Horoscopul animalelor de companie. Află dacă sunteţi compatibili!

Ştii că zodia ta îţi poate oferi o perspectivă asupra trăsăturilor tale personale, dar ştiai că poate avea acelaşi efect şi în cazul animalului tău de companie? Descoperă care este zodia lui şi vezi dacă sunteţi compatibili!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Animalul născut în această zodie este curajos, plin de energie şi nerăbdător.

De asemenea, este încrezător şi extrem de independent, dar asta nu e întotdeauna un lucru bun. Există riscul ca animalul tău să se iubească prea mult, asta ducând la conflicte cu alte animale. Acesta devine competitiv, aşa că trebuie stimulat constant cu jocuri şi medii noi. De asemenea, urăşte să se simtă captiv, aşa că oferă-o spaţiu.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Potrivit astrologiei animalelor, cele născute sub acest semn sunt puternice, libertine, pline de compasiune şi un pic leneşe.

Ele nu se joacă în curte, pentru că cel mai mult le place să tragă un pui de somn pe un pat moale cu un castron plin de mâncare proaspătă alături. Natura lor prietenoasă îi face să fie parteneri excelenţi şi pentru copii.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Animalele care se nasc sub acest smen tind să fie jucăuşe, creative şi atente.

Mai mult decât atât, comunică excelent. Aceste creaturi sociabile urăsc rutina şi de multe ori devin nerăbdătoare atunci când alţii nu pot ţine pasul cu energia lor. Oferă-le timp şi experienţe noi. Sunt dornice să te mulţumească şi datorită inteligenţei lor, vor prinde foarte repede tot ce le înveţi.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Animalele de companie născute sub acest semn tind să fie foarte sensibile şi să aibă schimbări bruşte de dispoziţie.

Ele au nevoie constant de afecţiune. Le place să ştie că sunt considerate parte din familie, ba chiar copiii tăi. În consecinţă, orice schimbare a rutinei le va supăra. Acestea sunt, de asemenea, predispuse la probleme de stomac şi ale tractului digestiv, astfel că vor avea nevoie de un tratament şi de o alimentaţie specială.  

Leu(22 iulie - 22 august)

Animalele de companie născute sub acest semn sunt încrezătoare, neînfricate şi puţin vanitoase.

Le place să fie răsfăţate şi iubesc să fie în centrul atenţiei. De asemenea, ele sunt foarte loiale stăpânilor lor. Cu toate acestea, ele pot fi leneşe şi pot avea o atitudine de divă, dar asta nu le împiedică să îşi apare stăpânii până la moarte.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Animalele născute sub acest semn zodiacal sunt pretenţioase şi ambiţioase.

Ele se dezvoltă pe ordine şi rutină, aşa că încearcă să îi respecţi un program strict al meselor şi să fii punctual. De asemenea, ele sunt cele mai curate dintre toate celelalte animale de companie, petrecând o mare parte din timpul şi energia lor asupra obiceiurilor de îngrijire. Aceste animale au nevoie de un mediu curat în care să trăiască.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Animalele de companie născute sub acest semn zodiacal sunt foarte sociabile şi au nevoie în permanenţă de companie.

Le place să se afle în jurul altor animale, să meargă în călătorii şi să se implice în tot felul de activităţi alături de stăpânii lor. Dacă se simt singure sau sunt lăsate afară, ele pot deveni foarte triste. De asemenea, ele pot simţi dacă este ceva în neregulă cu tine, pentru că simt vibraţiile negative mai bine decât oricare altă zodie.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Animalele de companie născute sub acest semn sunt extrem de independente, dar şi foarte loiale faţă de proprietarii lor.

Nu ar fi exclus să dispară pentru câteva zile pentru o aventură solitară, dar, cu siguranţă, se vor întoarce mereu acasă.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorul este semnul libertăţii, iar libertatea este ceva ce toate animalele de companie îşi doresc.

Acestea urăsc să fie ţinute legate sau captive. Cu toate că rar se întâmplă să fugă, le place să fie uneori singure şi în afara uşilor. Au o energie nesfârşită, mai ales atunci când sunte tinere.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Animalele de companie născute sub acest semn sunt calme, serioase şi ambiţioase.

Cel mai probabil au o lentoare în mişcare şi pot fi considerate plictisitoare, dar dacă au ceva de făcut, nu se vor lăsa până nu vor reuşi. Ele sunt perfecte pentru persoanele care nu au energia sau răbdarea necesară pentru un animal de companie de talie mare sau foarte energic.    

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Excentrice, ciudate şi imprevizibile, acestea sunt doar câteva dintre trăsăturile animalelor de companie din zodia Vărsător.

Dacă animalul tău s-a născut sub acest semn, e posibil să acţioneze puţin straniu. Aceste animale par a se pierde deseori în propriile mici lumi. Ele sunt extrem de independente, dar sociabile prin natura lor. Chiar dacă nu le place prea mult să fie drăgălăşite, ele sunt foarte distractive.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Un animal de companie născut în zodia Peşti va avea multe din trăsăturile celorlalte zodii.

Ca urmare, ele tind să acţioneze confuz uneori. Acestea se învârt în jurul unei încăperi, trecând brusc de la o activitate la alta şi te urmăresc prin casă. Sunt foarte intuitive şi îţi vor simţi stările proaste, încercând să te înveselească.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod