Horoscopul banilor pentru săptămâna 2-8 august. Balanțele se confruntă cu o pierdere financiară

Nativii din zodia Balanță pot pierde bani în această săptămână.

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Săptămâna aceasta vei câștiga mai mulți bani și în același timp vei fi tentată să faci o achiziție care îți va face munca mult mai ușoară. Dar spre finalul săptămânii, când Soarele în casa cinci formează o cuadratură cu Uranus în sectorul banilor, există riscul să cumperi din impuls, fără să te gândești prea mult dacă achiziția merită sau nu.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Nu este o perioadă prea bună în care să faci investiții. În primul rând, nu vei avea fondurile necesare, iar dacă le ai, aceste investiții nu vor fi profitabile. Săptămâna aceasta se anunță a fi una dificilă din punct de vedere financiar pentru nativii din zodia Taur.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Aspectele astrale ale acestei săptămâni sunt benefice pentru tine, în ceea ce privește banii. Ai șansa de a-ți crește veniturile și este o perioadă bună în care să îți pui în aplicare planurile de afaceri. Este momentul să începi acea afacere la care te gândești de mult timp. Spre finalul săptămânii vor ieși la suprafață detalii importante care te obligă să îți revizuiesti planurile.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Te confrunți cu unele probleme financiare la începutul acestei săptămâni. Mercur în casa a doua, a banilor, va fi în opoziție cu Saturn în casa a opta, a investițiilor. Acest aspect astral îți dă senzația că economiile tale nu cresc, indiferent ce faci. Dar asta nu înseamnă că munca pe care ai depus-o până acum este irosită. Este posibil doar ca rezultatele să se vadă mai târziu și să culegi roadele muncii tale cu întârziere.

Leu(22 iulie - 22 august)

Există vești bune pentru tine, din punct de vedere financiar. Pe 3 august, Venus în casa a doua, a banilor, va forma un trigon cu Uranus, în casa carierei. Acest lucru poate duce la noi oportunități de a-ți crește veniturile și de a descoperi moduri interesante prin care îți poți duce cariera la un alt nivel.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Săptămâna aceasta te simți copleșită de toate proiectele nefinalizate care s-au acumulat. Îți este dificil să intri în ritm și să faci tot ceea ți-ai propus. Efectele se vor vedea și asupra situației tale financiare. Nu reușești să obții banii pe care îi voiai și este o săptămână marcată de dificultăți financiare.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Spre finalul acestei săptămâni te poți confrunta cu unele pierderi financiare neașteptate, pe măsură ce Soarele va forma o cuadratură cu Uranus, planeta schimbărilor radicale. Poate fi o lecție care te va ajuta să înțelegi că unele lucruri te trag înapoi și nu îți permit să evoluezi. Dacă renunți la ele, poți găsi noi metode originale de a-ți îmbunătăți situația financiară.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Săptămâna aceasta se anunță o tranzacție financiară majoră pentru tine, dar înainte de a semna orice, este indicat să consulți un specialist. Se anunță unele schimbări în carieră, aduse de cuadratura dintre Soare și Uranus. Va fi afectată în special relația cu colegii, iar tu îți vei dori mai multă independență la locul de muncă.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

În această perioadă te vor preocupa reparațiile și renovările pentru casă. Ai de-a face cu unele investiții absolut necesare, care îți vor afecta bugetul. Trebuie să rezolvi aceste probleme înainte de a planifica o vacanță sau o călătorie. Este posibil să apară unele schimbări în carieră, care deși sunt benefice, îți vor reduce temporar veniturile.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Te vei simți inspirată să îți folosești banii pentru a face unele investiții în această săptămână. Opoziția dintre Soare în casa a opta a resurselor comune și Saturn în casa a doua a banilor predispune la o analiză mai atentă în privința situației financiare. Este momentul să îți refaci planurile financiare pe termen lung.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Banii se află în topul priorităților tale din această săptămână. Vrei să îți achiți unele datorii sau să creezi un echilibru între cât câștigi și cât cheltui. Va fi necesară o achiziție importantă, pe care trebuie să o analizezi cu grijă și să ceri părerea partenerului de viață.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Un incident recent este posibil să îți afecteze situația financiară în această săptămână. Îți faci griji cu privire la cheltuielile pe care urmează să le faci, iar cea mai bună opțiune este sa realizezi un plan foarte bine pus la punct. O listă cu toate obligațiile financiare pe care le ai te va ajuta să înțelegi mai bine care sunt prioritățile tale.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod