Horoscopul săptămânii 21-27 martie. Capricornul se îngrijorează inutil

În loc să fie sigur pe el, Capricornul se îngrijorează inutil în ceea ce privește dragostea și relația lui de cuplu.


Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Dragoste

Săptămâna aceasta ar putea fi puțin greoaie în ceea ce privește dragostea. Totuși, nu renunța imediat!

Deși comunicarea cu persoana iubită va fi dificilă, motivul nu este că a dispărut iubirea, ci că amândoi aveți alte lucruri în minte.

Încercați să vă oferiți unul altuia darul prieteniei și făceți-vă timp pentru a discuta despre problemele voastre.

Bani

În acest moment, probabil te gândești mai mult la ce poți cumpăra decât la cum poți economisi. E firesc, însă ești prea optimist/ă și ar trebui să te gândești să pui măcar puțin deoparte într-un cont de economii.

Este timpul să reduci activitățile de divertisement costisitoare, cât și mofturile.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Dragoste

Ai nevoie de timp pentru a reflecta asupra evenimentelor care au avut loc recent în relația ta actuală. Cu toate acestea, există riscul să te îndrepți către o stare pesimistă și să începi să îți imaginezi că lucrurile sunt mult mai rele decât sunt ele de fapt.

Pentru a evita orice dezastre majore, nu lua nicio decizie bazată pe concluziile tale din această săptămână.

Bani

Te îndrepți către o etapă norocoasă, însă trebuie să mai ai puțină răbdare.

Ești cuprins/ă de idei creative, mai ales în ceea ce privește decorarea sau renovarea casei tale, dar asigură-te că planurile tale nu îți depășesc bugetul. Sau, cel puțin, ia în considerare un plan de urgență în cazul în care îl depășești.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Dragoste

Dacă partenerul/a de viață insistă să rămână într-o dispoziție mohorâtă, chiar dacă ai încercat toate metodele pentru a-l înveseli, atunci poate ar fi bine să îl lași în pace.

Configurația astrală din această săptămână indică faptul că ar putea avea nevoie de timp pentru a rezolva o anumită problemă pe care o întâmpină, despre care nu dorește să vorbească încă. Fii răbdător/oare!

Bani

Ideile tale pot fi extrem de productive în această săptămână. Ai putea fi inspirat/ă să scrii o carte despre experiențele tale și să descoperi că, practic, se scrie de la sine.

Ești ghidat/ă spre afaceri și ai un fler bun în aceste zile. E important să profiți de perioada pe care o traversezi pentru a obține cât mai mult profit de pe urma talentelor tale. 

Citește și: Trăsăturile fizice ale fiecărui semn zodiacal. Prin ce ieși în evidență?

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Dragoste

Astrele te vor ajuta în această săptămână să te liniștești, iar acest lucru va fi și în beneficiul relației tale amoroase. Indiferent despre ce a fost vorba, chiar acum este timpul pentru o pauză.

Poate asta va înseamna să petreci ceva timp singur/ă, tu cu tine, sau să te relaxezi alături de persoana iubită, vă va face bine amândurora. Cea din urmă e o soluție mai bună!

Bani

Nu a fost niciodată punctul tău forte să stai pe loc și să accepți, iar acest lucru s-ar putea să se dubleze în această săptămână. Ceea ce nu suporți va crea valuri în viața ta.

Caută să reduci totul la pace în timp ce te ocupi de chestiuni legate de datorii sau de o proprietate pe care o deții împreună cu o altă persoană. Lăsând totul pe seama altora nu va da cele mai bune rezultate acum. Știi ce este mai bine pentru amândoi.

Leu(22 iulie - 22 august)

Dragoste

Configurația astrală a săptămânii poate dovedi exact lucrul de care ai nevoie pentru a face progrese reale într-o anumită relație.

Vei descoperi că ești deschis/ă către un flux de idei care îți vor oferi șansa de a-ți vedea partenerul/a, actual sau potențial, dintr-o perspectivă nouă și foarte diferită.

Acest lucru ar putea crea un progres bun într-un domeniu în care amândoi ați rămas blocați.

Bani

Ești prins/ă într-o situație tensionată în această săptămână. Ți-e greu să îți dai seama când să economisești, să cheltuiești bani sau să profiți de o șansă de câștig.

S-ar putea să realizezi prea târziu că puteai lua unele decizii care chiar te-ar fi ajutat în viață, numai că... nu ai fost inspirat/ă.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Dragoste

E posibil să ai sentimente confuze cu privire la o anumită situație amoroasă în care te afli.

Cu toate acestea, poziția astrală te încurajează să îți acorzi ceva timp pentru a reflecta la ceea ce îți dorești, de fapt.

Ai tendința de a pune orice la suflet, ceea ce îngreunează adesea adoptarea unei perspective detașate și te împiedică să vezi lucruri cu claritate.

Bani

S-ar putea să fii mai ocupat/ă decât de obicei la serviciu săptămâna aceasta, deoarece responsabilitățile altora pică pe umerii tăi.

În mijlocul nebuniei, intri în contact cu ambiția ta brută. Cât de sus vrei să urci pe această scară? Dacă nu ești prea sus, ai o mulțime de idei despre cum să avansezi.

Poate vei alege să investești niște bani pentru a începe o nouă afacere.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Dragoste

Săptămâna aceasta ai șansa de a face niște lucruri interesante cu partenerul tău (actual sau potențial) sau poate să te întâlnești cu oameni foarte noi și diferiți, care își vor pune amprenta asupra vieții tale.

Orice ai face, aceasta nu este o săptămână în care să rămâi la rutina ta obișnuită. Fii creativ/ă și aventuros/oasă și, mai presus de toate, distrează-te!

Bani

Săptămâna aceasta trebuie să te concentrezi mai mult pe datoriile tale. Situația este pe cale să se îmbunătățească, deoarece îți vei stabili ușor și realist planuri de plată cu băncile.

E posibil să nu obții tot sprijinul pe care ți-l dorești, însă este un pas înainte.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Dragoste

Uneori e nevoie de un eveniment destul de neobișnuit pentru a ne deschide ochii. Atmosfera astrală din această săptămână oferă tocmai o astfel de ocazie.

Printr-un fel de oportunitate neașteptată, s-ar putea să începi să vezi că potențialul din relația ta este de fapt mult mai mare decât ai anticipat inițial. Îți dai seama acum de ce ați ajuns să fiți împreună și de cât de multe puteți realiza în doi.

Bani

Va fi o săptămână complicată pentru tine, deși lucrurile pe multe alte planuri ale vieții tale sunt grozave. Aspectele care îți afectează cariera și situația financiară fac dificil să vezi pădurea din cauza copacilor.

Ia-ți timpul de care ai nevoie pentru a stabili o cale clară către obiectivele tale. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!   

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dragoste

Configurația astrală actuală îți oferă oportunitatea de a vedea o anumită relație dintr-un unghi diferit. Deși oricum ești destul de bun/ă la asta, astăzi percepțiile tale sunt și mai accentuate.

Chiar dacă apreciezi ceea ce ai lângă tine și, mai ales, pe cine ai lângă tine, acum mai mult decât oricând crezi că relația ta și dragostea de care ai parte este pură magie.

Bani

Săptămâna aceasta ai o putere deosebită în câmpul muncii. Se pare că nu poți greși, ceea ce nu e un lucru pe care să-l ascunzi de șefii tăi, ci din contră.

În timp ce creativitatea ta este puternică și visurile tale inspiratoare, nu sări pași pentru a ajunge mai repede acolo unde vrei, mai exact să câștigi mai mulți bani. Săptămâna aceasta s-ar putea să fii prins/ă!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Dragoste

Nu îți face prea multe griji dacă problemele tale sentimentale sunt puține și minore. Poziția astrelor din această săptămână indică faptul că partenerul/a (actual sau potențial) simte nevoia să petreacă puțin timp singur/ă.

Acest lucru nu înseamnă că relația se destramă, doar că, reconectându-se cu el însuși, va putea fi mai sigur de pașii pe care îi va face alături de tine în viitor.

Bani

Există unele probleme când vine vorba de datorii și proprietățile pe care le deții cu alte persoane. Este posibil să gândești cumva, iar ceilalți altcumva.

Cel mai bine este să rezolvi totul cu calm și rațiune. E posibil să-ți vină o idee grozavă de a-ți achita datoria mai rapid, profită de ea!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Dragoste

Alinierea planetară din această săptămână poate aduce în tine unele sentimente imprevizibile. Acest lucru te poate ajuta să analizezi ce îți dorești cu adevărat de la o anumită relație cu o persoană apropiată.

Nu te simți presat/ă să iei o decizie, deoarece e posibil să fii fii sigur/ă de ceea ce vrei cu adevărat și ai putea spune ceva ce mai târziu vei regreta.

Bani

Ai în plan ceva investiții pentru casa ta în această săptămână. De la decorare la amenajare și chiar renovare și organizare, ai multe idei grozave.

Cu toate acestea, înainte de a trece la acțiune, este important să arunci o privire asupra banilor și să îți stabilești un buget pe care să nu îl depășești orice ar fi.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Dragoste

Săptămâna aceasta vei simți că plutești, dar nu în sensul bun, ci mai degrabă ca o confuzie.

Poate că nu este nimic în neregulă în mod deosebit în relația ta sau în viața ta sentimentală, dar simți că ai nevoie de timp pentru a reflecta asupra lucrurilor care te macină.

Vei ieși din toată această analiză mult mai puternic/ă și mult mai sigur/ă de ceea ce îți dorești.

Bani

Săptămâna aceasta poți face un pas înainte și doi înapoi. Poate te-ai gândit la scopul tău și ai descoperit că nu ești prea aproape de a-l atinge.

Primești un sfat care te va ajuta în ceea ce privește banii, de la frați, dacă ai. Ascultă-i cu înțelepciune pe cei în care ai încredere și, astfel, salariul nu îți va fi afectat.

 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod