cu mult. Nu mai ești atât de încrezătoare în tine, fapt pentru care comunicarea cu partenerul ar putea avea de suferit. Dacă ești singură, menține-ți mintea ocupată cu activități plăcute.

Traversezi o perioadă dificilă și stresantă nu doar în ceea ce privește situația financiară sau cariera. E posibil să nu stai prea bine la capitolul optimism, dar trebui să realizezi că nu te ajută la nimic dacă doar stai și îți plângi de milă. Astrele te sfătuiesc să te reorientezi profesional dacă domeniul în care activezi nu mai este așa bine cotat.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Gândește-te mai întâi la tine și abia apoi la nevoile altora. Indiferent dacă este vorba despre partenerul de viață, nu te pune pe tine pe locul doi în favoarea lui. Chiar și oamenii apropiați pot profita uneori de bunăvoința ta, cu toate că nu te-ai fi așteptat la asta!

Pune-te drastic pe economii, pentru că urmează o perioadă destul de grea în ceea ce privește stabilitatea financiară. Încearcă să te reorientezi rapid și să găsești soluții salvatoare la probleme precum rate la bancă, achitat facturi sau datorii la stat.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod