Horoscopul săptămânii 21-27 noiembrie. Află ce te aşteaptă!

Descoperă cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Această săptămână nu se învârte în jurul vieţii tale de cuplu, ci mai degrabă în jurul relaţiilor pe care le ai. Familia şi prietenii sunt extrem de importanţi pentru tine, însă în ultima perioadă i-ai cam pus pe locul doi din cauza unor probleme profesionale. Acum este momentul să îţi iei revanşa şi să recuperezi timpul pierdut!

A sosit momentul în care ar trebui să laşi cariera pe plan secund, altfel relaţiile tale cu cei apropiaţi se vor deteriora. Chiar dacă ai intrat în afaceri sau eşti preocupată de studiile tale, nu ar strica să iei o pauză atât pentru relaxare, cât şi pentru a le da atenţie celor dragi. Fii fericită cu ceea ce ai câştigat până acum şi evită cumpărăturile inutile!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Ai toate şansele ca în aceste zile să îţi pice cu tronc un bărbat pe care abia l-ai întâlnit. Nu e nimic greşit în asta atât timp cât eşti singură şi disponibilă, însă trebuie să vrei cu adevărat un iubit, nu doar să te joci. Dacă eşti angajată într-o relaţie serioasă, lucrurile funcţionează aşa cum ar trebui, dar nu poţi spune că ai parte de fericirea pe care ţi-o doreşti.

Este foarte important ca în această săptămână să faci tot ce poţi pentru a te împărţi în mod egal tuturor sectoarelor vieţii tale. Chiar dacă ai mult de muncă, organizează-te eficient şi păstrează-ţi energia şi pentru acasă. O muncă în echipă te poate scăpa de câteva responsabilităţi şi îţi poate da un moment de respiro.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Nu ar strica să cauţi să aduci echilibrul în viaţa ta, mai ales că întâmpini probleme cu cei dragi din cauza altor planuri ale vieţii tale cărora le acorzi mai multă atenţie. Distribuie-ţi energia în mod egal atât jobului, cât şi iubirii. Comunică cu iubitul tău şi explică-i sincer prin ce treci, cu siguranţă te va înţelege!

E o idee bună să încerci în această săptămână să te perfecţionezi şi să îţi îmbunătăţeşti stilul de muncă. Nu sunt excluse confruntările cu şeful, dar totul se va petrece într-o manieră elegantă din care amândoi veţi avea ceva de învăţat. Fă-ţi timp pentru o pasiune mai veche!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Nu eşti deloc mulţumită de viaţa ta sentimentală şi ai tendinţa de a te refugia în braţele prietenilor tăi. Este o idee bună ţinând cont de faptul că firea ta este destul de sensibilă şi rişti să intri în depresie în alte condiţii. Dacă nu poţi să ţii pasul cu ieşirile acestora, nu e nevoie să te ţi mereu după ei. Paralel cu această decizie a ta, e foarte important să porţi o discuţie serioasă cu partenerul de viaţă despre ceea ce se întâmplă între voi.

Nu vei fi capabilă să iei decizii responsabile în această săptămână, cel puţin privitor la bani. Eşti tentată să cheltui peste măsură şi rişti să îţi faci o gaură serioasă în buget. Nu este un moment bun pentru investiţii majore pentru că nu ai lângă tine persoana potrivită cu care să te sfătuieşti. Mai aşteaptă!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

O fugă romantică alături de iubitul tău se poate termina cum nu se poate mai bine în această săptămână. Amândoi sunteţi pregătiţi să treceţi la nivelul următor, ceea ce înseamnă fie p cerere în căsătorie, fie planificarea unui copil. Dacă eşti mulţumită cu viaţa pe care o ai acum, nu trebuie să zăbpveşti prea mult până să iei o decizie. Dacă eşti singură, te vei concentra mai mult pe prieteni!

Nu se anunţă schimbări la locul de muncă, drept urmare câştigurile tale te vor ajuta să duci un trai modest, fără prea mult răsfăţ. Chiar dacă îşi doreşti mai mult, acum nu este momentul prielnic pentru afaceri sau pentru decizii riscante. E important că poţi să îţi achiţi toate datoriile şi că pui capul liniştit seara pe pernă.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Lucrurile nu merg aşa cum ţi-ai dori pe plan sentimental, însă asta pentru că ai aşteptări prea mari fără să mişti un deget. Iubitul tău nu poate face singur ca relaţia dintre voi să funcţioneze, aşa că reflectează asupra problemei şi ia o decizie. E momentul să renunţi la ceva care îţi aduce beneficii doar ţie şi să gândeşti pentru doi!

Vei avea mult de muncă în această săptămână, însă nu este o idee bună să renunţi la unele planuri mai vechi pentru a te concentra doar pe asta. Îţi vei face cu uşurinţă treaba şi vei surprinsă atât tu, cât şi superiorii tăi de randamentul pe care îl dai. Chiar dacă nu vei câştiga mai mulţi bani în acest moment, se anunţă veşti bune pe acest plan în viitorul apropiat.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Nu sunt excluse certurile cu partenerul de viaţa, şi cel mai probabil acest lucru începe din cauza unor bănuieli de infidelitate pe care le ai. Este foarte important să discuţi sincer cu iubitul tău despre ceea ce crezi că se întâmplă şi să ceri lămuriri înainte de a acuza. Sunt şanse destul de mari să te înşeli!

Îţi va fi foarte greu să îţi duci sarcinile la bun sfârşit în această săptămână, dar nu te vei lăsa până nu vei reuşi. Ambiţia îţi va fi apreciată şi cu siguranţă va conta în viitorul apropiat pentru o posibilă avansare. Dacă nu ai aşteptări prea mari, vei fi suprinsă de rezultatele tale!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nu le vei putea împăca pe toate în această săptămână, de aceea vor exista discuţii aprinse între tine şi partener. Dacă ai o familie numeroasă, situaţia va fi şi mai complicată pentru că mulţi dintre membri familiei depinde de tine, dar mai ales de prezenţa ta. Dacă eşti singură, disperarea de a-ţi găsi un iubit de face să fii stresantă faţă de bărbaţii din jurul tău.

Nu vei avea parte de linişte din cauza banilor în această săptămână. Vei constata nişte nereguli cu privire la afacerile în care eşti implicată şi vei fi nevoită să iei măsuri pentru a nu fi trasă în piept. Nu te încrede în nimeni în această perioadă, altfel rişti să ieşi în pierdere!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Săptămâna aceasta ţi se va da un ultimatum cu privire la timpul acordat familiei tale. Cu siguranţă partenerul tău de viaţă sau copiii, dacă e cazul, ţi se vor plânge că nu le acorzi atenţie. Vestea proastă este că au dreptate, însă poţi obţine iertarea lor dacă plecaţi cu toţii într-o călătorie. Munca te-a acaparat total şi ai câştigat destui bani cât să-ţi permiţi asta!

Din cauza incompatibilităţii cu cei cu care lucrezi, traseul tău şi evoluţia va stagna sau poate chiar va da înapoi. Este foarte important să te concentrezi pe lucrurile serioase şi să laşi frustrările deoparte, altfel nu vei reuşi să câştigi atât cât şi-ai propus. Determinarea ta va face diferenţa!

Leu(22 iulie - 22 august)

Se anunţă o perioadă liniştită pentru tine pe plan sentimental, atmosfera dintre tine şi iubit este cum nu se poate mai frumoasă. Nici tu nu te aşteptai să trăieşti atâtea lucruri frumoase alături de el, aşa că dacă până acum nu erai sigură că el e alesul, acum vei realiza că puteţi avea un viitor împreună. Dacă eşti singură, e important să preiei tu iniţiativa!

Nu vor exista schimbări ale situaţiei tale materiale în această săptămână, însă câştigi suficient de bine şi nu ai de ce să plângi. Singurul lucru incomod de care vei avea parte în aceste zile va fi volumul mare de muncă şi timpul liber pierdut. Măcar în weekend, ia-ţi liber şi relaxează-te!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Viaţa ta sentimentală este una plină de certuri şi împăcări, iar asta nu se va schimba nici în această săptămână. Pentru tine este deja un stil de viaţă şi nu te mai deranjează, pe când iubitul tău ar putea să se simtă prizonier în această relaţie. Este foarte important să nu îl laşi să îşi trăiască viaţa aşa cum simte şi să încetezi să îi mai impui lucruri!

Săptămâna aceasta vei avea multe ocazii de a-ţi rotunji veniturile, de aceea trebuie să fii cu ochii în patru şi să nu îţi scape nimic. Nici nu ştii de unde poate să apară şansa, dar asta nu înseamnă că poţi să te joci cu banii pe care îi ai pentru că ştii că îi vei pune la loc. E un risc pe care ai face bine să nu ţi-l asumi!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Simţi să fii romantică în această săptămână, dar nu ai cu cine! Faptul că nu ţi se răspunde cu aceeaşi monedă îţi va aduce frustrări de care nu vei scăpa prea uşor. Ai nevoie de mai multă afecţiune din cauza unor probleme pe care le ai la locul de muncă şi nu reuşeşti să găseşti umărul potrivit pe care să plângi. Nu uita că poate asta e o pedeapsă pentru situaţiile în care rolurile erau invers.

Vei câştiga mai mulţi bani în aceatsă perioadă şi eşti suprinsă chiar şi tu de norocul care te urmăreşte. E drept, ai muncit mult suplimentar pentru a evolua profesional, dar nu te aşteptai la rezultate atât de rapide. Se anunţă numai veşti bune pentru tine pe acest plan şi e timpul să începi distracţia şi răsfăţul!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod