Horoscopul săptămânii 21-27 mai. Află ce te aşteaptă!

Descoperă cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână şi ce poţi face pentru a-ţi îmbunătăţi situaţia!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Este foarte important ca în această săptămână să încerci să stai mai mult în preajma partenerului de viaţă. Astfel vei putea învăţa lucruri noi şi utile, şi mai mult decât atât, vei ajunge să îl apreciezi mai mult. Dacă eşti singură, cel mai probabil în weekend vei petrece cu prietenii, ocazie cu care vei cunoaşte oameni noi şi interesanţi.

Este necesară o foarte bună organizare în această săptămână ca să poţi duce toate sarcinile la bun sfârşit şi pentru a obţine banii promişi. Fii deschisă către idei noi şi schimbări de planuri, altfel nu vei reuşi să ajungi unde ţi-ai propus. Cel mai probabil, la finalul acestei săptămâni, într-un din zilele de weekend, vei primi o moştenire sau ţi se va returna un împrumut.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Dacă te concentrezi mai mult pe viaţa sentimentală, deci pe relaţia în care eşti implicată, cu siguranţă vei obţine rezultate bune în acest sens. Nu e nicio surpriză faptul că dacă petreci mai mult timp cu partenerul tău, veţi ajunge să fiţi mai uniţi. Dacă eşti singură, şansele de a-ţi găsi un nou partener sut destul de mici, şi asta doar din cauza faptului că refuzi să socializezi.

E posibil ca în cursul acestei timp să nu ai timp nici să respiri din cauza volumului mare de muncă. Din fericire, însă, ai parte de suportul celor din jur care te ajută enorm chiar dacă tu nu realizezi acest lucru. Nu o duci deloc rău cu banii, dar profiţi de oportunităţile care ţi se oferă pentru a câştiga şi mai mult. Nu e rău deloc!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Dacă până acum ai reuşit să scapi de o discuţie importantă cu partenerul de viaţă, în aceste zile nu vei mai avea de ales. Acesta a ajuns la capătul răbdării şi îţi cere să lămuriţi problemele cu care vă confruntaţi. Nu e un lucru rău că îi pasă şi vrea să fie bine, aşa că nu e cazul să îţi fie teamă de o confruntare.

Ambiţia îţi va fi apreciată în decursul acestei săptămâni şi ai toate şansele să primeşti un bonus sau chiar o mărire de salariu. Cu toate că nu e o sumă prea importantă, pentru tine e suficient cât să te impulsioneze să vrei să faci treabă tot mai bună. Cei dragi ar putea să îţi reproşeze că petreci prea mult timp la serviciu, însă te vor înţelege până la urmă.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Revenirea în peisaj a unui fost iubit este iminentă în aceste zile. Şi-a anunţat prezenţa la un eveniment la care participi şi tu, şi chiar nu o să ai cum să îl eviţi. În cazul în care eşti implicată într-o altă relaţie, spune-i partenerului actual despre ce e vorba pentru a şti la ce să se aştepte. Dacă eşti singură, reevaluează bine situaţia înainte de a accepta o posibilă împăcare.

Ai toate şansele să avansezi în carieră în această săptămână, însă la fel de bine poţi avea parte de un eşec total. Totul ţine doar de tine şi de seriozitatea cu care îţi faci treaba. Dacă eşti implicată într-un proiect important, aşteaptă-te ca toţi ochii să fie pe tine. Se recomandă prudenţă maximă mai ales dacă nu stai prea bine cu banii în acest moment.

Leu(22 iulie - 22 august)

Nu stai bine la capitolul impulsivitate, aşa că dacă lucrurile nu sunt tocmai roz între tine şi partenerul tău de viaţă, încearcă pe cât posibil să reduci discuţiile cu acesta. Nu va dura mult această tensiune, aşa că nu îţi fie teamă că o să se producă o distanţare între voi. Uneori, e mai bine să te retragi la timp decât să spui lucruri pe care să le regreţi ulterior.

Eşti un lider înnăscut şi îţi este foarte greu atunci când trebuie să ţii cont de reguli. Din fericire pentru tine, ai şansa de a lucra într-o echipă minunată, iar asta te ajută să nu mai dai atâta importanţă ordinelor. În această săptămână vei avea şansa pentru a mia oară să te remarci din mulţime, dar asta nu înseamnă că vei câştiga mai mulţi bani decât până acum.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Lucrurile par să intre pe făgaşul normal pentru tine pe plan sentimental, însă nu îţi face speranţe prea mari. Ştii deja că, în cele mai multe cazuri, apare ceva care dă totul peste cap şi îţi strică liniştea. Dacă te pregăteşti pentru asta, vei evita să mai fii dezamăgită. Dacă eşti singură, cu sigurnaţă traversezi cea mai bună perioadă a ta de până acum. Te bucuri de atenţia multor bărbaţi şi te simţi apreciată, fapt pentru care îţi creşte încrederea în tine.

Nu o duci rău cu banii, de aceea în această săptămână eşti pusă pe făcut planuri de vacanţă pentru viitorul apropiat. Se anunţă o perioadă bună pentru tine în ceea ce priveşte relaxarea şi distracţia, însă nu acelaşi lucru se poate spune despre satisfacţia cu privire la locul actual de muncă. Pe cât este de permisiv, pe atât este de nesatisfăcător în ceea ce priveşte posibilitatea de avansare.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Săptămâna aceasta vei fi pusă în situaţia de a lupta pentru familia ta şi nu îţi va pica deloc bine. Într-o oarecare măsură vei fi nevoită să alegi cu cine vei merge în viaţă pe viitor, dar nu îţi va fi uşor pentru că nu asta e ceea ce ţi-ai dorit. În orice caz, aceasta e dovada supremă de iubire pentru partenerul tău, care te va aprecia mai mult după această demonstraţie.

Faptul că în ultima perioadă ai câştigat mai mult la locul de muncă te face să fii mai arogantă. Nu ai niciun motiv să îi priveşti pe alţii cu superioritate sau să îi tratezi ca şi cum ai avea mai multe drepturi decât ei. Nimeni nu trebuie să plece capul în faţa ta doar pentru că ai mai mulţi bani în portofel. Ai grijă la atitudine sau altfel vei avea de pierdut!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Va fi o săptămână bună pentru nativele singure, în special pentru acelea care îşi caută un iubit. Vor exista numeroase ocazii de socializare, lucru care va spori şansa de a te implica într-o relaţie cât mai curând posibil. Nativele implicate într-o relaţie vor duce muncă de lămurire cu partenerul lor de viaţă pe tema banilor.

Nu stai prea bine la capitolul bani, iar vestea proastă e că se anunţă o perioadă şi mai solicitantă financiar decât până acum. E necesar să te organizezi foarte bine şi niciodată să nu cheltuieşti pe ceea ce nu ai pe listă. Unele cheltuieli neprevăzute ar putea apărea cât de curând şi chiar nu trebuie să ajungi în situaţia de a te împrumuta!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Viaţa ta sentimentală va cunoaşte o îmbunătăţire în aceste zile, iar vestea bună e că nu trebuie să depui eforturi în acest sens. Pur şi simplu, unele evenimente la care trebuie să participi alături de partenerul tău te vor face să te apropii mai mult de acesta. Contexul este favorabil, iar tu trebuie doar să dai curs invitaţiilor pe care le primeşti.

În această săptămână ţi se va returna un împrumut mai vechi sau vei primi o sumă semnificativă de bani de la o persoană apropiată ţie. Indiferent de sursă, cert este că o duci bine din acest punct de vedere şi se anunţă o perioadă şi mai înfloritoare de acum înainte. Cu toate acestea, astrele te sfătuiesc să nu arunci cu banii în stânga şi în dreapta, chiar dacă aceştia sunt nemunciţi.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Chiar dacă în timpul săptămânii vei fi foarte ocupată, în weekend vei recupera. Fie că eşti singură sau eşti implicată într-o relaţie, cert este că eşti mai hotărâtă decât oricând să te distrezi în timpul tău liber. Dacă alţii ar vreau doar să se odihnească după munca isctovitoare de care a trebuit să te ocupi, tu alegi să fii activă şi să te bucuri la maximum de fiecare clipă.

Zilele acestea vei auzi tot felul de reproşuri la adresa ta din pricina banilor. Cei dragi consideră că nu faci deloc economii şi cheltui fără măsură. E important să le dai crezare de această dată şi să iei în considerare sfaturile lor înainte de a ajunge lefteră. Chiar dacă jobul tău este unul stabil, nu întinde coarda!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Nu vor exista schimbări în viaţa ta amoroasă în aceste zile, însă trebuie ai grijă să păstrezi echilibrul în tot ce faci. Atunci când vine vorba de partenerul tău de viaţă sau de copii, e necesar să dai dovadă de responsabilitate mai ales în ceea ce priveşte vorbele. Nu reacţiona impulsiv atunci când o situaţie te scoate din minţi, ci păstrează-ţi calmul pe cât posibil.

Vei fi surprinsă la începutul acestei săptămâni de atitudinea şefilor faţă de tine. Şi cu toate că nu te promovează, şansele ca acest lucru să se întâmple în viitorul apropiat sunt tot mai mari. Astrele te sfătuiesc să munceşti cu la fel de multă dăruire ca şi până acum, însă să mai iei şi pauze pentru viaţa ta personală!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

În aceste zile, trebuie să discuţi cu partenerul de viaţă despre planurile comune de viitor. Nu încerca să îl obligi să facă ceea ce vrei tu şi ia în considerare şi dorinţele lui. La un moment dat veţi ajunge la o înţelegere, însă e necesar ca ambii să lăsaţi de la voi. Cel mai important lucru care vă leagă este faptul că vă vedeţi împreună şi peste mulţi ani şi asta ar trebuie să vă fie de ajuns pentru a nu vă certa!

Chiar dacă volumul de muncă va fi mare în această săptămână, tu te descurci mai bine decât oricând. E posibil ca salariu sau câştigurile să te impulsioneze suficient de mult încât să dai tot ce ai tu mai bun. Faptul că îţi aloci aproape toată energia acestui sector al vieţii tale aduce rezultate excepţionale în carieră şi pe plan financiar. Nu ai de ce să te plângi, poate doar de lipsa timpului pentru viaţa ta personală.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod