Horoscopul săptămânii 18-24 februarie. Află ce te aşteaptă!

Descoperă cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână şi ce poţi face pentru a-ţi îmbunătăţi situaţia!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

În această săptămână te vei concentra mai mult pe relaţia ta. E posibil ca viaţa alături de partenerul tău să fi devenit monotonă, ceea ce înseamnă că trebuie să faceţi ceva ca să reaprindeţi flacăra iubirii. Dacă aveţi copii, încercaţi să petreci mai mult timp fără aceştia şi să vă oferiţi mai multe clipe de intimitate. Dacă eşti singur, prietenii îţi vor ocupa tot timpul liber şi nu îţi displace deloc!

Ai parte de competiţie la locul de muncă, iar asta nu e deloc un lucru rău. Acum ai şansa să te faci remarcat şi, de ce nu, să fii avansat. Situaţia financiară de care te bucuri este una modestă, dar nu îţi creează probleme. Totuşi, încearcă pe cât posibil să nu te laşi manipulat de poveştile celor din jur şi nu oferi bani cu împrumut în aceste zile!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Este foarte important ca în această săptămână să te gândeşti mai mult la tine şi mai puţin la alţii. Din cauza faptului că i-ai acordat prea multă atenţie partenerului de viaţă, acesta ar putea interpreta greşit intenţiile tale. Nu ar fi exclus ca el să îţi reproşeze că îl sufoci, însă acesta va fi imboldul de care aveai nevoie pentru a te axa pe propria-ţi viaţă.

Nu ar strica în aceste zile să profiţi puţin de talentele pe care le ai pentru a câştiga un ban în plus. Atât timp cât faci asta în timpul liber, nimeni nu va avea nimic de comentat. Nu o duci rău cu banii, însă planurile de viitor pe care ţi le-ai făcut necesită mai multe resurse decât cele actuale. Dacă vrei să îţi îndeplineşti visurile cât mai repede, scoate toţi aşii din mânecă.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Încearcă pe cât posibil să renunţi la critică şi cicăleală, altfel partenerul tău ar putea să se revolte. Dacă aveţi lucruri nelămurite şi probleme pe care le-aţi tratat cu superficialitate, acum este momentul să le discutaţi deschis. Se pare că nu vă îndreptaţi spre calea cea bună, dar măcar faceţi tot ce ţine de voi pentru a vă salva relaţia.

Este foarte important ca în această săptămână să găseşti un echilibru între viaţa profesională şi cea personală. E posibil ca din cauza stresului de la locul de muncă să reacţionezi exagerat acasă şi să îţi creezi singur şi mai multe greutăţi decât ai deja. Chiar dacă întâmpini unele probleme în afaceri şi cu banii, încearcă să laşi grijile deoparte din momentul în care ieşi din birou.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Nu te concentrezi prea mult pe viaţa ta sentimentală şi pare că nu prea îţi pasă de partenerul de viaţă. E posibil să ai nevoie de ceva mai mult, iar cel de lângă tine nu este persoana potrivită pentru a stimula la nivelul pe care ţi-l doreşti. Ai abandonat lupta, însă te complaci într-o situaţie care îţi face rău. Încearcă să iei o decizie bună pentru tine, dar, de asemenea, care să nu îi rănească pe ceilalţi.

E posibil ca în aceste zile să te gândeşti mai mult la binele altora decât la al tău. Trebuie să realizezi că nu eşti egoist dacă nu îi laşi pe ceilalţi să se bage în faţa ta, ci doar meriţi să îţi dai şansa de a câştiga. Acum mai mult decât oricând trebuie să lupţi pentru a obţine mai mulţi bani, o persoană apropiată are mare nevoie de ei!

Leu(22 iulie - 22 august)

Vei avea parte de o săptămână liniştită în ceea ce priveşte dragostea. Fie că eşti implicat într-o relaţie sau eşti singur, cert este că te bucuri de fiecare clipă şi nu laşi nimic să te afecteze. Atitudinea pozitivă îi inspiră pe cei din jurul tău care îşi doresc să aibă la fel de multă încredere ca şi tine. Eşti înconjurat de mulţi oameni care te apreciază, iar asta te face fericit.

Încearcă din această săptămână să fii mai strângător şi să renunţi la cheltuielile inutile. Ştim cu toţii că îţi place luxul, însă, acum ai planuri mult mai importante decât să-i impresionezi pe cei din jurul tău. Cu toate că ai câştigat dintotdeauna destul de bine, investiţia pe care ţi-ai propus-o presupune sacrificii mai mari din partea ta. Şi, mai presus de orice, nu te baza pe ajutorul nimănui!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

În această săptămână vei avea multe de rezolvat, iar partenerul tău ar putea să se simtă neglijat. Dacă vezi că este uşor iritat, încearcă să îl implici mai mult în activităţile tale şi, astfel, poţi primi şi o mână de ajutor. În doi totul este mai uşor, iar lui chiar ar putea să îi placă să îţi ofere sfaturi şi să se simtă util. Dacă eşti singur, axează-te pe viaţa profesională!

Buzunarele ţi s-au golit în ultima perioadă şi acum te vezi nevoit să strângi fiecare bănuţ în parte. Din fericire, eşti o persoană foarte bine organizată, aşa că nu îţi va fi prea greu să treci la treabă. Chiar dacă tânjeşti la anumite lucruri pe care le vezi la alţii, încurajează-te spunându-ţi că va veni şi vremea ta. Mai mult decât atât, o persoană dragă te va răsfăţa cu un mic cadou pentru a-ţi ridica moralul.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Această săptămână va fi una bună pentru tine în ceea ce priveşte viaţa ta sentimentală. Tu şi partenerul de viaţă veţi reuşi să faceţi ceva împreună şi, cel mai probabil, este vorba despre o achiziţie la care aţi visat de multă vreme. Astrele sunt de parte voastră şi vă călăuzesc paşii. Dacă eşti singur, nu arăta disperare persoanelor de sex opus, altfel ele vor fugi de tine.

Săptămâna aceasta va fi una norocoasă pentru tine, pentru că vei avea parte de o creştere salarială considerabilă. Schimbarea va veni exact când trebuie, pentru că o investiţie recentă ţi-a cam golit buzunarele. Încearcă să nu discuţi cu oricine despre acest subiect, altfel există riscul să fii manipulat şi tras în piept!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Este o perioadă bună pentru planuri pe termen lung. În consecinţă, tu şi partenerul tău trebuie să vă faceţi nişte calcule şi să ajungeţi la un numitor comun cu privire la viitorul vostru împreună. Dacă vreţi să treceţi la următorul nivel al relaţiei, gândiţi-vă la căsătorie, copii sau achiziţionarea unei locuinţe, după caz.

Săptămâna aceasta vei avea parte de o răsturnare de situaţie, una destul de neplăcută. Dacă te bazai pe faptul că cineva îţi va returna o sumă de bani, vei afla dezamăgit că acest lucru nu se va întâmpla. Cu toate că motivele persoanei respective sunt justificate, această neplăcere te va împiedica să îţi duci un plan la îndeplinire.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săptămâna aceasta va fi specială pentru tine, mai ales dacă eşti singur. Există mari şanse să întâlneşti o persoană care să îţi schimbe viaţa în bine. Cu toate acestea, e posibil să nu îţi dai seama de asta de la început, ba chiar ai putea primi cu reticenţă către persoana cu pricina. Dacă eşti implicat într-o relaţie serioasă sau ai copii, încearcă să îţi prioritizezi situaţia financiară. În cazul tău este vorba de responsabilităţi.

E posibil să întreci măsura la locul de muncă în aceste zile şi există riscul să fii sancţionat. Nu o duci excelent cu banii, aşa că nu îţi lua nasul la purtare pentru că reuşeşti să îndeplindeşti unele sarcini imposibile pentru alţii. Tratează-i pe cei din jurul tău de la egal la egal, pentru că un comportament nepotrivit îţi poate aduce neplăceri în perioada imediat următoare.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Astrele îţi recomandă să vorbeşti deschis cu partenerul de viaţă, în special în aceste zile. În relaţia voastră există unele probleme care odată tratate cu superficialitate, ele sunt mult mai greu de rezolvat. Dacă se pune problema geloziei, atât din partea ta, cât şi din a lui, nu ezita să oferi şi să ceri lămuriri pe un ton neagasant.

Banii nu vor fi un punct de interes pentru tine în această săptămână, însă îţi doreşti să faci o schimbare profesională. Cu toate acestea, astrele te sfătuiesc fie să mai amâni momentul, fie să mergi la sigur. Nu îţi risca poziţia actuală pe fondul unor impulsuri trecătoare. Chiar dacă îţi doreşti mai mult de la tine, e important să alegi bine momentul!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Zilele acestea s-ar putea să nu fie deloc plăcute pentru tine. Sectorul sentimental traversează o cumpănă şi nu este exclus să se producă o despărţire. Încearcă să analizezi cu atenţie situaţia înainte de a lua o decizie tranşantă. Dacă eşti singur, este foarte important să ieşi din colivie şi să încerci să socializezi mai mult. Chiar dacă nu eşti pregătit de o nouă relaţie în acest moment, comunicarea îţi va face bine.

Încearcă în această săptămână să îţi gestionezi mai bine banii şi să ai grijă de economiile tale. Chiar dacă ţi se cere un împrumut, evită să sari în ajutor fără să ai informaţii concrete despre credibilitatea cazului. Uneori, sfaturile pot fi mult mai utile decât lucrurile materiale!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Vor exista multe contradicţii între tine şi partener în aceste zile şi, din această cauză, ţi se pare că nu vă mai înţelegeţi deloc. Pe fondul unor probleme externe relaţiei, e posibil să vezi totul în negru. Cu toate acestea, ai parte de înţelegerea şi suportul necesar pentru a putea trece peste această perioadă mai puţin plăcută pentru tine. Eşti norocos să ai alături o astfel de persoană!

Dacă vrei să evoluezi profesional, este foarte important să fii înţelegător cu cei din jurul tău şi să primeşti sfaturile care ţi se oferă. Nu trebuie să trăieşti cu impresia că tu le ştii pe toate, pentru că astfel îţi pui singur piedici. Încearcă în fiecare zi să înveţi lucruri noi şi să asimilezi din mers ceea ce auzi în jurul tău! Nu o duci deloc rău cu banii, însă eşto capabil de mai mult!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod