Horoscopul săptămânii 27 februarie-5 martie. Leul va face o schimbare crucială

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Dragoste

Încearcă să îți ții opiniile negative pentru tine în această săptămână. Ar trebui evitate disputele fără rost.

Riști să divorțezi de soțul tău/soția ta pentru că ești prea exigent/ă sau ai așteptări prea mari de la el/ea.

Va trebui să faci niște alegeri dificile în toate domeniile tale, inclusiv în relația ta actuală. Chiar dacă ești de neclintit/ă cu privire la anumite opinii, nu știi cum se simte persoana de lângă tine. Săptămâna aceasta vei afla că iubitul/iubita ta are opinii care diferă foarte mult de ale tale.

Săptămâna aceasta nu este cel mai bun moment pentru a fi supărat/ă sau pentru a susține ceea ce crezi.

Dacă ești singur/ă, ar trebui să tratezi cu atenție o persoană care îți dă târcoale, deoarece ar putea fi marea ta dragoste.

Bani

Te poți aștepta la un câștig financiar în această săptămână.

De asemenea, poți găsi o oportunitate solidă de investiție pe baza recomandărilor prietenilor tăi. Acest lucru ar putea duce la un profit mare pentru tine.

Dacă ești la școală, vei primi niște bani pe care ar trebui să îi investești în pregătirea pentru următorul examen important.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Dragoste

Sfatul astrelor pentru această săptămână este să pui sănătatea ta și pe cea a partenerului pe primul loc pe lista de priorități. Înscrierea la un regim riguros de exerciții sau câteva ședințe la nutriționist vă vor ajuta enorm.

Dacă ești singur/ă, fii mai îndrăzneț/eață și condimentează-ți puțin viața.

O persoană din anturajul tău va arunca vorbe în vânt cu scopul de a te face să te îndoiești de cel/cea pe care îl/o placi. Adevărul este că simte multă gelozie!

Bani

Cheltuielile pentru gadgeturi pot apărea în această săptămână.

Bugetul și economiile tale vor fi ca și până acum, doar că unele rude de-ale tale îți vor cere bani cu împrumut. Ai grijă, asigură-te că îi vei primi înapoi.

În a doua parte a săptămânii ai putea observa unele câștiguri, dar nu fi tentat/ă să investești în nimic, deoarece ai putea suferi pierderi.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Dragoste

Cuplul proaspăt căsătorit va ieși la o petrecere, deoarece săptămâna aceasta vine cu multă distracție.

Toată negativitatea care te-a înconjurat va dispărea. Vei simți multă dragoste și optimism pe plan conjugal.

De asemenea, horoscopul prezice că iubitul/iubita tău/ta va fi alături de tine, aducându-ți plăcere în tot ceea ce faci.

Bani

Potrivit horoscopului acestei săptămâni, ar putea exista posibilitatea de a face bani.

Cu toate acestea, bugetul tău este amenințat de unele cheltuieli neplanificate. Avantajele financiare te pot ajuta să treci mai ușor peste acest gen de provocări.

Situația ta financiară continuă să se îmbunătățească. Ar putea fi un weekend vesel și bun.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Dragoste

Astrele prezic că, deși este un moment minunat pentru a cultiva ceea ce ai deja într-o relație, a avea așteptări prea mari de la persoana iubită te poate face să simți dezamăgire.

Pe de altă parte, dacă ești singur/ă, cineva te va învălui cu îmbrățișări și bucurie.

Să-ți exprimi afecțiunea față de persoana care îți place va face minuni pentru tine.

Bani

Perspectivele tale financiare par promițătoare în această săptămână.

Ar fi avantajos să faci investiții noi, care îți pot aduce profituri surprinzător de mari. În plus, poți găsi câteva oportunități de a face bani din piatră seacă.

În weekend va fi apogeul, dar pentru asta trebuie să continui în ciuda obstacolelor și să nu cedezi în fața pesimismului.

Leu(22 iulie - 22 august)

Dragoste

Săptămâna aceasta vei face o schimbare crucială în relația ta. Vei da dovadă de mai multă toleranță în cuplu și acest lucru va avea un impact pozitiv.

Mai mult, relațiile problematice vor redeveni afectuoase, ca pe vremuri.

Dacă ești singur/ă, îți va face plăcere să-ți petreci timpul cu o anumită persoană, și vei fi foarte fericită și bucuroasă. În plus, îți recapeți încrederea în toate aspectele vieții tale amoroase.

Bani

Săptămâna aceasta îți va aduce o creștere economică. Îți vei atinge obiectivele în ceea ce privește investițiile tale și vei avea câteva surse diferite de câștiguri.

Înainte de a face o investiție imobiliară, asigură-te că primești câteva îndrumări financiare bune. Vei avea o probabilitate mai mare de a reuși dacă aduci un nou partener în companie.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Dragoste

Horoscopul acestei săptămâni prezice că vei avea parte de o perioadă plină de entuziasm și tandrețe.

Pentru asta, trebuie să îți ții promisiunile și să renunți la ego sau la complexul de superioritate. E foarte posibilă o escapadă romantică.

Este un moment bun pentru a te ocupa de lucrurile care au fost neglijate și pe care vrei să le faci să se întâmple de foarte mult timp.

Bani

Datorită îmbunătățirii situației tale financiare, nu vei experimenta niciun tip de stres privitor la bani. Situația ta economică va rămâne stabilă pentru întreaga săptămână.

Vei reuși să îți achiți toate facturile restante și te vei redresa miraculos.

Ia în considerare investițiile pe termen lung și cu risc scăzut de pierderi.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Dragoste

Îți va plăcea să petreci timp cu soțul/soția în această săptămână. Alături de el/ea, te vei bucura de cele mai liniștite momente. Vei simți dragostea într-un mod unic și vei avea parte de numeroase activități plăcute și distractive.

Dacă ești singur/ă, vei întâlni dragostea în toată splendoarea și formele ei. Cu toate acestea, trebuie să fii răbdător/oare și să îți păstrezi calmul pe tot parcursul drumului, deoarece vor exista atât suișuri, cât și coborâșuri.

Bani

Situația ta financiară îți provoacă mult stres. Ar trebui să nu îți asumi responsabilități noi doar de dragul de a câștiga mai mulți bani, fără a fi sigur/ă că le poți face față.

Nu încurca pe nimeni cu promisiunile tale. Atât timp cât nu ai bani în buzunar, nu îți face planuri cu ceva ce speri să primești pe viitor.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Dragoste

Horoscopul acestei săptămâni prezice că vei avea mici suișuri și coborâșuri.

Vei depune eforturi pentru a-i aduce partenerului/ei bucurie și fericire și pentru a-ți face mai mult timp pentru el/ea.

Pe de altă parte, ai putea avea o conversație sinceră cu acesta/aceasta despre obiectivele și așteptările tale de viitor. La unele puncte nu vă veți pune de acord.

Bani

Vei face o impresie bună în această săptămână la locul de muncă. Drept urmare, vei avea toate șansele să primești un bonus sau măcat promisiunea unei măriri de salariu în viitorul apropiat.

Succesul este imprevizibil.

Deși s-ar putea să ai în față sarcini dificile, nu vei avea nicio problemă în a le depăși cu brio.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dragoste

Vei primi câteva informații valoroase în această săptămână.

Va fi cea mai bună perioadă din viața ta, căsnicia ta va prospera și vei avea laudele tuturor.

Dacă ești singur/ă, faci mai multe progrese ca niciodată de a-ți întâlni alesul/aleasa.

Bani

Dacă întâmpini unele probleme cu banii, la începutul acestei săptămâni ai putea fi nevoit/ă să iei măsuri de urgență.

Ar putea fi necesar să pui totul în așteptare, astfel încât să te poți concentra să rezolvi problemele existente.

Achiziționarea unui bun pe care o aveai în plan trebuie amânată pe timp nedeterminat, însă nu este un motiv de supărare. Ia viața așa cum este!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Dragoste

Să iei decizii raționale te va ajuta în dragoste. Din păcate, te autosabotezi, deoarece îți faci probleme inutile și scenarii fictive.

Cu toate acestea, relația cu persoana iubită se va îmbunătăți, deoarece aduci fantezie în cuplu.

Dacă ești singur/ă, vei fi plin/ă de energie și pusă pe fapte mari... în dormitor.

Bani

Situația ta financiară este una favorabilă, așadar nu ai de ce să îți faci probleme în această săptămână.

Dacă îți planifici totul cu atenție, atunci nu vei suferi pierderi de bani. Totul este încă în ordine, chiar dacă familia îți cere ajutor financiar.

Dispui de resursele necesare pentru a le întinde o mână.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Dragoste

Săptămâna aceasta vei avea parte de o neînțelegere cu soțul/soția, dar stai liniștit/ă, deoarece va fi rezolvată curând.

Pe de altă parte, dacă nu ești căsătorit/ă, dar ai o relație, tu și iubitul/iubita vă veți bucura de zile minunate împreună, pline de romantism.

Totuși, pe la sfârșitul săptămânii, s-ar putea să simți că ceva este în neregulă. Viziunea ta asupra relației diferă de cea a persoanei iubite.

Bani

A sosit momentul să faci o schimbare, deoarece banii nu îți mai ajung. Fie ceri o mărire de salariu, fie îți cauți un nou loc de muncă. Nu mai poți sta în această situație.

Probabilitatea ca banca să îți dea un împrumut scade pe măsură ce jobul tău devine mai instabil.

Dacă vrei să te implici în afaceri, gândește-te de două ori înainte.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Dragoste

Viața ta amoroasă pare că s-a blocat. Mediul și evenimentele frecvente din afara cuplului pot fi de vină.

Încearcă să îți faci timp pentru persoana iubită sau, altfel, relația voastră se va apropia de final.

Dacă ești singur/ă, ar trebui să reziști impulsului de a te cupla cu cineva deja angajat într-o altă relație. Nu e momentul pentru triunghiuri amoroase și nici nu este moral până la urmă!

Bani

Este posibil ca părinții tăi să îți ofere suma de bani de care ai nevoie pentru a-ți îndeplini un vis.

Chiar dacă ești pe picioarele tale, ai nevoie de un mic stimulent acum pentru a-ți putea pune planurile în aplicare.

Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, săptămâna aceasta poate fi norocoasă pentru tine. Pentru asta, trebuie să fii mai insistent/ă!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod