Horoscopul lunii octombrie. Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în luna octombrie!

1 din 13

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Luna octombrie va fi una destul de agitată pentru tine, indiferent dacă eşti implicată într-o relaţie sau eşti singură. Totul se învârte în jurul încrederii în persoana de lângă tine şi a puterii tale de iertare. Dacă ai trecut recent printr-o despărţire, cel mai probabil va avea loc o împăcare cu flori, lacrimi şi multe promisiuni. Decizia îţi aparţine în totalitate, însă astrele te sfătuiesc să faci ce simţi, însă să nu pleci urechea la tot ce ţi se spune. Dacă eşti implicată într-o relaţie, pot reapărea probleme mai vechi rămase nerezolvate, iar gestionarea lor va fi extrem de dificilă. Nici tu, nici partenerul de viaţă nu mai aveţi răbdare unul cu celălalt.

Luna octombrie vine cu oportunităţi financiare pentru tine, important este să nu le ratezi. Fii cu băgare de seamă atunci când apar persoane noi în peisaj la locul de muncă, deoarece ele îţi pot deschide uşi noi. Pe de altă parte, banii ar putea interveni între tine şi partener prin prisma faptului că nu mai ai atât de mult timp pentru el. Chiar dacă un venit mai mare vă va permite să duceţi un stil de viaţă mai confortabil, el va crea şi o distanţă între voi.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod