Horoscopul săptămânii 13-19 decembrie. Capricornul are gânduri de despărțire

Capricornul are gânduri de despărțire, deoarece vrea să se simtă din nou liber!


Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Dragoste

Ești irezistibil/ă și nu te privezi de a-ți exervita puterea de seducție.

Dacă ești singur/ă, nu trebuie să răspunzi avansurilor care îți sunt făcute dacă nu îți dorești acest lucru.  

Dacă ai o relație, te bucuri de o scânteie care aduce pasiune nopților în doi.

Nu rata nicio oportunitatea de a te bucura de plăcerile simple ale vieții, evită orice lucru sau situație complicată!

Bani

Totul merge atât de bine în ceea ce privește situația ta financiară, încât ai vrea să cumperi totul.

Îți permiți multe, îți poți face plăcerile, însă cu măsură.

Se anunță evoluție și promovare, totul pare s-ââă-ți zâmbească și ești foarte norocos/oasă.

Săptămâna este benefică pentru investiții.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Dragoste

Obiectivitatea ta nu este foarte eficientă. Acesta este momentul să trăiești momentul, fără a te implica într-o relație pe termen lung.

Evită complicațiile sentimentale, deoarece ești sensibil/ă la ispitele din exterior și, dacă ești într-o relație, s-ar putea să începi să te îndoiești de ea.

Simți o mare nevoie de a face ceva altfel, dar gândește-te la consecințe!

Bani

Nu sări peste niciun pas, mergi cu prudență când vine vorba de bani.

Chiar dacă o investiție pare grozavă, astrele te sfătuiesc să te gândești de doup ori înainte de a te lansa într-un proiect de risc financiar.

O eroare de acest gen nu este binevenită și ar putea fi fatală pentru situația ta financiară

Ia-ți garanții înainte de a acționa, nu fi naiv/ă sau grăbit/ă!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Dragoste

Dacă ești singur/ă, prioritatea ta în această săptămână este să ieși în evidență.

Cea mai bună veste vine pentru Gemenii care au o relație, deoarece legătura lor cu persoana iubită se consolidează. Înțelegerea va dăinui.

Astrele te vor face să iei decizii cu privirea la asumarea relațiilor aflate în stadiu incipient.

Bani


Dacă în aceste zile apare o problemă financiară, va sta în puterea ta să o rezolvi, totul depinde de decizia pe care o iei.

La locul de muncă, încetează să te mai simți prost din cauza faptului că oamenii sunt mai puțin calificați decât tine și totuși ocupă posturi superioare și cu salarii mai bune.

Greșeala e a ta, nu ai cerut de la început ce ți se cuvenea. 

Citește și: Cea mai atractivă trăsătură fizică a fiecărei zodii

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Dragoste

Trebuie să încetezi să lupți împotriva curentului și să începi să vâslești în aceeași direcție cu cea a persoanei iubite. Trebuie să creezi mai multă armonie între voi.

Noua ta relație care a început într-un mod atât de pasional, e posibil să-și fi pierdut din având în ultimele săptămâni. Începi să te întrebi dacă doar pasiunea v-a unit. Răspunsul va fi evident: Nu mai pierde timpul!

Bani

Intri într-un ciclu de mare creativitate, iar dacă știi să profiți de ea, ai putea obține tot felul de beneficii, mai ales financiare.

În aceste zile, rămâi pe fază pentru câteva oportunități bune care îți vor ieși în cale. Nu uita asta mai ales când te simți dezamăgit/ă la serviciu.

Ar fi bine să-ți folosești abilitățile de convingere și să încerci să-ți renegociezi salariul cu șefii tăi.

Leu(22 iulie - 22 august)

Dragoste

Știi că invidia este foarte rea și unii nu suportă să vadă oamenii fericiți. Nu intra în acest joc, ignoră-i!

Dacă ai o relație de lungă durată, se pare că ai decis să încetezi să mai pui presiune pe persoana iubită pentru a face un pas înainte în relație. Va funcționa.

Săptămâna aceasta, persoana de lângă tine ar putea fi cea care vine cu ideea căsătoriei.

Bani

Te poți bucura din nou în această săptămână, în ultima perioadă ai fost cam nemulțumit/ă.

Viața ta decurge destul de bine în general, în special la locul de muncă. Acest sector se bucură acum de protecție astrală suplimentară.

De asemenea, intuiția ta te va ajuta să obții mai mulți bani decât te așteptai. Alegi ceea ce trebuie.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Dragoste

Ajungi, în sfârșit, într-o etapă de armonie și echilibru cu partenerul/a de viață.

Cheia a fost comunicarea restabilită dintre voi, de data aceasta mult mai sinceră și mai fluidă.

Totul se îndreaptă către un viitor promițător.

Bani

Săptămâna aceasta va fi una bună, deoarece rezolvarea problemelor financiare îți va da un mare impuls.

Vestea proastă vine de la locul de muncă, unde ai putea să-ți pierzi controlul într-o ceartă și să spui lucruri care nu sunt relevante. Învață să-ți controlezi emoțiile și impulsurile și vei evita multe probleme.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Dragoste

Amintește-ți că totul se întâmplă cu un motiv și că peste un timp vei înțelege că ce consideri acum negativ va deveni benefic pentru tine.

Nu fi supărat/ă pe partenerul/a de viață pentru că este abătut/ă de zile întregi. Este posibil ca acest lucru să nu aibă nimic de-a face cu tine, ci ca el/ea să fie îngrijorat/ă de problemele de la muncă. Oferă-i sprijin!

Bani

În aceste zile, ceva ce ți-ai dorit atât de mult timp va începe să devină realitate.

Acum te bucuri de un impuls astral important care îți va aduce beneficii în sfera economică. Vei fi surprins/ă de întorsăturile pozitive ale anumitor situații.

Anumite lucrurile pe care le considerai imposibile, se pot întâmpla acum. La locul de muncă, nu te descuraja dacă ceva nu decurge conform planului.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Dragoste

Ai întotdeauna tendința de a te învinovăți și de a-ți aminti greșelile trecutului.

Acum ai ocazia să corectezi ceva ce ai greșit cu ceva timp în urmă și care te-a distrus atunci. Când vei rezolva această problemă, închide definitiv această ușă și trăiește-ți viața cu o perspectivă de viitor mult mai optimistă.

Iar pentru a evita greșelile, fii prudent/ă la maximum atât la mișcările tale, cât și în a-ți oferi încrederea oamenilor.

S-ar putea să descoperi că există cineva care roiește în jurul partenerului/ei de viață. Nu ți-a fost infidel/ă, dar se simte flatat/ă de atenția primită. Se gândește că acest sentiment va dispărea și își dă seama că greșește, însă nu se știe niciodată!

Bani

În aceste zile, probabil vei avea ocazia să te implici sau să începi o afacere. Analizează bine toate detaliile și nu lua o decizie în grabă. Fă-o cu calm.

Nu o duci rău cu banii, ai destui cât să începi ceva nou. Ai idei, însă trebuie să ceri sfaturi oamenilor cu mai multă experiență profesională decât tine. În caz contrar, se anunță pierderi. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dragoste

Nu intra pentru nimic în lume într-un joc psihologic motivat de invidie. Fii vulnerabil/ă în fața persoanei iubite, dar nu e cazul să cazi la pământ în fața ei. Fii puternic/ă!

Dacă relația ta este la început de drum, te afli într-un moment bun. Ai găsit pe cineva care îți oferă înțelegere, tandrețe și pasiune.

Profită de această partidă bună!

Bani

O puternică influență astrală va crea multe îndoieli în tine de-a lungul acestei săptămâni. Nu te simți sigur/ă pe tine, nu vei avea încredere în nimeni și nu vei putea ști care este decizia corectă.

Cu toate acestea, universul astral alimentează creativitatea ta. În aceste zile vei putea găsi soluții ingenioase pentru problemele financiare care pot apărea.

Te vei simți confuz/ă de anumite comentarii de la cineva de la serviciu. Nu crede niciun cuvânt și nu îl lăsa să te demoralizeze, el urmărește doar să te facă să-ți pierzi și mai tare încrederea în tine.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Dragoste

În ceea ce privește dragostea, dacă ești singur/ă în acest moment, o întâlnire plănuită de prietenii tăi poate fi de bun augur. Poți întâlni pe cineva foarte interesant.

Dacă ai deja pe cineva, zilele acestea îți vei dori mai mult ca niciodată să îți recâștigi libertatea. Este o idee bună!

Bani

Săptămâna aceasta vei vedea totul clar și îți vei da seama că niște oameni care vin să te sfătuiască cu privire la bani, vin de fapt să te scufunde. Acum vei observa de la distanță oamenii cu intenții rele.

Acum este momentul să rezolvi o problemă pe care o amâni de zile întregi și care te îngrijorează destul de mult.

Poate fi, de asemenea, un moment bun pentru a căuta cu calm un nou loc de muncă. Dacă nu te simți apreciat/ă profesional sau crezi că ai ating apogeul, începe să explorezi noi posibilități.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Dragoste

Nu lăsa persoana de lângă tine să te influențeze negativ cu instabilitatea ei emoțională. Dacă vrei să-ți păstrezi bunăstarea psihică, stabilește-i limite.

Partenerul/a actual/ă încearcă mereu să te manipuleze emoțional și adesea reușește. Ai fost avertizat/ă, așadar acum depinde doar de tine dacă reușești să nu să depășești această nouă încercare.

În ceea ce privește dragostea, dacă o problemă sentimentală îți răpește somnul, în aceste zile vei dobândi impulsul necesar pentru a găsi soluția. Lasă-te ghidat/ă de intuiție, îți va arăta calea corectă.

Bani

Concentrează-te pe munca ta pentru a obține rezultate mai bune.

Veniturile tale sunt destul de mici, va trebui să îți controlezi foarte bine cheltuielile. Cu toate acestea, chiar și atunci când faci asta s-ar putea să rămâi într-o situație strâmtorată.

Banii pe care ai reușit să îi aduni îți vor fi foarte utili pe viitor. Probabil nu vei avea de ales decât să strângi cureaua și mai mult. Economisirea este cheia tuturor problemelor financiare, dar se pare că ai uitat. 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Pești(19 februarie - 20 martie)

Dragoste

În dragoste, dacă te prostești cu cineva care are deja un partener, nu-ți face iluzii că va părăsi acea persoană pentru tine.

În aceste zile, trebuie să-ți ții stima de sine ridicată, să te respecți în primul rând pe tine și mai apoi pe ceilalți.

Amintește-ți că imaginea pe care o ai despre tine este ceea ce vei proiecta celorlalți. Încearcă să ții la distanță acest mod de gândire și concentrează-te pe aspectele tale pozitive, calitățile și talentele tale.

Poți mai mult decât un bărbat/femeie luat/ă!

Bani

Originea lipsei de încredere cu care te confrunți în acest moment ar putea fi o scădere a moralului cauzată de o problemă financiară.

Dacă ești responsabil de un magazin sau de orice altă afacere, ai pornit crezând că nu ai concurență, dar acum cineva te-a depășit și crezi că vei eșua.

Ceea ce te va ajuta în această situație este o motivație suplimentară. Aceasta te va scoate din zona de confort și te va duce mai departe.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod