Horoscopul lunii iulie. Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta

Vrei să ştii cum stai cu dragostea, sănătatea şi banii în această perioadă? Află ce ţi-au pregătit astrele şi cum vei fi influenţată, în funcţie de zodia ta.

1 din 13

Rac (22 iunie - 21 iulie)

Nu vei avea mare succes în prima parte a lunii, dar apoi câştigurile nu se vor mai opri. Ai avut parte de o adevărată criză financiară şi este momentul ca totul să revină la normal sau poate chiar să treacă de normal. Ambiţia va fi cea care te va salva.

Dacă până acum ai vrut să copilăreşti şi să experimentezi cât mai multe lucruri noi, din această lună te gândeşti să te linişteşti. Îţi doreşti stabilitate ţi vrei un partener care poate să îţi ofere asta. Aşa că dacă ai un iubit de ceva vreme a venit momentul pentru pasul următor, iar dacă eşti singură poţi reuceri vreun fost pe care nu l-ai apreciat cum trebuia.

E posibil ca din cauza prea multei încrederi în tine să te ia gura pe dinainte uneori. Din această cauză rişti să îţi faci duşmani, unii dintre ei putând să se răzbune destul de grav. Încearcă să renunţi la impulsivitate, cel puţin în această perioadă.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod