Horoscopul dragostei pentru săptămâna 13-19 decembrie. Peștii își fac iluzii deșarte

Peștii își fac iluzii deșarte cu privire la o persoană deja implicată într-o altă relație.


Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Ești irezistibil/ă și nu te privezi de a-ți exervita puterea de seducție.

Dacă ești singur/ă, nu trebuie să răspunzi avansurilor care îți sunt făcute dacă nu îți dorești acest lucru.  

Dacă ai o relație, te bucuri de o scânteie care aduce pasiune nopților în doi.

Nu rata nicio oportunitatea de a te bucura de plăcerile simple ale vieții, evită orice lucru sau situație complicată!

Citește și: Cea mai atractivă trăsătură fizică a fiecărei zodii

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Obiectivitatea ta nu este foarte eficientă. Acesta este momentul să trăiești momentul, fără a te implica într-o relație pe termen lung.

Evită complicațiile sentimentale, deoarece ești sensibil/ă la ispitele din exterior și, dacă ești într-o relație, s-ar putea să începi să te îndoiești de ea.

Simți o mare nevoie de a face ceva altfel, dar gândește-te la consecințe!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Dacă ești singur/ă, prioritatea ta în această săptămână este să ieși în evidență.

Cea mai bună veste vine pentru Gemenii care au o relație, deoarece legătura lor cu persoana iubită se consolidează. Înțelegerea va dăinui.

Astrele te vor face să iei decizii cu privirea la asumarea relațiilor aflate în stadiu incipient.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Trebuie să încetezi să lupți împotriva curentului și să începi să vâslești în aceeași direcție cu cea a persoanei iubite. Trebuie să creezi mai multă armonie între voi.

Noua ta relație care a început într-un mod atât de pasional, e posibil să-și fi pierdut din având în ultimele săptămâni. Începi să te întrebi dacă doar pasiunea v-a unit. Răspunsul va fi evident: Nu mai pierde timpul!

Leu(22 iulie - 22 august)

Știi că invidia este foarte rea și unii nu suportă să vadă oamenii fericiți. Nu intra în acest joc, ignoră-i!

Dacă ai o relație de lungă durată, se pare că ai decis să încetezi să mai pui presiune pe persoana iubită pentru a face un pas înainte în relație. Va funcționa.

Săptămâna aceasta, persoana de lângă tine ar putea fi cea care vine cu ideea căsătoriei.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Ajungi, în sfârșit, într-o etapă de armonie și echilibru cu partenerul/a de viață.

Cheia a fost comunicarea restabilită dintre voi, de data aceasta mult mai sinceră și mai fluidă.

Totul se îndreaptă către un viitor promițător. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Amintește-ți că totul se întâmplă cu un motiv și că peste un timp vei înțelege că ce consideri acum negativ va deveni benefic pentru tine.

Nu fi supărat/ă pe partenerul/a de viață pentru că este abătut/ă de zile întregi. Este posibil ca acest lucru să nu aibă nimic de-a face cu tine, ci ca el/ea să fie îngrijorat/ă de problemele de la muncă. Oferă-i sprijin!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Ai întotdeauna tendința de a te învinovăți și de a-ți aminti greșelile trecutului.

Acum ai ocazia să corectezi ceva ce ai greșit cu ceva timp în urmă și care te-a distrus atunci. Când vei rezolva această problemă, închide definitiv această ușă și trăiește-ți viața cu o perspectivă de viitor mult mai optimistă.

Iar pentru a evita greșelile, fii prudent/ă la maximum atât la mișcările tale, cât și în a-ți oferi încrederea oamenilor.

S-ar putea să descoperi că există cineva care roiește în jurul partenerului/ei de viață. Nu ți-a fost infidel/ă, dar se simte flatat/ă de atenția primită. Se gândește că acest sentiment va dispărea și își dă seama că greșește, însă nu se știe niciodată!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Nu intra pentru nimic în lume într-un joc psihologic motivat de invidie. Fii vulnerabil/ă în fața persoanei iubite, dar nu e cazul să cazi la pământ în fața ei. Fii puternic/ă!

Dacă relația ta este la început de drum, te afli într-un moment bun. Ai găsit pe cineva care îți oferă înțelegere, tandrețe și pasiune.

Profită de această partidă bună!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

În ceea ce privește dragostea, dacă ești singur/ă în acest moment, o întâlnire plănuită de prietenii tăi poate fi de bun augur. Poți întâlni pe cineva foarte interesant.

Dacă ai deja pe cineva, zilele acestea îți vei dori mai mult ca niciodată să îți recâștigi libertatea. Este o idee bună!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Nu lăsa persoana de lângă tine să te influențeze negativ cu instabilitatea ei emoțională. Dacă vrei să-ți păstrezi bunăstarea psihică, stabilește-i limite.

Partenerul/a actual/ă încearcă mereu să te manipuleze emoțional și adesea reușește. Ai fost avertizat/ă, așadar acum depinde doar de tine dacă reușești să nu să depășești această nouă încercare.

În ceea ce privește dragostea, dacă o problemă sentimentală îți răpește somnul, în aceste zile vei dobândi impulsul necesar pentru a găsi soluția. Lasă-te ghidat/ă de intuiție, îți va arăta calea corectă.

Pești(19 februarie - 20 martie)

În dragoste, dacă te prostești cu cineva care are deja un partener, nu-ți face iluzii că va părăsi acea persoană pentru tine.

În aceste zile, trebuie să-ți ții stima de sine ridicată, să te respecți în primul rând pe tine și mai apoi pe ceilalți.

Amintește-ți că imaginea pe care o ai despre tine este ceea ce vei proiecta celorlalți. Încearcă să ții la distanță acest mod de gândire și concentrează-te pe aspectele tale pozitive, calitățile și talentele tale.

Poți mai mult decât un bărbat/femeie luat/ă!

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod