Horoscopul săptămânii 2-8 august. Viața Gemenilor este dată peste cap de un secret

Persoanele născute în zodia Gemeni vor avea de-a face cu dezvăluirea unor secrete, fie că le află sau le divulgă.

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

În această săptămână te vei simți blocată în relația ta, iar dacă ești la începutul unei noi relații, vei avea senzația că ați ajuns într-un impas. Ai de-a face cu o distanță emoțională între tine și partenerul tău. Este o perioadă în care să te concentrezi asupra propriei tale persoane, mai ales atunci când simți că este dificil să îți controlezi sentimentele. Opoziția dintre Uranus în casa a doua și Soarele în casa a cincea îți creează senzația că dorința ta de magie în cuplu duce la instabilitate.

Săptămâna aceasta vei câștiga mai mulți bani și în același timp vei fi tentată să faci o achiziție care îți va face munca mult mai ușoară. Dar spre finalul săptămânii, când Soarele în casa cinci formează o cuadratură cu Uranus în sectorul banilor, există riscul să cumperi din impuls, fără să te gândești prea mult dacă achiziția merită sau nu.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Ești copleșită de muncă și acest lucru îți afectează și viața personală săptămâna aceasta. Îți este dificil să obții echilibru între viața personală și cea profesională. Dar spre finalul săptămânii atmosfera devine de-a dreptul romantică. Relația ta va fi energizantă și Universul iți va aminti că și atunci când viața pare dificilă, iubirea este cea care îți oferă liniștea și sprijinul de care ai nevoie. După 6 august vei avea ocazia să îți testezi relația și capacitatea acesteia de a trece peste momente dificile.

Nu este o perioadă prea bună în care să faci investiții. În primul rând, nu vei avea fondurile necesare, iar dacă le ai, aceste investiții nu vor fi profitabile. Săptămâna aceasta se anunță a fi una dificilă din punct de vedere financiar pentru nativii din zodia Taur.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

La începutul acestei săptămâni vei avea probleme de comunicare. Mercur în casa a treia va forma o opoziție cu Saturn in a noua, ce va duce la dificultăți de comunicare, mesaje sau apeluri ratate. Îți este dificil să exprimi eficient ceea ce vrei să îi transmiți partenerului tău. La mijlocul săptămânii vei avea parte de momente de tandrețe și ocazia de a-ți reînnoi promisiunea de iubire. Aspectul astral dintre Uranus și Soare va face ca unele secrete să iasă la suprafață.

Aspectele astrale ale acestei săptămâni sunt benefice pentru tine, în ceea ce privește banii. Ai șansa de a-ți crește veniturile și este o perioadă bună în care să îți pui în aplicare planurile de afaceri. Este momentul să începi acea afacere la care te gândești de mult timp. Spre finalul săptămânii vor ieși la suprafață detalii importante care te obligă să îți revizuiesti planurile.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

La începutul acestei săptămâni vei simți o distanță între tine și partenerul tău. Amândoi veți avea tendința de a ascunde adevărul, ceea ce va afecta încredere. Dacă ești singură, aspectele astrale de la mijlocul săptămânii îți vor oferi un plus de energie și te vor ajuta să te conectezi mai ușor cu prietenii și persoanele noi pe care le cunoști. Există posibilitatea unei noi iubiri.

Te confrunți cu unele probleme financiare la începutul acestei săptămâni. Mercur în casa a doua, a banilor, va fi în opoziție cu Saturn în casa a opta, a investițiilor. Acest aspect astral îți dă senzația că economiile tale nu cresc, indiferent ce faci. Dar asta nu înseamnă că munca pe care ai depus-o până acum este irosită. Este posibil doar ca rezultatele să se vadă mai târziu și să culegi roadele muncii tale cu întârziere.

Leu(22 iulie - 22 august)

Opoziția dintre Soarele în zodia ta și Saturn în sectorul parteneriatelor îți va aduce dificultăți în relație. De fapt, este o oportunitate de a observa care sunt slăbiciunile în viața ta personală și ce poți face pentru a le corecta. Există o tensiune ciudată între tine și partenerul de viață, însă este doar o etapă trecătoare. Spre finalul săptămânii, astrele îți aduc o energie pozitivă și te îndeamnă să îți faci noi planuri de viitor alături de persoana iubită. Sunteți mai hotărâți ca niciodată să vă împliniți visurile, atât cele de cuplu, cât și cele individuale.

Există vești bune pentru tine, din punct de vedere financiar. Pe 3 august, Venus în casa a doua, a banilor, va forma un trigon cu Uranus, în casa carierei. Acest lucru poate duce la noi oportunități de a-ți crește veniturile și de a descoperi moduri interesante prin care îți poți duce cariera la un alt nivel.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Temerile tale subconștiente vor fi în prim-plan la începutul săptămânii. Dar aspectele pozitive care apar după data de 3 august te vor încuraja să trăiești în prezent și să ai încredere în iubire. Trebuie să fii prudentă pentru că vei avea chiar și înclinația de a începe o aventură. Dacă ești singură, poți profita din plin de acest aspect.

Săptămâna aceasta te simți copleșită de toate proiectele nefinalizate care s-au acumulat. Îți este dificil să intri în ritm și să faci tot ceea ți-ai propus. Efectele se vor vedea și asupra situației tale financiare. Nu reușești să obții banii pe care îi voiai și este o săptămână marcată de dificultăți financiare.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Ți se pare mai dificil ca niciodată să reaprinzi scânteia în relația ta, din cauza opoziției dintre Soare și Saturn. Însă te așteaptă surprize frumoase și vei găsi la mijlocul săptămânii inspirația care va oferi un suflu de prospețime relații tale. Este important să îți deschizi sufletul dacă vrei să creezi o conexiune specială cu persoana iubită. Nu uita că iubirea nu este precum în filmele de dragoste. Uneori este dificil de înțeles și necesită efort.

Spre finalul acestei săptămâni te poți confrunta cu unele pierderi financiare neașteptate, pe măsură ce Soarele va forma o cuadratură cu Uranus, planeta schimbărilor radicale. Poate fi o lecție care te va ajuta să înțelegi că unele lucruri te trag înapoi și nu îți permit să evoluezi. Dacă renunți la ele, poți găsi noi metode originale de a-ți îmbunătăți situația financiară.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Obsesia ta pentru muncă poate sta în calea fericirii tale în cuplu la începutul acestei săptămâni. Opoziția dintre Soare și Saturn te împiedică să te relaxezi și să te bucuri de momente frumoase alături de persoana iubită. Este necesar să îți găsești echilibrul și să te apropii mai mult de jumătatea ta. La mijlocul săptămânii vei fi mult mai extrovertită și vei avea chef de socializare. Este o oportunitate excelentă pentru nativii singuri să iasă mai mult în oraș, să cunoască oameni noi și în special persoane care pot să aducă iubirea în viața lor. Dacă este și cazul tău, este posibil să descoperi că te simți atrasă de cineva care nu este în mod obișnuit tipul tău. După 6 august, relațiile tale au capacitatea de a-ți afecta reputația. Opoziția dintre Soare și Uranus predispune la apariția unor zvonuri care provoacă neplăceri în relație.

Săptămâna aceasta se anunță o tranzacție financiară majoră pentru tine, dar înainte de a semna orice, este indicat să consulți un specialist. Se anunță unele schimbări în carieră, aduse de cuadratura dintre Soare și Uranus. Va fi afectată în special relația cu colegii, iar tu îți vei dori mai multă independență la locul de muncă.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Tu și partenerul tău de viață comunicați în două direcții diferite la începutul acestei săptămâni. Opoziția dintre Mercur și Saturn aduce probleme în comunicare și pentru a le depăși trebuie în primul rând să învățați să ascultați cu adevărat. Dacă ești singură, riști să te confrunți cu unele temeri că ai putea fi respinsă, dar vei învăța în această săptămână că iubirea merita riscul. Poți găsi iubirea într-un loc cu totul neașteptat.

În această perioadă te vor preocupa reparațiile și renovările pentru casă. Ai de-a face cu unele investiții absolut necesare, care îți vor afecta bugetul. Trebuie să rezolvi aceste probleme înainte de a planifica o vacanță sau o călătorie. Este posibil să apară unele schimbări în carieră, care deși sunt benefice, îți vor reduce temporar veniturile.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Aspectele astrale de la începutul acestei săptămâni te fac să îți dorești apropiere față de persoana iubită, dar la fel de mult vrei să ai spațiu și independență. Limitele sunt întotdeauna importante, chiar și în cele mai apropiate și pline de iubire cupluri. Nu nega faptul că ai nevoie de limite în relația ta. Atmosfera va deveni mai relaxată, de-a dreptul romantică, la mijlocul săptămânii. Trigonul dintre Venus și Uranus, care se va forma pe 3 august, te încurajează să încerci ceva nou în viața amoroasă.

Te vei simți inspirată să îți folosești banii pentru a face unele investiții în această săptămână. Opoziția dintre Soare în casa a opta a resurselor comune și Saturn în casa a doua a banilor predispune la o analiză mai atentă în privința situației financiare. Este momentul să îți refaci planurile financiare pe termen lung.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Apar o mulțime de dificultăți în relația ta, la începutul acestei săptămâni. Opoziția dintre Soare și Saturn, care se află în zodia ta, îți va arăta că modul în care te dedici relației tale creează o distanță între tine și partenerul de viață. Dacă îți dorești mai multă independență sau dacă simți nevoia să te concentrezi mai mult asupra propriilor tale nevoi, relația ta se va schimba în tot acest proces. Cu toate acestea, dacă nu mai sunteți la fel de apropiați nu înseamnă că nu mai există iubire între voi. Opoziția dintre Soare și Uranus, de pe 6 august, anunță schimbări în viața personală, care nu vor fi tocmai confortabile din primele clipe.

Banii se află în topul priorităților tale din această săptămână. Vrei să îți achiți unele datorii sau să creezi un echilibru între cât câștigi și cât cheltui. Va fi necesară o achiziție importantă, pe care trebuie să o analizezi cu grijă și să ceri părerea partenerului de viață.

Pești(19 februarie - 20 martie)

În primele zile ale săptămânii te vei simți copleșită de numeroasele emoții pe care încerci să le reprimi. Opoziția dintre Soare și Saturn va aduce în prim-plan senzația că relația ta nu îți oferă siguranța și compasiunea pe care ți le dorești. Este posibil să întorci o nouă pagină în cartea vieții tale sentimentale după data de 3 august. Venus va forma un trigon cu Uranus în casa comunicării, ceea ce îți va oferi mai multă curiozitate intelectuală în relația ta. Vei fi încântată de discuțiile interesante cu partenerul.

Un incident recent este posibil să îți afecteze situația financiară în această săptămână. Îți faci griji cu privire la cheltuielile pe care urmează să le faci, iar cea mai bună opțiune este sa realizezi un plan foarte bine pus la punct. O listă cu toate obligațiile financiare pe care le ai te va ajuta să înțelegi mai bine care sunt prioritățile tale.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod