Horoscopul banilor pentru săptămâna 13-19 decembrie. Concurența bate la ușă pentru Pești

Peștii au pornit crezând că nu au concurență, dar acum cineva i-a depășit și cred că vor eșua.


Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Totul merge atât de bine în ceea ce privește situația ta financiară, încât ai vrea să cumperi totul.

Îți permiți multe, îți poți face plăcerile, însă cu măsură.

Se anunță evoluție și promovare, totul pare s-ââă-ți zâmbească și ești foarte norocos/oasă.

Săptămâna este benefică pentru investiții.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Nu sări peste niciun pas, mergi cu prudență când vine vorba de bani.

Chiar dacă o investiție pare grozavă, astrele te sfătuiesc să te gândești de doup ori înainte de a te lansa într-un proiect de risc financiar.

O eroare de acest gen nu este binevenită și ar putea fi fatală pentru situația ta financiară

Ia-ți garanții înainte de a acționa, nu fi naiv/ă sau grăbit/ă!

Citește și: Cea mai atractivă trăsătură fizică a fiecărei zodii

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Dacă în aceste zile apare o problemă financiară, va sta în puterea ta să o rezolvi, totul depinde de decizia pe care o iei.

La locul de muncă, încetează să te mai simți prost din cauza faptului că oamenii sunt mai puțin calificați decât tine și totuși ocupă posturi superioare și cu salarii mai bune.

Greșeala e a ta, nu ai cerut de la început ce ți se cuvenea.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Intri într-un ciclu de mare creativitate, iar dacă știi să profiți de ea, ai putea obține tot felul de beneficii, mai ales financiare.

În aceste zile, rămâi pe fază pentru câteva oportunități bune care îți vor ieși în cale. Nu uita asta mai ales când te simți dezamăgit/ă la serviciu.

Ar fi bine să-ți folosești abilitățile de convingere și să încerci să-ți renegociezi salariul cu șefii tăi.

Leu(22 iulie - 22 august)

Te poți bucura din nou în această săptămână, în ultima perioadă ai fost cam nemulțumit/ă.

Viața ta decurge destul de bine în general, în special la locul de muncă. Acest sector se bucură acum de protecție astrală suplimentară.

De asemenea, intuiția ta te va ajuta să obții mai mulți bani decât te așteptai. Alegi ceea ce trebuie.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Săptămâna aceasta va fi una bună, deoarece rezolvarea problemelor financiare îți va da un mare impuls.

Vestea proastă vine de la locul de muncă, unde ai putea să-ți pierzi controlul într-o ceartă și să spui lucruri care nu sunt relevante. Învață să-ți controlezi emoțiile și impulsurile și vei evita multe probleme.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

În aceste zile, ceva ce ți-ai dorit atât de mult timp va începe să devină realitate.

Acum te bucuri de un impuls astral important care îți va aduce beneficii în sfera economică. Vei fi surprins/ă de întorsăturile pozitive ale anumitor situații.

Anumite lucrurile pe care le considerai imposibile, se pot întâmpla acum. La locul de muncă, nu te descuraja dacă ceva nu decurge conform planului. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

În aceste zile, probabil vei avea ocazia să te implici sau să începi o afacere. Analizează bine toate detaliile și nu lua o decizie în grabă. Fă-o cu calm.

Nu o duci rău cu banii, ai destui cât să începi ceva nou. Ai idei, însă trebuie să ceri sfaturi oamenilor cu mai multă experiență profesională decât tine. În caz contrar, se anunță pierderi.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

O puternică influență astrală va crea multe îndoieli în tine de-a lungul acestei săptămâni. Nu te simți sigur/ă pe tine, nu vei avea încredere în nimeni și nu vei putea ști care este decizia corectă.

Cu toate acestea, universul astral alimentează creativitatea ta. În aceste zile vei putea găsi soluții ingenioase pentru problemele financiare care pot apărea.

Te vei simți confuz/ă de anumite comentarii de la cineva de la serviciu. Nu crede niciun cuvânt și nu îl lăsa să te demoralizeze, el urmărește doar să te facă să-ți pierzi și mai tare încrederea în tine.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Săptămâna aceasta vei vedea totul clar și îți vei da seama că niște oameni care vin să te sfătuiască cu privire la bani, vin de fapt să te scufunde. Acum vei observa de la distanță oamenii cu intenții rele.

Acum este momentul să rezolvi o problemă pe care o amâni de zile întregi și care te îngrijorează destul de mult.

Poate fi, de asemenea, un moment bun pentru a căuta cu calm un nou loc de muncă. Dacă nu te simți apreciat/ă profesional sau crezi că ai ating apogeul, începe să explorezi noi posibilități.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Concentrează-te pe munca ta pentru a obține rezultate mai bune.

Veniturile tale sunt destul de mici, va trebui să îți controlezi foarte bine cheltuielile. Cu toate acestea, chiar și atunci când faci asta s-ar putea să rămâi într-o situație strâmtorată.

Banii pe care ai reușit să îi aduni îți vor fi foarte utili pe viitor. Probabil nu vei avea de ales decât să strângi cureaua și mai mult. Economisirea este cheia tuturor problemelor financiare, dar se pare că ai uitat.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Originea lipsei de încredere cu care te confrunți în acest moment ar putea fi o scădere a moralului cauzată de o problemă financiară.

Dacă ești responsabil de un magazin sau de orice altă afacere, ai pornit crezând că nu ai concurență, dar acum cineva te-a depășit și crezi că vei eșua.

Ceea ce te va ajuta în această situație este o motivație suplimentară. Aceasta te va scoate din zona de confort și te va duce mai departe.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ciur vera pe 14 Dec 2021, 12:45
    Pentru zodia pești

    Pentru zodia pești

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod