Horoscopul săptămânii 25 noiembrie-1 decembrie. Află previziunile pentru zodia ta!

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Săptămâna aceasta e numai bună pentru împăcări, indiferent dacă este vorba despre partenerul de viață, rude sau prieteni foarte apropiați. Dacă ești implicată într-o relație la distanță, tu sau iubitul tău veți lua în considerare ideea de a vă muta împreună cât mai curând posibil. Dacă ești singură, astrele te sfătuiesc să nu mai fii atât de încăpățânată și orgolioasă atunci când vine vorba de întâlniri și flirt.

În primele zile ale acestei săptămâni vei avea șansa să îți dezvolți unele abilități profesionale. Dacă auzi că se fac cursuri gratis într-un domeniu care te interesează, renunță la alte planuri pentru a te axa cu seriozitate pe asta. Chiar dacă acum nu vor exista modificări ale situației tale financiare, e bine să te perfecționezi atunci când ai ocazia!

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Săptămâna aceasta va avea un loc un eveniment menit să destabilizeze relația în care ești implicată. Poate fi vorba despre un flirt exagerat sau, în cel mai rău caz, despre infidelitate. Dacă partenerul tău are astfel de porniri, încearcă să gândești matur și să iei decizii cu mintea, nu cu inima! În joc sunt viitorul și fericirea ta.

Dacă pe plan sentimental lucrurile nu merg prea bine pentru tine, nu același lucru se poate spune și despre bani. În primele zile ale acestei săptămâni vei avea numeroase șanse de a-ți suplimenta veniturile, așadar concentrează-te pe planul de bătaie. Astfel, vei avea succes financiar garantat și te vei menține ocupată, astfel încât să stai cât mai departe de problemele cu care te confrunți.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Astrele te sfătuiesc să îi acorzi mai multă atenție iubitului sau soțului tău, pentru că acesta ar putea să-și facă o mulțime de scenarii neadevărate care îl pot îndepărta de tine. Dacă ești singură și disponibilă, încearcă să descoperi mai mult persoanele pe care le placi, chiar dacă asta înseamna ca uneori să faci tu primul pas.

Săptămâna aceasta îți vor trece prin față numeroase oportunități financiare, cel puțin aparent. Din păcate, pe parcurs acestea se vor dovedi a fi escrocherii curate pe care, însă, le vei demasca la timp. Chiar dacă nu ai foarte mulți bani la momentul actual, sunt suficienți cât să duci un trai modest, de aceea astrele te sfătuiesc să nu îi riști!

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Se pare că viața ta sentimentală nu este cea pe care ți-o dorești și observi cu stupoare acest lucru abia în aceste zile. Te-ai trezit destul de târziu din amorțire și va fi destul de greu să reaprinzi flacăra iubirii. Încearcă să discuți serios cu partenerul de viață și să faceți împreună un plan prin care vă puteți salva relația. Astrele te sfătuiesc să te concentrezi mai mult pe acest aspect al vieții tale de acum înainte.

Săptămâna aceasta vei fi tentată să faci o schimbare pe plan profesional, una destul de radicală. Astrele te sfătuiesc să nu iei decizii impulsive pe fondul problemelor personale cu care te confrunți. Ar fi mai bine să lași cariera și banii pe loc secund pentru moment!

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Leu(22 iulie - 22 august)

Vei avea parte de o săptămână extrem de bună pe plan sentimental. Dacă ești implicată într-o relație serioasă, există șanse mari ca iubitul tău să îți propună o cerere în căsătorie. Dacă ești singură, e rost de flirt și acțiune pe plan intim. Iar în cazul în care ai deja o familie întemeiată, astrele te sfătuiesc să iei în considerare creșterea numărului membrilor săi.

Munca îți consumă multe resurse în această săptămână, iar vestea proastă este că eforturile tale nu sunt recompensate pe măsură. Îți va trece prin cap gândul să îți dai demisia, însă cei dragi te vor aduce cu picioarele pe pământ. Nu face schimbări până nu ai un plan de rezervă, pentru că nu îți poți permite să rămâi descoperită până îți găsești un nou job. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Săptămâna aceasta vei avea parte de o combinație fericită între afecțiune, relaxare și puțină muncă. Nu este exclusă o mică vacanță alături de partenerul de viață, dacă după organizarea banilor veți constata că vă permiteți asta. Dacă ești singură, un fost iubit și-ar putea face apariția pe rețelele sociale, căutând cu disperare să se împace cu tine. Nu lua decizii impulsive!

Primele zile ale acestei săptămâni vor fi destul de liniștite pe plan financiar. Apoi, însă, vei avea parte de unele cheltuieli care îți vor destabiliza bugetul. Chiar dacă cu ajutorul acestora te vei simți răsfățată ca o prințesă, abia după aceea vei simți gaura din buzunar. Încearcă să fii mai econoamă!

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Săptămâna aceasta va fi puțin mai greoaie în primele zile, însă apoi apele se liniștesc pe plan sentimental. Nu există probleme majore între tine și partenerul de viață, dar nici pe cele minore nu ar trebui să le ignorați! Dacă le ascundeți sub preș tot timpul, acestea se vor strânge și vor izbucni dintr-o dată.

Săptămâna aceasta vei avea parte de unele cheltuieli care îți vor strica planurile. Dacă îți propusesei să pleci într-o scurtă vacanță, e posibil să fii nevoită să o amâni din motive financiare. Cei dragi te vor ajuta cât pot de mult, însă pentru a-ți rezolva problemele cu adevărat importante, nu pentru a te distra!

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Săptămâna aceasta va fi despre împăcări. Cel mai probabil își va face apariția vreun fost iubit sau chiar soț, care ți-ar putea cerși o a doua șansă. Fă ce simți, însă fii și rațională în același timp! Dacă greșelile acestuia au fost prea grave sau relația voastră s-a încheiat destul de urât, nici nu lua în considerare ideea de reconciliere!

Astrele te sfătuiesc să te axezi pe investiții în această săptămână, pentru că abilitățile tale de comunicare și implicit de convingere îți vor fi de mare ajutor. Cu toate acestea, nu îți pune toți banii la bătaie pentru a nu risca să rămâi cu buzunarele goale în cas de eșec.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Este o săptămână bună pentru tine pe plan amoros, în special dacă ești singură. Vei avea numeroase ocazii de flirt și de întâlniri romantice din care poți alege fericitul câștigător. Cu toate acestea, tratează lucrurile cu seriozitate și nu te juca cu sentimentele nimănui! Dacă ești implicată într-o relație serioasă, astrele te sfătuiesc să mai lucrezi puțin în ceea ce privește relațiile cu rudele partenerului.

Se anunță vești bune pe plan financiar în aceste zile. Poți primi oferte profesionale tentante sau oportunități de a-ți valorifica banii pe care îi câștigi la momentul actual. Cu toate acestea, astrele te sfătuiesc să nu iei decizii importante fără să te consulți cu cei dragi!

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Vei fi foarte activă în această săptămână și dornică de tot mai multe activități alături de partenerul de viață. Ai o energie care îl va face să se apropie mai mult de tine și să îți arate afecțiunea, deși, poate, nu îi stă în caracter. Dacă ești singură, șarmul și încrederea de sine de care te bucuri vor atrage persoane cu aceleași trăsături de caracter ca și ale tale.

Săptămâna aceasta vei avea mare încredere în propriile forțe, ceea ce te face candidatul ideal pentru interviuri sau examene de perfecționare. Chiar dacă situația ta finaniară este una bună, ai toate șansele să evoluezi spectaculos pe acest plan. Cu toate acestea, astrele te sfătuiesc să nu îți iei nasul la purtare și să nu îi tratezi pe cei din jur cu superioritate!

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Începi să îți recapeți din ce în ce mai mult încrederea în tine, mai ales dacă ai trecut recent printr-o dezamăgire amoroasă. Din această săptămână vei fi capabilă să privești lumea cu alți ochi și să te simți pregătită pentru a o lua de la capăt. Astrele te sfătuiesc să ieși mai des, să socializezi mai mult și să nu refuzi din start invitațiile pretendenților!

Munca pe care ai depus-o în ultima perioadă la serviciu va începe timid să fie răsplătită în această săptămână. Chiar dacă nu ai făcut-o pentru a câștiga mai mulți bani, eforturile tale nu vor trece neobservate. Date fiind aceste condiții, vei fi mai mult decât bucuroasă să le oferi din puținul tău celor care au nevoie!

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Săptămâna aceasta ai putea cunoaște pe cineva care să îți atragă cu adevărat atenția. Cu toate acestea, nu este exclus nici să începi să privești cu alți ochi un bun prieten sau un coleg de serviciu ori școală. Astrele te sfătuiesc să spui sincer ce simți și să îți arăți clar intențiile, fără să îți fie teamă de un posibil refuz sau eșec.

Ideile pe care le vei avea în această săptămână vor fi apreciate de șefii sau profesorii tăi și chiar vor fi puse în aplicare. E doar o chestiune de timp până vei afla dacă au succes sau nu, iar dacă răspunsul este unul pozitiv, atunci te vei bucura de o creștere salarială considerabilă sau de o bursă binemeritată în viitorul apropiat.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod