Horoscopul săptămânii 28 iunie-4 iulie. Noroc cu banii, dar nu și în dragoste pentru Rac

Racul va avea o săptămână bună în ceea ce privește banii, dar nu același lucru se poate spune și despre viața lui sentimentală.


Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Vei fi mai deschis/î în această săptămână și îți va veni să cunoști tot felul de oameni cu care intenția inițială este de a deveni prieteni. Ar trebui să depui eforturi mari pentru a-i putea oferi inima primei persoane care pare să fie interesată de tine. Dacă ești implicat/ă într-o relație, trebuie să rezolvi problemele recente care nu vă permit să avansați într-un viitor promițător. Nu ezita să faci tot posibilul să fie liniște și pace.

Trebuie să închei socotelile cu orice activitate, proiect sau afacere care îți aduce mai multe riscuri decât profituri. Trebuie să faci lucrurile corect, chiar dacă ți-ai dori să te îmbogățești peste noapte. Nu o duci rău cu banii, dar pentru a realiza și aprecia situația ta, trebuie să-ți sporești încrederea interioară. Lucrurile funcționează bine, deschide ochii și vei vedea asta. 

Citește și: 6 zodii care pot fi suflete pereche pentru zodia Vărsător

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Îți iubești partenerul cu mult patos. Este în regulă să fii foarte tandru/ă și să înmoi neplăcerile vieții cu cuvinte iubitoare, totuși, nu uita de tine. Să faci ceea ce simți și vrei cu adevărat e foarte important. Recuperează-ți într-un fel libertatea la care ai renunțat.

La locul de muncă ar trebui să încerci să fii mai docil/ă. Tratează-ți bine colegii, uneori ești atât de prins/ă într-ale tale, încât uiți să îi și saluți. Și, dacă te afli într-o poziție superioară, recunoaște și apreciază efortul angajaților tăi. Poți înregistra mai multe progrese, în special din punct de vedere financiar, cu cuvinte frumoase decât prin biciuire.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Aceasta va fi o săptămână specială pentru tine. Dacă ai încercat recent să schimbi ceva în viața ta sentimentală, acum vei găsi în sfârșit liniște și ușurare. Dacă ești implicat/ă într-o relație sau ești căsătorit/ă, astrele te avertizează totuși despre necesitatea de a acorda o atenție sporită nevoilor partenerului/ei. Ascultarea sentimentelor persoanei iubite și să fii mai blând/ă și amabil/ă sunt modalități foarte bune de a menține vie flacăra iubirii. Dacă ești singur/ă, vei găsi cu ușurință persoane cu care poți cocheta și juca jocul seducției.

Este o săptămână excelentă pentru problemele financiare. Vei experimenta o perioadă de abundență în care vei fi generos/oasă cu cei mai puțin norocoși. Sentimentul general va fi că munca în echipă este cea care te ajută să faci mai mulți bani, așa că găsește-ți noi parteneri și prieteni pentru proiectele tale. Totuși, este important să rămâi prudent/ă pentru a evita ispita și risipa.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Căsnicia ta va deveni un roller coaster plin de urcușuri și coborâșuri, emoții și frici. Simți că există unele elemente exterioare care te provoacă și, în anumite momente din această săptămână, îți va fi greu să-ți ții sub control schimbările de dispoziție. În conversațiile cu persoana iubită vei găsi puncte de vedere opuse și zone în care totul este perfect. Prin urmare, găsirea unor soluții pentru discrepanțe este complexă, dar este totuși posibilă. Dacă ești încă singur/ă, dar în căutări, vei fi plin/ă de încredere în tine, iar excesul de iubire de sine poate fi foarte ușor confundat cu egoismul de către cei din jur. Sunt posibile doar aventuri.

Vei putea începe noi proiecte în carieră în aceste zile. Găsești oportunități de a evolua, aducând înapoi vechi oferte de afaceri care nu te-au interesat la momentul respectiv. Ești energic/ă și vesel/ă, iar buna dispoziție pe care o ai te va ajuta enorm în relațiile cu ceilalți, în special dacă la mijloc sunt afaceri sau tranzacții financiare. Poți primi recompense financiare surpriză.

Leu(22 iulie - 22 august)

Încearcă să clarifici lucrurile atunci când vine vorba de dragoste și de persoana cu care ai o relație în acest moment. În această săptămână, nu vei mai vrea să te joci. Vei fi nerăbdător/oare să pui nume și etichete pe ceea ce se întâmplă în viața ta amoroasă pentru a ști ce cale să alegi. Dacă ești singur/ă, te vei întoarce la cineva care ți-a plăcut în trecut, dar la care ai renunțat din cauza opiniilor voastre diferite. Se pare că magnetismul dintre voi doi este mai puternic decât diferențele voastre. Concentrați-vă pe ceea ce aveți în comun.

Este timpul să te reinventezi atunci când vine vorba de interviuri de angajare. Recrutorii sunt sătui de răspunsurile tipice pe care le oferă toată lumea. Află cum să-ți îmbunătățești performanța, astfel încât să te diferențiezi de ceilalți și să fii unic/ă. Dificultățile tale financiare te-ar putea aduce în pragul disperării cândva în această săptămână. Vei fi tentată să îți investești banii în tot felul de proiecte ciudate care te pot bloca și mai mult. E posibil să ai o idee bună de afaceri, dar să îți fie teamă să o pui în aplicare singur/ă. Caută aliați de încredere printre prietenii tăi!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

În ultima vreme nu ai fost prea deschis/ă în ceea ce privește sentimentele tale. Cu toate acestea, începând din această săptămână, va trebui să comunici tot ce se întâmplă în inima ta. Nu îți mai reține vorbele și nu te mai gândi că ideile tale valorează mai puțin decât ale altora, în special decât ale partenerului/ei de viață. Dacă ești singur/ă, te-ai putea bucura de o întâlnire neașteptată. Ți-a frânt cineva inima recent? Atunci ai și mai multe motive pentru a-ți recupera speranța! Bucură-te de viață în fiecare zi și în fiecare moment. Și deschide ușile iubirii, pentru că este cel mai bun sentiment, cel care face lumea să se învârtă.

Timpul va zbura săptămâna aceasta, mai ales atunci când vine vorba de afaceri, vânzări și schimburi de bani. Unele dintre oferte vor fi extrem de fructuoase. Nici tu nu credeai că poți să te descurci atât de bine. Vei putea încheia o afacere, poți începe negocieri sau poți semna un contract important. Vei avea o bună cunoaștere despre tot ce se întâmplă și vei știi când și cum să acționezi. Banii vor veni negreșit în cel mai scurt timp. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Prioritatea ta din această săptămână va fi să nu mai oferi atât de mult altora și să începi să îți oferi ție. A te pierde printre alții nu ți-a adus decât probleme de dependență și stimă de sine scăzută. Spre jumătatea săptămânii, lucrurile se vor îmbunătăți, dar în curând problemele vor reveni, deoarece noua ta poziție ar putea să-ți nemulțumească partenerul/a și familia care erau obișnuiți să lași mereu de la tine. Dacă ești singur/ă, nu ar trebui să te aștepți la schimbări mari. Este puțin probabil să întâlnești pe cineva cu care ai putea începe o poveste adevărată de iubire.

Când vine vorba de viața ta profesională, lucrurile arată destul de bine pentru tine. Dacă ești în căutarea unui loc de muncă sau vrei să-l îmbunătățești pe cel actual, vei găsi noi oportunități și se vor deschide noi uși. Cu toate acestea, va trebui să faci tot posibilul pentru a te face auzit/ă, deoarece s-ar putea să ai sentimentul că nu ești suficient de apreciat/ă. Depinde de tine să oprești acest lanț de evenimente negative, iar nevoia de bani ar trebui să te impulsioneze suficient pentru a da tot ce ai tu mai bun.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Săptămâna aceasta vei simți o anumită contradicție între tendința spre erotism și senzualitate și sensibilitatea maternă/paternă pe care o inspiră mișcările astrale prezente. Cu toate acestea, vei reuși să găsești compatibilitatea între ambele forme de iubire. Vei dori să-ți surprinzi partenerul/a sau persoana pe care o placi cu daruri mici și mari. Dacă ești singur/ă, ai multă iubire de oferit. Vei reuși să seduci acea persoană care te ține în suspans de ceva vreme.

Când vine vorba de bani, nu ai de ce să îți faci griji. Viața ta decurge natural și frumos, iar speranța e ceea ce te îndreaptă spre cele mai bune șanse. Dacă ai în plan să te implici într-o afacere, astrele îți garantează succesul. Vei obține profit dacă îți permiți să mergi mai departe cu ideile tale în loc să faci loc confortului, obișnuinței și simplității.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

În primele zile ale săptămânii, influențele astrale te vor ajuta să-ți arăți sentimentele ceva mai mult. Vei fi blând/ă și pasional/ă în același timp. Iubirea va avea un loc privilegiat în viața ta. De asemenea, vei putea primi o surpriză din partea partenerului/ei, ceea ce te va face foarte fericit/ă. Dragostea, prietenii și familia vor funcționa împreună fără probleme. Dacă ești singur/ă, vei avea noroc. Cu toate acestea, vor exista momente de reflecție, mai ales când îți reamintești de unele experiențe din trecutul tău care par să se repete și acum.

Vei începe săptămâna cu multe dificultăți la locul de muncă. Mesajele pe care le primești sunt neclare și te debusolează. Nu îți va fi ușor să comunici. Mai mult, există persoane care nu doresc să prosperi în cadrul companiei în care activezi și care îți pot pune piedici. Cu toate acestea, nimic nu te poate opri, dimpotrivă, te motivează să continui să lupți pentru a-ți stabiliza situația financiară. Ai nevoie de asta!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Viața ta amoroasă va fi cadoul din partea astrelor din această săptămână. Dragostea arde în inima ta. Vei putea vedea diferențele care te-au îndepărtat de persoana iubită și, din acel moment, vei avea șanse reale de a repara lucrurile dintre voi. Comunicarea non-verbală este o parte esențială din relația ta. Dacă ești singur/ă, te vei bucura de o atmoseferă incendiară care îți va favoriza viața sexuală și întâlnirile pasionale.

Va fi o săptămână excelentă în ceea ce privește cariera. Vei fi creativ/ă și pregătit/ă să primești noutatea cu brațele deschise. Tensiunile vor dispărea și acest lucru va permite banilor să intre mai ușor în viața ta. Fie că ești angajat/ă sau propriul tău stăpân, relațiile cu cei din jur sunt foarte importate. 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Astrele prezic că primele zile ale acestei săptămâni vor fi caracterizate printr-o îmbunătățire generală a tuturor relațiilor personale, în special cele sentimentale. Cu toate acestea, spre sfârșitul săptămânii, o serie de probleme care apar din cauze externe ar putea tensiona relațiile de familie, distrugând armonia pe care ai obținut-o. Dacă ești singur/ă, vei începe săptămâna cu perspective bune, iar unii dintre voi probabil veți întâlni oameni foarte dinamici cu care veți petrece momente memorabile.

În zona carierei, predicția este că vei fi determinat/ă să îți urmezi visurile. Asta înseamnă că nu vei asculta sugestiile celor din jur și că vei planifica singur/ă acțiunile pentru a-ți atinge obiectivele. E posibil să-ți schimbi locul de muncă din cauza faptului că ești nemulțumit/ă de banii pe care îi câștigi și consideri că meriți și poți mai mult.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Dacă ești implicat/ă într-o relație, săptămâna aceasta te vei simți mulțumit/ă și împlinit/ă. Orice gest pe care persoana iubită îl are față de tine te face să te simți recunoscător/oare și fericit/ă. Scapi de ideile pe care le au alții despre modul în care o relație stabilă sau o căsnicie este plictisitoare, deoarece situația ta este cu totul altul, și anume este imaginea bucuriei și a pasiunii. E posibil ca această atmosferă bună să fie impulsul de care ai nevoie pentru a face pasul spre următorul nivel: întemeierea sau mărirea familiei. Dacă ești singur/ă, vei întâlni pe cineva care să-ți placă și care să-ți captiveze cu adevărat atenția. Cu toate acestea, pe măsură ce îl cunoști, vei vedea că acțiunile și cuvintele lui nu se potrivesc cu imaginea pe care ți-a creat-o. Îți vei lua rapid la revedere.

Începe o perioadă mai liniștită pentru tine pe plan profesional și financiar. Vrei să profiți din plin de această situație pentru a vedea unde ai greșit în trecut și cum trebuie să acționezi pe viitor. Fă o listă cu tot ce ai în plan, calculează-ți atent bugetul și dă-i bătaie. Acum ai o perspectivă mai realistă și nu ai cum să dai greș. Va fi mult de muncă, dar efortul se va vedea la buzunar.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod