Horoscopul lunii februarie 2012. Află ce ţi-au pregătit astrele

Nativii din Rac găsesc soluţii pentru probleme mai veche în luna februarie 2012. Citeşte horoscopul pentru a afla care sunt alte aspecte astrologice deosebit de importante pentru a doua lună din an.
1 din 13

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

În această lună, probabil că va trebui să faci faţă unor divergenţe cu rudele apropiate, prieteni apropiaţi, parteneri de afaceri, iar în orice necaz cu care te vei confrunta, cât ar fi el de mic, toţi cei implicaţi vor încerca să braveze. În luna februarie, activităţile pe care le faci zi de zi pot fi presărate cu diverse complicaţii şi necazuri. Încearcă să nu faci mai multe lucruri în acelaşi timp sau să încerci să realizezi prea multe lucruri măreţe, nimeni nu se aşteaptă la miracole, deci renunţă la acest obicei. Relaţia ta de dragoste a luat o întorsătură serioasă în ultima perioadă, iar toată luna te vei concentra doar pe acest eveniment, dar ar trebui să începi să vezi situaţia mult mai clar.
MAI MULT DESPRE: februarie, horoscop, zodii, 2012
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Lili pe 6 Feb 2012, 21:42
    HOROSCOP

    EU SUNT IN ZODIA CAPRICORN SI NU MA INTERESEAZA SA CITESC DESPRE CELELALTE ZODII. EXISTA POSIBILITATEA SA SCHIMBATI ACCESUL, SA NU MAI TREBUIASCA SA TREC PRIN TOATE ZODIILE CA SA POT CITI DESPRE ZODIA CARE MA INTERESEAZA? MULTUMESC

    5
    3

  • anda pe 4 Feb 2012, 21:03
    leu

    ce-mi place sa fiu LEEEEEEEEEEEUUUUUUUUUU !!!

    6
    3

  • onutta21 pe 31 Ian 2012, 12:18
    ****

    nu este a buna la varsator !!!!

    8
    4

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod