Horoscopul săptămânii 23 februarie - 1 martie. Află ce spun astrele!

Vezi cum stai cu banii, dragostea, cariera sau sănătatea, în funcţie de zodia ta. Află care sunt previziunile pentru tine în această perioadă.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nu ştii ce vrei de la viaţă, iar partenerul tău nu va mai pierde mult timpul în aceste condiţii. Încearcă să discuţi mai serios cu el, uneori planurile pot salva o relaţie sau chiar o pot face să devină perfectă.

Încearcă să execuţi ordinele şefilor fără să ai ceva de comentat, chiar dacă simţi că uneori este nedrept. Şi nu uita ca la finalul zilelor lucrătoare să te debarasezi de grijile de la serviciu.

Nu vei întâmpina probleme de sănătate, însă oboseala cu siguranţă te va prinde din urmă. Încearcă să te gândeşti mai mult la tine şi să te odihneşti când îţi cere organismul, altfel el va ceda în cel mai scurt timp.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Vei fi destul de irascibilă în această săptămână, lucru care ar putea dăuna relaţiei tale amoroase, şi nu numai. Vestea bună este că îţi vei da seama la timp şi vei încerca să remediezi situaţia.

Ar trebui ca în această perioadă să încerci să economiseşti mai mulţi bani, nu stai prea bine nici cu plăţile facturilor şi nici cu achitarea unei datorii faţă de un apropiat. Amână-ţi măreţele planuri pentru încă o bună perioadă de timp.

Dacă ai descoperit de curând că suferi de o anumită boală, nu renunţa la tratament chiar dacă observi că te simţi mai bine. Urmează indicaţiile medicului până la cel mai mic detaliu, altfel situaţia se va înrăutăţi.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Săptămâna aceasta rişti să cedezi nervos din cauza atitudinii partenerului de viaţă. Şi chiar dacă încerci să discuţi serios cu el, acesta pare mereu cu gândul în altă parte. Egoismul lui te va împinde să iei o deicizie radicală!

În această perioadă vei câştiga bani mai mulţi, însă şi cheltuielile vor fi pe măsură. Dacă vrei să pui ceva deoparte, încearcă să ieşi mai puţin în oraş şi să nu dai sfoară în ţară cu reuşitele tale.

Încearcă să fii mai deschisă în această săptămână, altfel vei acumula frustrări care îţi vor distruge încrederea în tine. Chiar dacă nu îţi dai seama pe moment, va veni vremea când vei izbucni furtunos.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

E posibil ca în această săptămână să crezi că iubitul tău are ceva cu tine, iar motivul vrea să îl ţină cât mai bine ascuns. Dacă nu ai nimic pe suflet, discută cu el şi scoate-i scenariile din cap!

Există riscul apariţiei unor tensiuni între tine şi colegii tăi de birou în această perioadă, şi va trebui să ştii să gestionezi situaţia. Nu îţi risca poziţia şi renumele doar pentru că eşti pe punctul de a ceda nervos.

E posibil ca gripa să nu te ferească nici pe tine în această săptămână, mai ales că ai în jur o mulţime de persoane deja bolnave. Încearcă să stai cât mai izolată, măcar să nu dai şi tu virusul altcuiva.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Eşti irascibilă săptămâna aceasta, aşa că orice vorbă a iubitului tău îţi va părea deplasată. Chiar dacă acesta are aceeaşi atitudine dintotdeauna cu tine, tu îi vei găsi nod în papură orice ar face. Nici când încearcă să fie drăgăstos nu îl suporţi, aşa că e posibil să se enerveze şi el.

Săptămâna aceasta va fi una bună pentru tine, dar vorbind doar din punct de vedere financiar. Vei câştiga sume de bani la care nu te aşteptai şi cu siguranţă te vei mai bine dispune puţin.

Eşti sensibilă, primăvara te aşteaptă cu afecţiunile ei de sezon. Încearcă să ai grijă cât mai multă de tine, iar dezinfectarea are un rol foarte important în prevenirea bolilor.

Leu(22 iulie - 22 august)

Încearcă să nu pici în plasa nimănui în această săptămână, naivitatea ta poate fi uşor de sesizat. Dacă eşti singură, nu te îndrăgosti de primul bărbat care vine şi îţi face declaraţii siropoase, cu siguranţă sunt alte interese la mijloc.

Încearcă să nu ieşi din tipare la locul de muncă în această perioadă, superiorilor tăi nu le va pica bine nici cea mai mică schimbare. Îndeplineşte-ţi sarciniile după termenii impuşi de ei!

Încearcă să nu faci excese săptămâna aceasta pentru că altfel îţi va scădea energia considerabil. Nu este un moment bun să fii sleită de puteri, mai ales că ai atâta treabă de făcut.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

E posibil să ai unele discuţii serioase cu partenerul tău de viaţă în această săptămână, şi cel mai probabil va fi vorba despre planurile voastre de viitor. Un copil este tot ce vă mai lipseşte? Exprimă-ţi dorinţa de a-l avea!

Încearcă să nu faci investiţii în această perioadă, astrele nu sunt atât de protectoare cu tine. Rişti ca unele decizii pe care le iei să se dovedească a fi greşite şi mult prea impulsive.

Nu vei avea prea multă energie în această săptămână, de aceea nu te implica în activităţi serioase şi nici nu semna documente importante. Păstrează-te pe linia de plutire şi încercă să îţi reîncarci bateriile.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Nu va fi o săptămână prea bună pentru tine din punct de vedere sentimental, mai ales dacă iubitul tău a avut un comportament ciudat în ultima perioadă. Dacă a fost mai distant, încearcă să afli ce l-a determinat să se poarte aşa.

Nici cu banii nu stai foarte bine, şi se pare că tocmai acum vei primi toate facturile deodată. Dacă simţi că nu faci faţă, cere un împrumut modest celor mai apropiaţi membri ai familiei tale.

Încearcă să stai cât mai departe de persoanele bolnave din jurul tău, mai ales dacă este vorba de gripă. Sistemul tău imunitar este scăzut şi doar un mic contact cu aceste persoane ar putea să te îmbolnăvească şi pe tine.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Încearcă să îţi incluzi mai mult partenerul în planurile tale, altfel te vei vedea nevoită să repari unele greşeli care puteau fi evitate. Trebuie compromisuri din ambele părţi pentru ca totul să funcţioneze normal.

În această săptămână va trebuie să îţi ajuţi câţiva colegi care nu mai fac faţă sarcinilor pe care le primesc. Nu vei pierde nimic dacă ai timp liber, ci din contră, vei fi răsplătită pe măsură.

Nu vei întâmpina probleme de sănătate în această săptămână, însă nu stai prea bine cu nervii. Eşti irascibilă şi ai impresia că toţi au ceva cu tine, însă totul se petrece doar în mintea ta.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

E posibil să existe certuri serioase între tine şi iubitul tău în această săptămână, şi singura soluţie ar fi să mai laşi de la tine. Încearcă să vă împărţiţi în mod egal sarcinile, ba chiar uneori să le realizaţi împreună!

Vei avea parte de o săptămână cu mai multe cheltuieli decât în mod normal, însă ai de unde! Facturile par că s-au înţeles să vină toate odată, iar invitaţiile în oraş vor fi de nerefuzat.

Încearcă să ţii o dietă în această săptămână, problema cu kilogramele în plus încă îţi dă bătăi de cap. Este foarte important să nu te înfometezi, ci doar să scoţi din meniul zilnic acele alimente nesănătoase.

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Încearcă să nu îţi oboseşti partenerul de viaţă, mai ales dacă ştii că este stresat din alte motive în această perioadă. Înţelegerea pe care i-o oferi poate fi dovada supremă a iubirii pe care i-o porţi.

Încearcă să nu te laşi dusă de val şi nu cheltui bani pe acele lucruri care nu necesită urgenţă. Mofturile te pot costa scump, iar buzunarele tale nu sunt atât de pline precum vrei tu să crezi.

Nu te lăsa păcălită de vremea de afară în această săptămână, mai ales dacă organismul tău este mai sensibil de fel. Îmbracă-te potrivit sezonului în care ne aflăm şi lasă cochetăria pentru altă dată.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Ar trebui ca în această săptămână să ţii ascunse discuţiile intime dintre tine şi partener, mai ales în mediul profesional. Părerile unor persoane care nu vă cunosc îţi pot influenţa negativ relaţia.

Este foarte important ca orice decizie pe care o iei cu privire la bani în această săptămână să fie luată după ce te consulţi cu partenerul de viaţă. Nu folosi bugetul familiei pentru mofturile tale!

Nu vei întâmpina probleme de sănătate în această perioadă, însă starea de dispoziţie nu va fi una deloc bună. Schimbările bruşte de comportament te pot avertiza că te apropii de o uşoară depresie.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod