Horoscopul banilor în săptămâna 18-24 februarie

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Ai parte de competiţie la locul de muncă, iar asta nu e deloc un lucru rău.

Acum ai şansa să te faci remarcat şi, de ce nu, să fii avansat. Situaţia financiară de care te bucuri este una modestă, dar nu îţi creează probleme. Totuşi, încearcă pe cât posibil să nu te laşi manipulat de poveştile celor din jur şi nu oferi bani cu împrumut în aceste zile!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Nu ar strica în aceste zile să profiţi puţin de talentele pe care le ai pentru a câştiga un ban în plus.

Atât timp cât faci asta în timpul liber, nimeni nu va avea nimic de comentat. Nu o duci rău cu banii, însă planurile de viitor pe care ţi le-ai făcut necesită mai multe resurse decât cele actuale. Dacă vrei să îţi îndeplineşti visurile cât mai repede, scoate toţi aşii din mânecă.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Este foarte important ca în această săptămână să găseşti un echilibru între viaţa profesională şi cea personală.

E posibil ca din cauza stresului de la locul de muncă să reacţionezi exagerat acasă şi să îţi creezi singur şi mai multe greutăţi decât ai deja. Chiar dacă întâmpini unele probleme în afaceri şi cu banii, încearcă să laşi grijile deoparte din momentul în care ieşi din birou.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

E posibil ca în aceste zile să te gândeşti mai mult la binele altora decât la al tău.

Trebuie să realizezi că nu eşti egoist dacă nu îi laşi pe ceilalţi să se bage în faţa ta, ci doar meriţi să îţi dai şansa de a câştiga. Acum mai mult decât oricând trebuie să lupţi pentru a obţine mai mulţi bani, o persoană apropiată are mare nevoie de ei!

Leu(22 iulie - 22 august)

Încearcă din această săptămână să fii mai strângător şi să renunţi la cheltuielile inutile.

Ştim cu toţii că îţi place luxul, însă, acum ai planuri mult mai importante decât să-i impresionezi pe cei din jurul tău. Cu toate că ai câştigat dintotdeauna destul de bine, investiţia pe care ţi-ai propus-o presupune sacrificii mai mari din partea ta. Şi, mai presus de orice, nu te baza pe ajutorul nimănui!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Buzunarele ţi s-au golit în ultima perioadă şi acum te vezi nevoit să strângi fiecare bănuţ în parte.

Din fericire, eşti o persoană foarte bine organizată, aşa că nu îţi va fi prea greu să treci la treabă. Chiar dacă tânjeşti la anumite lucruri pe care le vezi la alţii, încurajează-te spunându-ţi că va veni şi vremea ta. Mai mult decât atât, o persoană dragă te va răsfăţa cu un mic cadou pentru a-ţi ridica moralul.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Săptămâna aceasta va fi una norocoasă pentru tine, pentru că vei avea parte de o creştere salarială considerabilă.

Schimbarea va veni exact când trebuie, pentru că o investiţie recentă ţi-a cam golit buzunarele. Încearcă să nu discuţi cu oricine despre acest subiect, altfel există riscul să fii manipulat şi tras în piept!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Săptămâna aceasta vei avea parte de o răsturnare de situaţie, una destul de neplăcută.

Dacă te bazai pe faptul că cineva îţi va returna o sumă de bani, vei afla dezamăgit că acest lucru nu se va întâmpla. Cu toate că motivele persoanei respective sunt justificate, această neplăcere te va împiedica să îţi duci un plan la îndeplinire.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

E posibil să întreci măsura la locul de muncă în aceste zile şi există riscul să fii sancţionat.

Nu o duci excelent cu banii, aşa că nu îţi lua nasul la purtare pentru că reuşeşti să îndeplindeşti unele sarcini imposibile pentru alţii. Tratează-i pe cei din jurul tău de la egal la egal, pentru că un comportament nepotrivit îţi poate aduce neplăceri în perioada imediat următoare.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Banii nu vor fi un punct de interes pentru tine în această săptămână, însă îţi doreşti să faci o schimbare profesională.

Cu toate acestea, astrele te sfătuiesc fie să mai amâni momentul, fie să mergi la sigur. Nu îţi risca poziţia actuală pe fondul unor impulsuri trecătoare. Chiar dacă îţi doreşti mai mult de la tine, e important să alegi bine momentul!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Încearcă în această săptămână să îţi gestionezi mai bine banii şi să ai grijă de economiile tale.

Chiar dacă ţi se cere un împrumut, evită să sari în ajutor fără să ai informaţii concrete despre credibilitatea cazului. Uneori, sfaturile pot fi mult mai utile decât lucrurile materiale!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Dacă vrei să evoluezi profesional, este foarte important să fii înţelegător cu cei din jurul tău şi să primeşti sfaturile care ţi se oferă.

Nu trebuie să trăieşti cu impresia că tu le ştii pe toate, pentru că astfel îţi pui singur piedici. Încearcă în fiecare zi să înveţi lucruri noi şi să asimilezi din mers ceea ce auzi în jurul tău! Nu o duci deloc rău cu banii, însă eşto capabil de mai mult!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod