Horoscopul lunii iulie. Află previziunile astrelor pentru zodia ta

Descoperă care sunt previziunile astrale pentru tine în luna iulie. Află cum vei sta cu sănătatea, banii, dragostea sau cariera. 
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Camy pe 10 Iul 2013, 11:13
    raspuns pt Andreea si Helly

    Pentru Andreea si Helly va dau un hint: Aveti linkul de forma: http://www.eva.ro/psihologie/autocunoastere/horoscopul-lunii-iulie-afla-previziunile-astrelor-pentru-zodia-ta-articol-52341-slide-1.html#article Atentie la unde slide-1 inseamna zodia rac.Slide-2 inseamna leu , s.a.m.d adica fecioara, balanta (in ordinea zodiacului) ... adica calculti-va singure numarul zodiei de la rac incolo si treceti cifra/numarul la si dati enter. E simplu fetelor :) si evitati sa dati click pe sageata.

    2
    1

  • andreea pe 2 Iul 2013, 18:38
    De acord cu helly

    mie nici nu-mi vine sa mai citesc, desi ma intereseaza, pt ca ma enerveaza teribil sa parcurg toate zodiile pana la a mea (mai ales atunci cand e tocmai ultima:))) ) . va rog, si eu, sa modificati cumva, daca e posibil !

    8
    2

  • helly pe 2 Iul 2013, 08:47
    SCHIMBATI ASEZAREA ZODIILOR

    va rog frumos este extrem de enervant cum sunt asezate si nu cred ca sunt singura de parerea asta. Puneti-le pe toate pe o pagina macar sub forma de link pe care sa apasam direct. este extrem d enervant ca la fiecare articol sa parcurgi toate zodiile ca sa ajungi la zodia dorita!!!!

    11
    3

  • cristina pe 1 Iul 2013, 08:34
    greseli

    " de-a lungul lunii acestei luni. " cum este posibil asa ceva???

    4
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod