Horoscopul săptămânii 21-27 august. Află ce te aşteaptă!

Descoperă cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână şi ce poţi face pentru a-ţi îmbunătăţi situaţia!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

E clar că lucrurile se schimbă radical în aceste zile. Indiferent dacă te afli într-o relaţie sau nu, vei avea parte de schimbări drastice. E momentul pentru un nou început, iar dacă ai un iubit care nu îţi oferă ce ai nevoie, atunci trebuie să îl laşi în urmă. Dacă eşti singură, ai şansa de a cunoaşte o persoană cu care să îţi clădeşti un viitor promiţător.

Vei avea extrem de multă treabă în această săptămână şi cu siguranţă nu vei fi mulţumită de munca depusă. Ceri prea mult de la tine şi te extenuezi, lucru care îţi va afecta sănătatea cât de curând. Dacă ai impresia că banii sau cariera sunt mai importante decât starea ta, vei constata când regretele nu mai pot face nimic.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Pentru liniştea ta sufletească, în această săptămână ai face bine să te împaci cu o persoană de care te-ai rupt recent. Această despărţire ţi-a făcut mai mult rău decât bine, lucru pe care nu îl credeai posibil în momentul în care ai luat această decizie. Cu toate că ai tot ce îţi trebuie pentru a te orienta rapid, inima ta aparţine doar unui bărbat. Dă-i inimii ce-ţi cere!

Chiar dacă te macină o problemă personală, totuşi trebuie să te aduni pentru a-ţi rezolva problemele de la locul de muncă. Şi nu neapărat că sunt probleme cu adevărat, ci sarcini pe care trebuie să le duci la bun sfârşit într-un anumit timp. Nu ai deloc energie, aşa că odihneşte-te mai mult pentru a prinde putere. Cert e că dacă eşti prinsă în acest moment de slăbiciune, rişti să pierzi o sumă importantă de bani!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Încearcă să fii mai atentă la nevoile partenerului de viaţă pentru a evită să ajungeţi într-un punct critic. Nimic nu poate înlocui dragostea pe care o poţi oferi tu, decât poate o altă femeie care ar putea să îţi ia locul. Dacă eşti una dintre nativele singure, trebuie să ştii că nu vei avea o relaţie serioasă dacă nu munceşti pentru ea!

Este o perioadă bună pentru afaceri, stai bine la capitolul comunicare şi nu ai cum să nu îi convingi pe cei din jurul tău că meriţi să câştigi mai mult. Eşti o persoană foarte ambiţioasă pe care nu o poate opri nimic atunci când îşi pune ceva în cap. Fă-ţi cunoscute ideile şi îţi vei primi premiul pe care îl meriţi!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Cu cât îţi petreci mai mult timp alături de cei dragi, cu atât relaţiile dintre voi se vor îmbunătăţi. Acelaşi lucru e valabil în special pentru iubitul tău, care de multe ori s-a simţit neglijat din cauza timpului pe care îl aloci jobului. E momentul să iei o pauză, poate fi vorba de concediu, şi să te relaxezi cum nu ai mai făcut-o de mult timp!

Ai agonist destul de mult până acum şi este cazul să iei o pauză de la acest ritm alert. Chiar dacă nu îţi va fi uşor să te desprinzi de afaceri sau de job, trebuie să te forţezi pentru binele tău, dar şi al celor dragi. Ai suficienţi bani încât să îţi permiţi o vacanţă inedită, trebuie doar să arunci telefonul şi să te relaxezi!

Leu(22 iulie - 22 august)

Se anunţă o săptămână reuşită pentru nativele singure din zodiac. Flirtezi cum nimeni nu o poate face, aşa că dă-i bătaie şi ocheşte pe cine trebuie. Trasformarea de personalitate prin care treci ajutată de o schimbare de look te va ajuta enrom în cucerirea bărbatului dorit. Pentru Leoaicele implicate într-o relaţie se recomandă prudenţă, pentru că firea lor vulcanică şi orgolioasă le pot face să se simtă nefericite.

Nimic nu mai contează pentru tine dacă pui mâna pe banii pentru care ai luptat. E drept, eforturile despuse de tine sunt măreţe, dar nu ar trebui să pui acest aspect pe primul plan. Pentru a fi fericită cu adevărat, trebuie să te ocupi şi de partea sufletească, nu doar de cea materială. Ia o pauză de îndată ce finalizezi un proiect în care te-ai implicat.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nu eşti deloc mulţumită de viaţa ta sentimentală şi simţi în aceste că ai făcut cea mai mare greşeală atunci când te-ai implicat în relaţia prezentă. Nefericirea şi nemulţumirile de zi cu zi te vor umple de frustrări care te vor transforma radical. Tu ştii toate aceste lucruri, însă nu ai puterea de a lua o decizie. E foarte important ca primul pas în această schimbare să fie cel în care să începi să te gândeşti mai mult la tine şi mai puţin la ceilalţi.

Ai bani, însă simţi că nu ai ce face cu ei şi nimic nu te poate face fericită. Ai încercat în ultimul timp să îţi cumperi zâmbetul, dar nu ai reuşit. Trebuie urgent să schimbi ceva în stilul tău de viaţă pentru a putea aprecia mai mult ceea ce ai. Depresia sau încruntarea ta zilnică nu e fondată, aşa că ascultă de sfaturile celor care au mai multă experienţă de viaţă!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Eşti o persoană foarte egoistă şi rişti ca din această cauză să pierzi persoanele dragi din jurul tău. Ai uitat să îţi apreciezi şi respecţi partenerul, ceea ce poate conduce la o mulţime de probleme iremediabile. Nu e normal să te gândeşti doar la tine atât timp cât ai făcut pasul cel mare şi te-ai hotărât să îţi întemeiezi o familie. O relaţie în care doar unul depune efort nu are nicio şansă!

Nu mai eşti atât de avar ca înainte, însă acum dai banii pe lucruri complet inutile. De multe ori, vrei să le demostrezi celor din jurul tău ceva şi crezi că banii te ajută în acest sens. Alte ori cheltuieşti bani de frica anumitor persoane care te manipulează. E momentul să iei taurul de coarne şi să te maturizezi pentru binele tău şi al celor care te iubesc cu adevărat.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu se anunţă schimbări pentru tine pe plan sentimental, însă trebuie să îţi concentrezi atenţia asupra unei rude. E necesar să faci acest lucru mai ales dacă aceasta îţi cere ajutorul. Şi chiar dacă nu o face, îi ştii situaţia, iar tu deţii toate pârghiile pentru a o ajuta. În momentele grele ale vieţii, ar trebui să uiţi de ură şi să fii om!

Situaţia ta financiară este una extrem de bună, aşa că de ce nu ai face un act de caritate? Cu siguranţă ştii cel puţin o persoană care ar avea nevoie de ajutorul tău, mai ales dacă aceasta ţi-a fost apropiată cândva. Nu e corect să stai să priveşti cum alţii suferă, în special dacă aceştia au nevoi materiale. Câtă ranchiună i-ai purta cuiva, treci peste!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

E posibil ca un fost iubt să reapară în peisaj în aceste zile şi trebuie să fii pregătită pentru acest moment pentru a nu face o greşeală. Nu crede în vorbele acestuia, indiferent ce ţi-ar spune şi nici nu îi mai oferi şansa de a-ţi demonstra ceva, pentru că ai putea să cazi din nou în plasă. Mergi pe drumul tău şi nu mai privi în urmă!

Fii mai curajoasă şi dă dovadă de mai multă îndrăzneală atunci când vine vorba de provocări noi. E posibil ca în aceste zile să apară oportunităţi grozave, dar faţă de care ai o oarecare reticenţă. Chiar dacă ţi-ai schimba locul de muncă şi ar trebui să te adaptezi unei noi situaţii, trebuie să preiveşti partea plină a paharului. Prieteni poţi să îţi faci oriunde şi trebuie să iei şi banii în calcul!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Concentrează-ţi atenţia pe activitatea din dormitor în aceste zile. Pasiunea dintre tine şi iubitul tău a cam dispărut, de aceea trebuie să iei măsuri pentru a reaprinde flacăra iubirii. Dacă eşti singură, libertatea deplină este cea care îţi aduce fericirea.

Este minunat să ştii că îţi poţi face toate poftele şi că banii îţi sunt de ajuns pentru orice. Cu toate acestea, trebuie să ai mare grijă pentru a te menţine pe aceeaşi linie dacă nu vrei să ajungi la sapă de lemn. Păstrează relaţiile de la locul de muncă intacte, ele te vor ajuta să evoluezi mai rapid decât te-ai aştepta!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Fie laşi mai mult de la tine cu privire la partenerul tău de viaţă, fie renunţi de tot la relaţia în care eşti implicată. Nu merită să vă chinuiţi unul pe celălalt, dacă sunteţi amândoi două pietre tari şi nu cedează niciunul. Dacă orgoliul primează, te vei afunda singură în propria nefericire. Dacă eşti singură, nu ar strica să flirtezi mai mult!

Cu cât munceşti mai mult, cu atât răsplata va fi mai mare. Trebuie să depui tot efortul necesar pentru a avea cele mai bune rezultate şi astfel vei fi remarcată exact de cine trebuie. Sunt favorizate afacerile şi comerţul de orice fel, în special dacă te ocupi deja de aşa ceva!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Cu cât stai mai mult pe lângă partenerul tău, cu atât vei descoperi că are mai multe calităţi decât credeai. Dacă relaţia în care eşti implicată e la început de drum, e necesar să încerci să cunoşti mai bine omul de lângă tine. Nu vei fi dezamăgită deloc, însă dacă eşti indiferentă, s-ar putea sp pierzi!

Spune da competiţiei şi încearcă să îţi arăţi mai mult latura ta bătăioasă. Este foarte important ca superiorii tăi să vadă de ce eşti capabilă şi să fie siguri că se pot baza pe tine în condiţii extreme. Nu este exclus ca după câştigarea unei provocări să fii promovată, dar nu banii trebuie să fie cei care să te impulsioneze!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod