Horoscopul săptămânii 2-8 iulie. Află previziunile pentru zodia ta!

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Se anunţă schimbări bune pentru relaţia ta în această săptămână. Activităţile împreună cu partenerul sunt mai dese şi mai interesante, iar asta vă va ajuta să reaprindeţi flacăra iubirii. Nativele singure traversează şi ele o perioadă bună, în speciale acelea care vor să se implice într-o relaţie serioasă şi să îşi întemeieze o familie. În weekend au toate şansele să întâlnească o persoană specială, asta dacă dau curs invitaţiilor pe care le primesc.

Va fi o săptămână grea pentru tine la locul de muncă, iar rezultatele nu sunt cele la care sperai. Faptul că îţi doreai să câştigi bani cu grămada şi ai fost uşor nerealistă te va lăsa cu dezamăgire în suflet. Nu e ca şi cum o duci rău cu banii, însă setea pentru avere a devenit din ce în ce mai acută în ultima perioadă pentru tine. Îţi faci treaba cât poţi tu de bine şi eşti apreciată, însă încă nu s-au aliniat planetele!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

E necesar să depui eforturi atât tu, cât şi partenerul de viaţă dacă vreţi ca relaţia voastră să nu o ia pe calea greşită. În ultima perioadă v-aţi distanţat, de aceea aveţi nevoie de mai multe momente intime doar voi doi. Nu ar strica să plecaţi într-o vacanţă undeva departe şi să uitaţi de toate grijile de zi cu zi. Sacrificiile sunt normale în orice cuplu, atât timp cât nu sunt exagerate. Nativele singure nu vor avea parte de schimbări în această săptămână.

Nu îţi vei organiza prea bine banii în această săptămână, de aceea ai putea suferi pierderi substanţiale. Chiar dacă nu vei simţi la buzunar din prima, dacă continui tot aşa vei da de necaz. Pe cât eşti de bine situată acum, pe atât de jos vei ajunge. Încearcă să nu te laşi manipulată de cei din juru, aceştia ar putea să nu aibă cele mai bune intenţii.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Este o săptămână bună pentru nativele singure, pentru că acestea dau dovadă de popularitate datorită aptitudinilor lor de comunicare. Pentru acelea care îşi doresc un iubit, va fi foarte uşor să obţină asta. E nevoie doar de mai multă îndrăzneală şi mai multă disponibilitate în ceea ce priveşte ieşirile. Nativele cuplate vor avea parte atât de bucurie, cât şi de tristeţe, însă nimic ieşit din comun.

Nu vor avea loc schimbări pe plan financiar pentru tine în aceste zile, dar nici nu ţi-ai dori. Traversezi o perioadă bună pe acest plan, însă trebuie să te zbaţi pentru a rămâne în acest echilibru. Dacă încă nu ai un loc de muncă, săptămâna aceasta este numai bună pentru căutat şi găsit. Cu o bună planificare şi ţeluri clare, nimic nu este de neatins pentru tine!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

O persoană din exterior se va băga în viaţa ta sentimentală în aceste zile. Fie că este vorba de o rudă sau de cineva mai îndepărtat, cert este că nu trebuie să îi permiţi să îşi dea cu părerea despre nimic legat de tine şi partenerul tău. Chiar dacă ai unele probleme cu partenerul, iar asta a devenit vizibil şi pentru cei din jur în ultima perioadă, voi doi sunteţi singurii în măsură să rezolvaţi această situaţie.

Se anunţă veşti bune pentru tine pe plan financiar în această săptămână. Fie că primeşti o moştenire, o mărire de salariu sau un cadou substanţial, cert este că buzunarele devin neîncăpătoare. Este foarte important să gestionezi bine banii, în condiţiile în care acum se produce o schimbare de proporţii mari pentru tine. Ai grijă să nu îi tratezi de sus pe cei din jur şi să nu le vorbeşti cu superioritate!

Leu(22 iulie - 22 august)

Eşti plin de energie în această săptămână, însă asta nu mai suprinde pe nimeni deja. Stai bine la capitolul şarm, ai curaj şi îndrăzneală, de aceea poţi obţine tot ce vrei tu chiar şi pe plan amoros. Nu întrece totuşi limita atunci când vine vorba de bărbaţi interzişi şi păstrează-ţi moralitatea. Dacă eşti deja implicată într-o relaţie sau ai copii, te vei concentra pe asta mai mult decât oricând, făcându-ţi o deosebită plăcere.

Finalul acestei săptămâni poate fi benefic pentru tine în ceea ce priveşte banii. Fie se pun bazele unei afaceri promiţătoare, fie culegi deja roadele de pe urma uneia deja existente, certe este că vei avea parte numai de veşti bune. Cu toate acestea, nu arunca cu banii în stânga şi în dreapta pe lucruri inutile, îţi vei umple casa cu prostii şi vei regreta!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nimic nu te poate opri din a obţine ceea ce îţi doreşti, însă trebuie să ai curajul de a face primul pas. Nu aştepta să fii împinsă de la spate şi nici nu amâna momentul unei întâlniri romantice. Dacă îţi place de cineva, dă curs invitaţiilor, pentru că şarmul tău îşi va face singur treaba ulterior. Dacă eşti implicată într-o relaţie, e posibil să crezi că îţi manipulezi partenerul, însă, de fapt, să fie exact pe dos.

Nu o duci rău cu banii, dar nici bine. Situaţia ta este una modestă şi nu ai de gând să schimbi ceva, cu toate că ţi-ai dori mai mult. Îţi place rutina şi nu ai curajul de a ieşi din zona de confort pentru a risca. Stabilitatea e ceea ce te caracterizează, însă aceasta ar putea deveni şi un defect atunci când ajungi să te plafonezi din cauza ei. Poate ai nevoie ca alţii să decidă pentru tine!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

În ultima perioadă ai început să ascunzi lucruri mici de partener pentru a-l proteja sau pentru a evita unele discuţii în contradictoriu. Cum toată lumea ştie că fugi de confruntări, conştientizează că şi iubitul tău cunoaşte acest aspect al personalităţii tale. Să nu crezi că nu bănuieşte ce faci tu pe ascuns, însă ai grijă să nu întreci limita pentru că nu vei primi o a doua şansă!

Eşti mulţumită de cum îţi organizezi banii şi de investiţiile pe care le-ai făcut recent. Cu toate că ai intrat în economiile tale, nu regreţi deloc şi eşti mândră de deciziile tale. Nu uita că nu ai făcut totul doar tu, aşa că mulţumeşte-le celor de lângă tine pentru tot suportul şi sfaturile lor. Dacă o ţii tot aşa, vei trece cât de curând la un alt nivel cu un nou stil de viaţă.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Viaţa sentimentală se amestecă cu cea profesională în această săptămână şi nu va ieşi deloc ceva bun din asta. Este foarte important să laşi grijile de la serviciu atunci când intri în casă, la fel cum trebuie să uiţi şi de problemele personale atunci când munceşti. Dacă nu reuşeşti să delimitezi aceste două planuri ale tale, cu siguranţă ambele vor avea de suferit. Dacă eşti singură, ai mai mult timp pentru tine şi pentru planurile tale carieristice.

Nu o duci prea bine cu banii, iar situaţia în care te afli te deprimă total. Din fericire, spre finalul acestei săptămâni ţi se va da o urmă de speranţă. O persoană care ţine la tine te poate ajuta cu bani, însă trebuie să ai mare grijă cum îi gestionezi. Nu cheltui pe nimic din ce nu îţi trebuie şi achită-ţi toate datoriile existente.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Este foarte important ca în această săptămână să încerci să găseşti activităţi noi pentru tine şi partenerul de viaţă. Aţi ajuns să fiţi un cuplu monoton, iar asta simţiţi şi voi, dar şi cei din jurul vostru. Indiferent dacă sunteţi tineri sau nu, mai aveţi o mulţime de lucruri de descoperit şi experimentat. Dacă eşti singură, nu ezita să ieşi mai des şi să dai curs flirtului.

Faptul că te descurci atât de bine la muncă şi ai devenit atât de populară în ultimul timp în mediul profesional îţi aduce numai beneficii. Ai şansa să avansezi în carieră şi să câştigi brusc mult mai mulţi bani. Traversezi o perioadă excelentă din acest punct de vedere, însă este doar meritul tău şi trebuie să conştientizezi acest lucru cât mai mult posibil!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Încearcă să nu iei decizii importante în această săptămână, mai ales în ceea ce priveşte viaţa ta sentimentală şi relaţia în care eşti implicată. Cu toate că nemulţumirile sunt din ce în ce mai mari, nu face lucruri pe care le poţi regreta mai târziu. Pentru a evita să greşeşti, gândeşte-te la ce nu ai vrea să ţi se întâmple ţie şi nu face acele lucruri dacă asta ar provoca suferinţă celui de lângă tine. Dacă nu mai există iubire, trebuie să existe respect!

Nu vor exista schimbări pe plan financiar pentru tine în această săptămână, însă liniştea de la locul de muncă te sperie. E posibil să fi devenit prea relaxată în ultima perioadă şi ţi-e teamă să nu laşi o impresie proastă şefilor. Nu îţi face griji din această cauză şi scapă de mustrările de conştiinţă pentru că uneori e bine să profiţi de anumite conjuncturi pentru a-ţi reîncărca bateriile.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Fie că eşti singură sau eşti implicată într-o relaţie, cert este că această săptămâna va fi una bună pentru tine. Dacă eşti în căutare de aventură, flirt şi distracţie, vei putea avea parte de toate acestea fără să depui niciun efort. Ai o mulţime de admiratori care stau la pândă, aşa că încearcă să nu fi reticentă, dar nici să pari foarte accesibilă. Dacă ai deja un iubit, soţ sau copii, viaţa laolaltă cu ei îţi aduce cele mai mari satisfacţii.

E posibil ca în această săptămână să simţi că munceşti mai mult decât câştigi, iar asta să te frustreze. Nu îţi irosi energia inutil pentru a demonstra celor din jur cât de competentă eşti, pentru că nimeni nu o să sesizeze. Eforturile tale sunt inutile, dar vei fi împăcată că tu ai făcut tot ce ţine de tine. Încearcă o reorientare profesională sau schimbă-ţi jobul dacă cel actual nu te satisface!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Încearcă să separi viaţa profesională de cea amoroasă, altfel ai putea avea parte de mici neplăceri care pot fi foarte uşor de evitat. Pe cât de fericită te vei simţi la mijlocul acestei săptămâni, pe atât de dezamăgită te vei regăsi în weekend. Cauza este că nu te poţi relaxa din cauza volumului mare de muncă, iar partenerul tău îţi va ţine morală. Nu o lua ca pe o lipsă de sprijin, ci din contră, ascultă-i sfaturile!

Ai multe griji pe cap din cauza serviciului, însă trebuie să încerci să te relaxezi mai mult în această săptămână. Nu porni cu nimeni o ceartă de la bani, altfel îţi vei strica relaţiile pe care te-ai chinuit cu greu să le legi. Fără colegii, partenerii şi şefii tăi nu ai putea să o duci atât de bine pe plan profesional sau financiar, aşa că nu încerca să întinzi coarda!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod