Horoscopul săptămânii 23-29 mai. Gemenii vor fi remarcați într-una din aceste zile

Gemenii vor fi remarcați într-una din aceste zile în ceea ce privește sectorul carierei și al banilor.


Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Dragoste

Dacă ai ajuns într-un punct de cotitură în ceea ce privește relația actuală și nu știi cum să ieși din această situație, atunci fii atentă la ponturile pe care ți le oferă viața.

Nu este bine să te lași paralizat/ă de nehotărâre sau de scenarii vagi și imaginație. Este mai bine să te confrunți cu adevărul și să faci ceea ce trebuie făcut. Cu cât mai devreme, cu atât mai bine.

Bani

Energia astrală din această săptămână vine cu noroc în ceea ce privește banii altora, ceea ce înseamnă că poți beneficia de o proprietate comună, investiții sau o moștenire neașteptată.

Acest lucru dezvlănțuie tot felul de lucruri bune în acest domeniu al vieții tale. Alte aspecte afectează viețile anterioare, visele și karma. Fă altora ceea ce ți-au făcut și ei ție, din punct de vedere financiar.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Dragoste

Configurația astrală din această săptămână te face să fii mai tăcut/ă decât de obicei. Dacă ieși la o primă întâlnire, atunci s-ar putea să-ți fie greu să știi despre ce să vorbești, ceea ce e total neobișnuit pentru tine.

S-ar putea să descoperi că cel mai bun răspuns, în afară de a consuma cantătiți considerabile de alcool, este să te uiți de tine și să te concentrezi asupra persoanei de lângă tine și asupra dorințelor și nevoilor acesteia.

Bani

Săptămâna aceasta este despre vizibilitate. Dacă te-ai simțit invizibil/ă în ultimele luni, cu siguranță ești la vedere acum. Ceilalți nu au cum să nu audă tot ce spui și să-ți onoreze opiniile. Acest lucru este valabil mai ales că anumite aspecte îți afectează viața pe rețelele sociale.

Se pare că toată lumea știe deja despre munca ta și rezultatele tale bune. Împărtășește poveștile tale recente și planurile de viitor. Banii sunt un lucru sigur pentru tine.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Dragoste

Cu energia astrală din această săptămână, s-ar putea să fii tentat/ă să stai în pat cu pătura trasă peste cap. Dacă o persoană dragă pare să te ignore și nu poți înțelege de ce, atunci reacția ta cea mai firească va fi să te retragi într-o tăcere rănită.

Totuși, nu trebuie să fie așa. Ar fi mai bine să vorbești, deși ți se pare dificil să exprimi cu sinceritate cum te simți.

Bani

Sectorul carierei tale se extinde și vei fi remarcat/ă în această săptămână. Există o atmosferă călduroasă la locul de muncă. Cu siguranță îți vor veni idei creative grozave.

Între timp, ai capacitatea de a construi pe succesele trecute, oferind o susținere menită să ia o direcție bună pe plan profesional Dacă a fost vreodată o săptămână bună pentru a fi la conducere, aceasta este! Fă-ți cunoscute nevoile și dorințele și ceilalți vor face eforturile pentru a ți le satisface. 

Citește și: 7 motive pentru a te întâlni cu cineva compatibil cu zodia ta

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Dragoste

Influențele planetare din această săptămână te vor încuraja să faci un munte dintr-un deal. O mică problemă care a apărut între tine și partenerul/a de viață pare brusc una peste care nu poți trece.

Cu toate acestea, vestea bună este că toate acestea sunt doar în mintea ta. Dacă poți să ieși din acest scenariu, nu va mai fi o problemă majoră între voi. De fapt, te vei întreba pentru ce a fost toată această agitație!

Bani

Ești puțin restricționat/ă în carieră săptămâna aceasta. Nu numai că muna ta se poate evapora, dar ți s-ar putea da, de asemenea, mai multe sarcini.

Universul îți cere să devii mai responsabil/ă și mai autorizat/ă în acest domeniu. Este posibil ca relațiile tale să fie dezvoltate în continuare înainte de a putea oferi ceea ce îți dorești și ai nevoie din punct de vedere financiar.

Leu(22 iulie - 22 august)

Dragoste

S-ar putea să fi crezut că relația ta s-a reglat și problemele s-au rezolvat, până în această săptămână. Ai putea descoperi acum că mai sunr zone întregi de explorat, dimensiuni întregi ale ființei pe care nici nu ai început să le atingi încă.

Ai o oportunitate unică de a-ți cunoaște partenerul/a la un nivel și mai profund și mai intim decât acum.

Bani


S-ar putea să fii într-o continuă agitație în această săptămână, să suni la bînci, să plătești facturi și să închizi carduri vechi. Bună treabă!

Aceeași explozie de energie te va ajuta să stabilești un nou curs financiar în acest moment al vieții tale. Cu toate acestea, jobul tău actual poate avea nevoie de unele ajustări. E prea devreme să renunți la el, totuși.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Dragoste

Configurația astrală din această săptămână creează un sentiment de competiție cu privire la cineva pe care atât tu, cât și altcineva ați pus ochii. Momentan este doar o rivalitate amicală, deoarece cel în cauză nu a arătat nicio favoare specială față de niciunul dintre voi.

Cu toate acestea, va trebui să găsești o modalitate mai diplomatică de a relaționa cu acel cineva. Competiția este sănătoasă, gelozia este tristă.

Bani

S-ar putea să te gândești serios în această săptămână la banii sau datoriile tale. Adoptarea unei atitudini responsabile este cea mai bună pe măsură ce faci un bilanț a ceea ce datorezi, negociezi o imagine realistă a profitului și rămâi la ea.

Aspectele astrale indică faptul că familia și copiii tăi ar putea fi cea mai mare sursă de pierdere a banilor acum. Străduiește-te pentru a menține un echilibru!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Dragoste

S-ar putea să descoperi că o discuție deosebit de aprinsă duce la o acțiune decisivă în ceea ce privește relația ta actuală. Alinierea planetară din această săptămână vă încurajează pe amândoi să vă împărtășiți sentimentele cu onestitate și să clarificați imediat orice neînțelegere și confuzie.

În aceste zile aveți potențialul de a trece la un nou nivel și, dacă reușiți acest lucru, veți fi amândoi foarte mulțumiți.

Bani

Te simți norocos/oasă în această săptămână. Deoarece energia astrală este atât de expansivă, vei atrage oportunități de a câștiga mai mult atât timp cât ești cu ochii în patru.

Între timp, un aspect armonios îți afectează meseria. Este timpul să arăți tuturor din ce ești făcut/ă și să atragi un salariu pe măsura abilităților tale.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Dragoste

Energiile planetare sunt de bun augur pentru relația în care te-ai implicat recent, mai ales dacă ieși la o întâlnire romantică în aceste zile. Conversația voastra va varia în mare măsură și va fi deosebit de stimulativă.

Veți realiza amândoi că întâlnirea voastră are un potențial mare și veți fi încântați să învățați împreună și să încercați o mulțime de activități. Amândoi porniți într-o aventură minunată.

Bani

Pentru tine, această săptămână este despre auto-exprimare. Poți fi foarte creativ/ă, așa că s-ar putea să fii tentat/ă să încerci mai mult cu garderoba ta sau să îți faci o schimbare radicală de look.

Aspectele astrale care afectează frumusețea și afecțiunea înseamnă că familia, partenerul romantic sau copiii te susțin cu obiectivele tale financiare și personale. Este bine să știi că ai o echipă care te susține. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!   

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dragoste

S-ar putea să descoperi că relația ta va fi destul de agitată sub influența energiilor astrale din această săptămână. S-ar putea chiar să te întrebi dacă ai de fapt o relație sau nu.

Cu toate acestea, conversația pe care o încurajează această dilemă vă va apropia, de fapt. Se pare că amândoi ați avut anumite nemulțumiri despre care v-a fost greu să vorbiți. Acum veți reuși să faceți asta.

Bani

Aspectele astrale care afectează viețile anterioare, visele și karma eliberează ideile tale cele mai interesante și individualiste. Ceea cea ar fi putut fi blocat de obstacole în trecut devine mai liber și mai ușor de realizat acum.

Unele dintre cele mai bune idei ale tale pot apărea din subconștient. Ți se va cere să iei în considerare munca de acasă sau să câștigi bani suplimentari folosindu-ți casa în mod creativ. E decizia ta!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Dragoste

Aspectul astral din această săptămână aduce un pic de viață într-o relație care părea să dispară. Există multe sentimente între voi amândoi, dar dintr-un motiv sau altul pare să fi intrat în subteran și să fi rămas acolo.

Ar putea fi vorba de o confruntare ușoară care dezlănțuie torentul, dar când o va face, vă veți da seama cât de mult vă pasă unul de celălalt.

Bani

Aspectele care îți afectează sectorul de comunicare te poate determina să contactezi pe cineva sau mai multe persoane în această săptămână. În mijlocul tuturor discuțiilor, e-mailurilor și mesajelor tale, apare nevoia bruscă de a-ți surprinde experiența pentru posteritate.

Acesta este un moment grozav pentru a începe să scrii ceva nou, indiferent de pasiunea ta. Cu grupurile de socializare și rețelele tale, ai putea face profituri mari.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Dragoste

Tu și partenerul/a de viață s-ar putea să descoperiți că există un sentiment de rivalitate între voi pentru un interes reciproc sa poate în cadrul cercului social pe care îl împărtășiți.

Energia astrală actuală ar putea rezolva această problemă într-un mod distractiv. Cu toate acestea, poate ar trebui să vă gândiți să ajungeți la un numitor comun și să vă puneți energia într-un singur proiect comun, mai degrabă decât să încercați să vă depășiți unul pe celălalt. Acest lucru ar avea mai mult sens.

Bani

Te confrunți cu o creștere semnificativă a veniturilor tale. Ești foarte creativ/ă în a veni cu idei noi despre cum să aduci banii în viața ta.

Este posibil să ai concepte noi pentru o afacere secundară sau doar modalități inovatoare și ieftine de a face publicitate pentru ceea ce faci. Astrele sprijină aceste eforturi în mare măsură.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Dragoste

Configurația astrală din această săptămână poate îngreuna modul în care te exprimi și comunici ceea ce îți dorești să spui sau să faci.

Problema apare cu adevărat din frică și dintr-o imaginație hiperactivă. Din anumite motive, ești îngrijorat/ă de răspunsul pe care îl vei primi la cererea ta. De fapt, te vei simți reținut/ă. Fă primul pas, doar fă-l!

Bani

Astrele te vor frumos/oasă și magnetic/ă, atrăgând oameni, situații și oportunități spre tine, astfel încât să îți poți îndeplini obiectivele și visele în această săptămână.

Ți se cere să ai mai multă încredere în tine și să adaptezi felul în care te prezinți în lume. Cu cât te deschizi mai mult pentru a învăța experiențe noi, cu atât îți va fi mai ușor să accesezi oportunități. Gândește-te la asta!

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod