Horoscopul săptămânii 20-26 februarie. Berbecii se pot bucura de un nou început

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Dragoste

Dacă până acum ai avut unele probleme de cuplu, în această săptămână vei simți un minunat sentiment de ușurare.

Cu toate că relația ta a fost dificilă, de aici înainte începi să simți o dorință mai puternică de protecție și stabilitate.

Cel mai bun lucru este că poți restabili rapid și simplu bucuria, dragostea și calmul în viața ta.

Să discuți direct și deschis cu persoana iubită va crește înțelegerea unul față de celălalt.

Bani

Accentul în această săptămână se pune pe economiile făcute până acum, dar și pe monitorizarea atentă a cheltuielilor actuale.

Banii strânși ar putea fi folosiți pentru a achita datorii mai vechi, precum ratele, sau pentru a cumpăra un obiect mult dorit, cum ar fi o mașină.

Este un moment bun pentru un nou început.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Dragoste

Dacă te simți deosebit de supărat/ă acum, ai putea să îți verși nervii pe partenerul/a de viață.

Chiar dacă ești conștient/ă de comportamentul tău lipsit de etică, îți va fi totuși dificil să reziști să critici, chiar și atunci când persoana de lângă tine nu este de vină.

Astrele îți sugerează să nu îți pierzi cumpătul. Rezistă în această săptămână, deoarece apoi îți vei reveni complet și totul va fi bine.  

Bani


Săptămâna aceasta vei avea succes, în special dacă începi o nouă afacere. Pentru liniștea ta, astrele te sfătuiesc să nu îți investești toate economiile.

Este foarte important să asculți de sfatul unei persoane care a mai făcut înainte ceea ce ai tu în plan să faci.

De asemenea, nu crede în cuvântul oricui, e important să dai banii pe mâna cuiva în care ai mare încredere.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Dragoste

Energia pozitivă din casa ta poate fi un semn al faptului că cei dragi sunt mulțumiți și fericiți. Viața ta romantică, totuși, ar putea fi plictisitoare.

Conform horoscopul dragostei din această săptămână, tu și partenerul/a de viață ați putea avea nevoie de câteva activități noi și plăcute în doi, pentru a vă anima relația.

Drept urmare, astrele te sfătuiesc să schimbi ceva în relația sau căsnicia ta, și asta trebuie să înceapă de la conversații mai productive cu persoana iubită.

Bani

Cu siguranță, săptămâna aceasta va fi avantajoasă pentru afacerea ta sau pentru activitatea ta profesională.

Numeroase acorduri se vor încheia. Printre acestea, te poți aștepta la o schimbare a ocupației sau a fișei postului, care aduce după sine un venit mai mare.

Dacă ești șomer/ă, astrele cresc probabilitatea de a obține un loc de muncă. Vei realiza că ești capabil/ă de multe, doar că nu ți-ai folosit potențialul la maximum.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Dragoste

După cum indică horoscopul dragostei pentru această săptămână, te vei distra de minune dacă ești singur/ă.

Dacă ești implicat/ă într-o relație, chiar dacă tu și persoana iubită sunteți dedicați unul altuia, tot pot apărea conflicte.

Horoscopul dragostei pentru această săptămână te sfătuiește să ai răbdare și să ai un punct de vedere imparțial. Recunoaște punctul de vedere al partenerului/ei, precum și preferințele și obiectivele acestuia/acesteia.

Evită să îți sufoci partenerul/ă dacă sunteți la început!

Bani

Ai putea fi destul de norocos/oasă în această săptămână. S-ar putea să scapi ca prin urechile acului de a primi sarcini în plus la locul de muncă, dar să ai norocul de a primi bani în plus pentru performanțe anterioare.

Trebuie să fii tenace în continuare și să ai o strategie bună.

Cariera ta îți va deschide o gamă largă de oportunități pentru tine, mare parte venind la pachet cu sume de bani considerabile.

Leu(22 iulie - 22 august)

Dragoste

Vei fi cu adevărat optimist/ă în această săptămână. Viața ta amoroasă va fi minunată.

Tu și partenerul/a de viață vei avea mai multe oportunități de a vă conecta profund și intim, ceea ce vă poate întări relația.

Dacă ești singur/ă, astrele te sfătuiesc să nu îți faci planuri dacă nu ești încă pregătit/ă să ai o relație.

Bani

Săptămâna aceasta vei lua decizii cu adevărat înțelepte. În plus, există o probabilitate mare să câștigi mai mulți bani.

Dacă ești angajat/ă, vor exista oportunități fantastice de avansare sau de mărire a salariului.

Indiferent de dificultatea sarcinilor pe care le primești, vei avea sprijin pentru a le finaliza și nu vei rămâne în urmă cu nimic.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Dragoste

E momentul să faci o schimbare radicală de look. În acest moment, primești niște sfaturi grozave în ceea ce privește dragostea.

Chiar și atunci când crezi că ușa relației tale cu fostul/fosta este închisă, el/ea ar putea să o redeschidă.

Astrele îți sugerează să iei în considerare regimul și aspectul tău fizic. Ține cont întotdeauna de obiectivele tale emoționale, uneori, călătoria de sine este începutul unei vieți amoroase fericite.

Bani

Nu va fi o săptămână deloc bună, însă nici atât de rea precum pare. Unii nativi vor rămâne fără un loc de muncă, dar nu e de îngrijorat.

Pe de altă parte, dacă iubești foarte mult ce faci, recompensele și oportunitățile de carieră vor fi prezente la orice pas.

Astrele îți sugerează totuși să fii prudent/ă, deoarece conflictele cu oamenii influenți sunt în cărți.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Dragoste

Acceptă schimbarea care îți întărește relația și promovează creșterea personală reciprocă.

Conform horoscopului dragostei pentru această săptămână, relația ta va deveni mai puternică pe măsură ce îți susții partenerul/a în momentele dificile.

Folosește-ți abilitățile pentru a transforma casa într-un templu al iubirii. Scânteia ar putea să reapară ca urmare a unor experiențe romantice fantastice.

Bani

Dacă vei reuși să fii în centrul atenției datorită muncii pe care o faci, angajatorul și superiorii tăi ar putea să te laude și să te aprecieze pentru munca depusă.

Din păcate, recompensele financiare întârzie să apară și asta te lasă complet dezamăgit/ă.

Dacă nu ești mulțumit/ă de jobul tău actual, astrele te sfătuiesc să îți cauți altceva în paralel. Sigur găsești ceva mai bun, trebuie doar să ai curaj și să fii deschis/ă la schimbare.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Dragoste

Conform horoscopului dragostei, vei prețui fiecare întâlnire sexuală în această săptămână. Dacă ai pe cineva, vă veți întâlni destul de des și veți avea mai multe întâlniri intime.

Dorința ta poate deveni realitate dacă vrei cu adevărat să te căsătorești cu partenerul/a tău/ta.

Cu siguranță vor exista și conflicte, dar relația voastră va deveni tot mai puternică și va dura mai mult.

Vei fi mai deschis/ă la iubire dacă ești singur/ă.

Bani

Trebuie să depui efort suplimentar săptămâna aceasta dacă vrei să reușești în jobul tău.

Păstrează-ți determinarea și fă pași mici pe calea cea bună. Poți avea succes dacă ești implicat/ă într-o afacere, dar dacă ești un simplu angajat, vei avea mai mult de furcă.

Luptă pentru ceea ce îți dorești, și dacă asta înseamnă mai mulți bani, atunci cere mai mult!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dragoste

Astrele prezic să situația ta în ceea ce privește dragostea va fi favorabilă.

Trebuie să ții cont doar de câteva lucruri, cum ar fi să-ți ții cuvântul față de persoana iubită, să rămâi încrezător/oare în ea și să eviți certurile.

Este o săptămână bună pentru a vorbi cu partenerul/a despre intențiile pe termen lung, cum ar fi căsătoria.

Bani

Ai putea avansa profesional săptămâna aceasta. Nu le oferi șefilor tăi niciun motiv pentru a prefera pe altcineva în locul tău. E vorba de mulți bani la mijloc.

Din fericire, îi vei uimi pe mulți și nu vor avea de ales decât să te promoveze. Meriți!

Dacă ești șomer/ă, vei primi o propunere de angajare care te va uimi. Mai mult, vei bate palma cel târziu vineri!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Dragoste

Nu vrei o relație doar ca să îți omori plictiseala. Tu ai nevoie de un însoțitor de călătorie care să ți se alăture în expedițiile din lista ta de to do.

În consecință, atunci când ești tentat/ă să riști, amintește-ți de obiectivele tale personale.

Nu toate relațiile sunt pline de soare și curcubee, așa că fii foarte atent/ă la alegerile pe care le faci!

Bani

Cheltuielile tale vor crește în această săptămână, de aceea e necesar să depui mai multe eforturi la locul de muncă pentru ca rezultatele să fie uimitoare și profitabile.

Totuși, dacă ai o afacere, aceasta îți va aduce profit. Important este să nu-ți pierzi speranța și să lupți pentru ceea ce îți place să faci. Lucrurile făcute cu pasiune au cele mai bune rezultate.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Dragoste

În prezent, în ceea ce privește dragostea, faci progrese către atingerea obiectivului pe care ai început să îl urmărești de ceva vreme.

Pentru a scăpa de tot ceea ce te-a dominat până acum, dă-ți permisiunea de a te preda emoțiilor.

Astrele te încurajează să faci schimbări pozitive și să atingi obiectivele pe care le-ai respins mai devreme ca fiind nepractice.

Bani

Fără îndoială, în această săptămână vei descoperi cât de competitiv/ă ești. Cu o astfel de atitudine, vei câștiga mult mai mulți bani decât până acum.

Partea proastă este că cineva ar putea avea intenția de a profita de tine, fapt pentru care astrele îți recomandă multă prudență privitor la încrederea pe care o acorzi unora.

Cariera ta este înfloritoare!

Pești(19 februarie - 20 martie)

Dragoste

Nu vei reuși să dezvolți relații armonioase în această săptămână. Unele dezbateri îți pot strica săptămâna.

Cu toate acestea, spre weekend vei căpăta o putere imensă, o încredere de sine și un entuziasm care să te motiveze să vii cu soluții practice la orice problemă care ar putea împiedica progresul tău și al căsniciei tale.

Totul va deveni mult mai bun ca înainte!

Bani

Săptămâna aceasta trebuie să iei decizii înțelepte, deoarece poate fi cel mai bun moment pentru a-ți face planuri în ceea ce privește viitorul financiar.

Ești capabil/ă să îți atingi obiectivele financiare pe termen lung. Dar, fii cu ochii în patru!

Dacă ești un om de afaceri, s-ar putea să bați palma pentru un proiect grozav.

De asemenea, încearcă să pui ceva bani deoparte pentru un vis vechi.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod