Horoscopul săptămânii 16-22 mai. Racul va demonstra tuturor că este puternic

Racul va demonstra tuturor că este puternic, în special vreunui fost sau foste iubite.


Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Dragoste

Este posibil să simți că este necesară o discuție despre relația voastră pentru a vă ajuta pe amândoi să decideți unde ar trebui să mergeți de aici.

Cu toate acestea, configurația astrală din această săptămână poate face mai dificilă găsirea unui punct de plecare din care să poți vorbi fără a deveni prea emoțional/ă.

Poate că în schimb este necesară o acțiune. Poate că o ieșire în doi ar ajuta să se așeze lucrurile între voi, mai mult decât ar ajuta dialogul.

Bani

Aspectele astrale indică un moment de restricție și limitare atunci când vine vorba de exprimare.

S-ar putea să te simți incalabil/ă să împărtășești toate laturile personalității tale fascinante acum, dar Universul îți cere să renunți temporar la asta.

Nu va mai fi de folos să joci rolul clovnului sau a omului care le face pe plac tuturor. Doar un comportament profesionist și încrezător te va ajuta să obții banii pe care ți-i dorești. Cariera ta este pe punctul de a avansa.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Dragoste

Alinierea planetară din această săptămână aduce o atmosferă inedită vieții tale de cuplu.

Faptul că unul dintre voi îndrăznește să vorbească despre o problemă emoțională care vă implică pe amândoi poate crea dispute.

Cu toate acestea, dacă nu se rezolvă acest lucru, același subiect de conversație va apărea din nou și din nou. Ar fi de ajutor dacă ai putea asculta cu adevăart ceea ce are de spus celălalt.

Bani

Cu accent pe călătorii, învățământ superior și culturi străine, este un moment minunat să te gândești că ai putea câștiga bani în plus apelând la cumpărători străini.

Dacă compania ta nu face afaceri online, poate că este timpul să sugerezi acest lucru.

De asemenea, poți decide să îți continui educația pentru a-ți aprofunda abilitățile. Este timpul să iei în considerare alte opțiuni de lucru.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Dragoste

S-ar putea să te simți destul de răvășit/ă de sentimentele tale, în special cu energia astrală din această săptămână.

De asemenea, s-ar putea să te simți puțin supărat/ă că îți pasă atât de mult de cineva care nu pare să îți răspundă cu aceeași ardoare.

Aceasta este o situație dificilă și potențial dureroasă, dar, ca de obicei, dacă poți ajunge să vorbești, multe s-ar putea rezolva și nu trebuie să se termine în lacrimi.

Bani

Săptămâna aceasta este despre banii și datoriile altora, precum și despre politică, grupuri sociale, speranțe și visuri.

Este posibil ca banii să nu fie acolo pentru a pune în mișcare un vis pe care îl ai de mult timp, dar asta nu înseamnă că trebuie să renunți la el.

Crearea unor rețele, chiar și online, pot ajuta la atragerea donatorilor de care ai nevoie pentru a realiza acest lucru. Apelează la ambiție și la răbdare în tot acest proces. 

Citește și: Latura lui negativă ca iubit sau soț, în funcție de zodie

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Dragoste

Alinierea planetelor din această săptămână te poate determina să îți acoperi sentimentele rănite cu un act de bravură sfidătoare.

Dacă tu și fostul sau fosta ta vă veți întâlni din greșeală într-una din aceste zile, atunci nu vei tu cea care se va grăbi, cu lacrimi în ochi, cerșind iertare.

De fapt, vei fi tentat/ă să îl/o anunți că e cea mai mică grijă a ta.  

Bani

Această săptămână este despre echilibrarea vieții tale profesionale cu nevoia de a fi cu prietenii, familia și persoana iubită.

Vei fi tentat/ă să cheltui mulți bani pentru dragoste, copii, familie și distracție.

Încearcă să echilibrezi nevoie de a economisi cu nevoia de a epuiza.

Leu(22 iulie - 22 august)

Dragoste

Nu îți face griji dacă nu ești prea romantic/ă sau afectuos/oasă în această săptămână, deoarece vei recupera în curand starea de spirit potrivită.

Acum vei avea o oportunitate grozavă de a-ți invita iubitul sau iubita la o cină, motiv pentru care te vei forța să redevii tu.

Cosmosul sprijină orice încercare de a-ți împărtăși sentimentele cele mai profunde.

Bani

Săptămâna aceasta poate vei dori să faci unele îmbunătățiri în locuință sau chiar să intri pe piața imobiliară.

Înainte de a te decide să începi o afacere în imobiliare, cântărește avantajele și dezavantajele acestui timp de investiție.

A dori să-ți afirmi voința te-ar putea face prea încrezător/oare atunci când vine vorba de negociere. Asigură-te că ai toate datele, chiar dacă este nevoie de timp pentru a cerceta potențialele achiziții.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Dragoste

Cu energia astrală din această săptămână, ai toate șansele ca viața ta sentimentală să fie grozavă.

Asigură-te că porți haine care îți sporesc subtil farmecul și îți oferă un aer misterios.

Este un moment minunat pentru ca tu și persoana cu care te întâlnești să vă cunoașteți și apreciați mai bine sentimentele pe care vi le purtați.

Bani

Ești în mijlocul unei analize serioase asupra cheltuielilor. Te întrebi cum să îți protejezi familia din punct de vedere financiar pe termen lung.

Te poți gândi să iei în considerare angajarea uni consilier financiar sau unui alt expert.

Alți membri ai grupului tău de apropiați pot avea idei surprinzător de bune despre cum să economisești și să investești pentru viitorul vostru comun. Ascultă-i!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Dragoste

S-ar putea să îți fie greu să înțelegi ce se întâmplă în această săptămână între tine și persoana iubită, mai ales sub influența astrală din aceste zile.

Se pare că există o forță puternică ce vă apropie din ce în ce mai mult, pe care parcă nu o poți înțelege, oricât de mult ai încerca.

Mai bine nici nu ai încerca, ci bucură-te de sentimentul în creștere al iubirii adevărate care se dezvoltă între voi.

Bani

Este o săptămână cam alunecoasă. Vrei să acționezi, mai ales când vine vorba de cheltuieli pentru casa ta. Cu toate acestea, anumite aspecte limitează asta, spre supărarea ta.

A face lucruri în cel mai tradițional sau conservator mod dă cele mai bune rezultate atunci când vine vorba de soluția finală.

Să lupți prea tare pentru ceea ce dorești va fi, cel mai probabil, respins de energii mai puternice.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Dragoste

Energia astrală din această săptămână creează ocazia pentru o întâlnire profund emoțională.

Acesta nu este ceva pentru ca te poți pregăti, deoarece se va întâmpla de la sine.

Cu toate acestea, vei ști când a sosit momentul, deiarece îți va da seama dintr-o dată că, indiferent dacă cunoști această persoană de ceva vreme sau tocmai ai întâlnit-o, există o chimie cu adevărat puternică între voi, care sfidează explicația rațională.

Bani

Săptămâna aceasta ai putea fi mult mai vorbăreț/eață decât în mod normal.

Situația ta financiară, precum și munca ta pot depinde de capacitatea ta de a-ți transmite mesajul într-un mod concis și puternic.

Cu toate acestea, din moment ce un aspect neprevăzut îți poate restrânge munca de zi cu zi, cel mai bine este să găsești un echilibru între nevoia de a iei în evidență și nevoia de a câștiga bani. Munca în echipă și echilibrul merg mână în mână.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!   

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dragoste

Influențele astrale din această săptămână vor topi ultimele acte de rezistență pe care le-ai opus avansurilor unei anumite persoane.

Este posibil să nu fi existat un motiv anume, dar acum nu te vei mai opune, deoarece sentimentele tale au devenit prea puternice.

Bani

Vei avea o explozie uriașă de energie în această săptămână. Cel mai bine ar fi să o canalizezi spre a atrage noi cumpărători sau eforturi de a face bani, cum ar fi începerea unei noi afaceri.

Dacă ești în căutarea unui nou job sau unei noi funcții, întreabă din timp despre salariu pentru a nu fi dezamăgit/ă după săptămâni întregi de interviu.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Dragoste

Atmosfera astrală din această săptămână te poate încuraja să iei măsuri definitive cu privire la cineva căruia i-ai scris de ceva vreme pe internet.

Îți dai seama că, deși poate nu v-ați întâlnit fizic, trebuie să vă cunoașteți la un nivel mult mai profund.

Poate următorul pas este un apel telefonic sau video pentru a-i spune ce simți.

Bani

Săptămâna aceasta ți se va cere să devii foarte responsabil.

Dacă ești în urmă cu ipoteca sau chiria, nu trebuie să mai continui așa.

Un pariu mai bun este să faci compromisuri cu privire la cheltuieli și poate să negociezi mai bine unele contracte. Cu cât poți mai mai proactiv, cu atât te vei bucura de rezultate mai bune.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Dragoste

Sub influența puternicei energii astrale, aceasta este o săptămână pentru romantism în toată gloria lui.

Fie că ești într-o relația de lungă durată sau într-una la început de drum, ar fi înțelept să te îmbraci în albastru deschis sau în culori sidefate și să ieși la întâlnire.
 
Interacțiunile tale vor tinde să fie foarte orientate spre sentiment și vei dori să-ți împărtășești cele mai profunde secrete și dragostea ta.

Bani

Există activitate în zona diagramei tale care guvernează viețile anterioare, visele, karma și instituțiile, așa că este o perioadă destul de fertilă pe plan subconștient.

S-ar putea să descoperi că ai un talent ascuns pentru planificarea financiară, ceea ce poate fi o rămășită a trecutului.

Un aspect îți poate pune la încercare rabdarea acum, dar dacă poți păstra un dialog calm și neutru, vei obține ceea ce ai nevoie.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Dragoste

Energia astrală din această săptămână te fac puțin nesigur/ă cu privire la cum să te exprimi.

Pe de o parte vrei doar să spui ceea ce ai de spus cu un minim de tam-tam și onestitate totală.

Pe de altă parte, îți dai seama că, împărtășind sentimentele tale cele mai profunde, poți deveni destul de emoțional/ă.

Bani

Îți place să-ți compartimentezi viața, cu bani aici și muncă acolo. Cu toate acestea, acum unele dintre compartimentele tale ar putea fi nevoite să se îmbine puțin pentru a finaliza totul.

Poate te gândești să devii mai responsabil cu banii tăi în general. De asemenea, te lupți cu faptul că puțul numerar este puțin mai uscat decât de obicei.

Cultivă alte resurse financiare prin schimburi suplimentare sau un loc de muncă cu jumătate de normă în plus. 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod