Horoscopul săptămânii 14-20 octombrie. Află previziunile pentru zodia ta!

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Săptămâna aceasta, familia va fi cea mai importantă pentru tine. Vei pune dorințele celor dragi pe primul loc, lucru pe care nu l-ai mai făcut de multă vreme. Se poate ca această schimbare să vină odată cu reproșurile sau chiar amenințările partenerului de viață, însă este singura cale prin care îți poți salva relația. Dacă ești singur, te vei refugia în muncă pentru a uita de eșecurile tale sentimentale.

Vei da dovadă de mai multă încredere în tine în această săptămână, iar acest lucru te poate ajuta în afaceri și negocieri. Fie că vrei să vinzi sau să cumperi, ideea este că știi să te joci cu vorbele și vrăjești pe oricine se află în fața ta. În cazul în care nu stai prea bine cu banii, astrele te sfătuiesc să îți cauți un nou loc de muncă sau, dacă îți permite timpul, un al doilea job.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Săptămâna aceasta s-ar putea să te simți mai pregătit pentru o relație și, astfel, să dai dovadă de mai multă inițiativă în ceea ce privește întâlnirile romantice. Fie că accepți invitații sau le faci chiar tu, astrele te sfătuiesc să nu dezvălui chiar totul despre tine încă de la prima întâlnire. Dacă ești implicat într-o relație, încearcă să ieși din zona ta de confort și să faci lucruri noi alături de partenerul tău!

Ca să obții ceea ce îți dorești, săptămâna aceasta vei fi supusă unor teste de neimaginat. Fie că este vorba de obținerea unei promovări sau a unui nou loc de muncă, este clar că trebuie să dai tot ce poți. Astrele sunt de partea ta și te ajută să abordezi situațiile prin care treci cu mai mult curaj și încredere în propriile forțe.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Astrele te sfătuiesc să te axezi mai mult pe relațiile din viața ta în această săptămână, cu excepția celei romantice. E posibil ca partenerul de viață să aibă unele cerințe care te-au îndepărtat de cei dragi, cum ar fi familia sau prietenii. Un eveniment mai puțin plăcut care se va petrece luni sau marți îți va deschide ochii și te va determina să te reîntorci în cercul tău social din trecut. Viața ta trebuie să fie echilibrată, nu renunța la nimic din ceea ce iubești de dragul relației tale amoroase!

Proiectele în care ești implicat ar putea cunoaște primele rezultate financiare la finalul acestei săptămâni. Chiar dacă nu vei câștiga o sumă mare de bani, vei fi satisfăcut de faptul că ai reușit de unul singur. Fie că este vorba de o afacere proprie sau de job-ul actual, cert este că eforturile tale sunt răsplătite.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Săptămâna aceasta va fi destul de stresantă pentru tine din cauza faptului că trebuie să te porți ca cu un ou cu partenerul de viață sau cu familia ta. Dacă ai copii, aceștia trebuie să fie prioritatea ta, deși ai o mulțime de alte lucruri de făcut. Faptul că nu ai ajutor din partea celor dragi te face să acumulezi frustrări de care cu greu vei reuși să scapi. Încearcă să renunți la a-i mai mulțumi pe ceilalți în defavoarea ta!

Încă de la începutul acestei săptămâni ai putea fi dezamăgit de ceea ce vezi în jurul tău la locul de muncă sau la școală. E posibil să fie nevoie să investești mai mult în tine dacă vrei să evoluezi, să fii promovat sau să obții rezultate bune. Astrele te sfătuiesc să muncești pentru a-ți face un renume, după care poți să te vinzi pe câți bani vrei tu!

Leu(22 iulie - 22 august)

Timpul liber din această săptămână îți permite să ai mai multe ieșiri sociale, prilej cu care poți întâlni oameni interesanți. Dacă ești singur, cu siguranță poți cuceri pe oricine dacă îți propui acest lucru, trebuie doar să ieși mai des din casă. Dacă ești implicat într-o relație, flirtul cu un coleg de serviciu s-ar putea să se transforme în ceva mai serios și să îți creeze probleme în cuplul actual.

Orgoliul tău ar putea să îți strice unele relații cu adevărat avantajoase financiar. Chiar dacă ești nemulțumit de partenerii sau colegii tăi, în această săptămână trebui să asculți mai mult și să vorbești mai puțin. Chiar dacă tu ești cel care are cele mai bune idei, încearcă să nu îi privești de sus pe cei cu care te afli pe aceeași poziție profesională!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Săptămâna aceasta va fi mai liniștită pe plan sentimental și asta doar datorită weekendului romantic de care ai avut parte. Tu și partenerul de viață v-ați apropiat mai mult și vă gândiți să nu stricați atmosfera frumoasă pe care cu greu ați obținut-o. În dragoste e nevoie de compromisuri, însă responsabilitatea ta este să nu cedezi atât de mult încât să îți pierzi identitatea!

Săptămâna aceasta va fi bună din punct de vedere financiar. Ai toate șansele să primești o sumă de bani care te poate ajuta să îți duci un vis la îndeplinire. Nu ai dorințe absurde, așa că, cu puțin efort, totul este posibil. Încearcă să privești mai relaxat spre viitor, pentru că ești suficient de descurcăreț încât să renaști în cazul unei decăderi.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Primele zile ale acestei săptămâni vor fi destul de agitate pe plan sentimental. Relația din care faci parte te stoarce de energie și te aduce în pragul disperării. Dacă aveai un plan stabilit alături de partener pentru aceste zile, astrele te sfătuiesc să îl amâni sau chiar anulezi. Dacă ești singur, șansele să te îndrăgostești de o persoană cu care lucrezi sunt destul de mari.

Primele zile ale acestei săptămâni vor fi extenuante și fără rezultatele așteptate. Chiar dacă muncești din greu pentru a-ți satisface șefii, se pare că aceștia au un alt punct de vedere. Din fericire, salariul pe care îl primești este unul mulțumitor și nu ai nevoie să îți găsești o altă sursă de venit, pentru că altfel ai fi fugit mâncând pământul.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Viața ta sentimentală traversează cea mai liniștită perioadă a ei. E timpul să profiți de asta pentru a-ți da seama ce vrei de la viitor și să îți clarifici sentimentele cu privire la partenerul de viață. E posibil să descoperi că îți dorești să treci la următorul nivel în relație, iar partenerul tău să nu aibă același plan ca și tine. Nu te grăbi să iei vreo decizie în aceste zile, ci doar să reflectezi asupra vieții tale.

Vei fi destul de aglomerat la serviciu sau școală în primele zile ale acestei săptămâni. E posibil să fie vorba despre finalizarea unui proiect care are termen limită în aceste zile sau despre unele sarcini pe care nu ai reușit să le duci la îndeplinire vinerea trecută. E clar că ai lucruri în plus de făcut, dar asta nu înseamnă că vei câștiga și mai mulți bani. Dozează-ți așteptările!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Astrele sunt de partea ta în această săptămână și te ajută să iei deciziile corecte. Fie că ești implicat într-o relație sau ești singur, faptul că ești foarte calculat te va salva de la o mulțime de situații jenante. Dacă nu te-ai mai văzut de mult cu prietenii tăi, încearcă să îți faci timp pentru aceștia, chiar dacă partenerul tău nu este disponibil sau dispus să te însoțească.

Este o săptămână bună pentru munca în echipă, în special cu acei colegi sau parteneri cu care ai mai lucrat până acum. Dacă miza este mare, încearcă să alegi să lucrezi cu persoanele despre care ești sigur că nu te vor dezamăgi și care știi că vor face față profocărilor profesionale. Ești un lider bun, dar și un subordonat la fel de bun. Combinația dintre calm și determinare îți aduce numai beneficii.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Săptămâna aceasta ești pus pe schimbări, chiar dacă acestea nu sunt deloc atent gândite. Ești impulsiv și riști să faci lucruri pe care ai putea să le regreți ulterior. Fie că alegi cariera în locul familiei sau îți îndrepți atenția către altcineva în afară de partenerul de viață, cu siguranță vei suporta consecințele în cel mai scurt timp!

Organizează-ți încă de luni munca pentru întreaga săptămână. Chiar dacă cei din jur încearcă să îți schimbe planul, nu îi lăsa să te dea peste cap. Ai nevoie de ordine și disciplină pentru a putea să duci la bun sfârșit un proiect care îți promite mulți bani. Situația ta actuală este una modestă, așa că e necesară o atenție deosebită în acest scop.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Săptămâna aceasta îți vei pierde foarte repede răbdarea cu cei dragi. Dacă și partenerul tău este la fel de irascibil ca și tine, atunci vor ieși scântei. Încearcă să nu spui vorbe care rănesc, chiar dacă te nemulțumesc o mulțime de lucruri la el. Sfatul unei persoane înțelepte din familie te va salva pe ultiam sută de metri!

Săptămâna aceasta va avea loc un eveniment de natură să te destabilizeze financiar. Se pare că o greșeală aparent minoră va avea consecințe grave în ceea ce privește venitul tău lunar. E posibil să fie vorba despre o concediere sau, cu mai mult noroc, doar de o pedeapsă limitată. Superiorii tăi te vor înțelege, însă pierderile lor sunt și pierderile tale!

Pești(19 februarie - 20 martie)

Săptămâna aceasta va fi despre familie și dragoste. Dacă simți că nu mai faci față problemelor cu care te confrunți, cei dragi vor fi singura ta salvare. Nu ezita să le ceri ajutorul, să comunici mai mult și mai deschis cu ei și să accepți sfaturile pe care ți le oferă. Partenerul de viață îți va demonstra în aceste zile că poate fi alături de tine atât la bine, dar mai ales la greu!

Săptămâna aceasta vei avea multe șanse de a avansa în carieră și de a câștiga mai mulți bani. Astrele te sfătuiesc să nu fii disperat după succes, pentru că s-ar putea să pierzi tot. Fă o selecție a tuturor ofertelor și alege astfel încât să îți fie bine ție, dar și celor din jur.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod