Horoscopul lui Jupiter în zodia Fecioară. Cum te va influenţa până în septembrie 2016

Jupiter este planeta norocului şi a abundenţei, un astru numit adesea şi "Marele Benefic", datorită influenţelor sale pozitive asupra noastră. Mişcarea sa este una lentă, Jupiter tranzitând fiecare semn zodiacal timp de un. Prin urmare, durează 12 ani pentru ca Jupiter să realizeze un tur cumplet al celor 12 zodii. Iar când se află în semnul tău, îţi poate aduce o adevărată revoluţie pozitivă pe toate planurile. În august 2015 Jupiter a intrat în zodia Fecioară, unde va rămâne până în septembrie 2016.

Fecioară

Eşti norocoasa zodiacului în toată această perioadă în care Jupiter, planeta norocului, se află în semnul tău. A intrat în zodia ta în luna august 2015 şi va rămâne până în septembrie 2016. Este un tranzit care are loc o dată la 12 ani, deci acum este momentul tău! Ai ocazia să rezolvi unele probleme care înainte ţi se păreau extrem de dificile. Stai mai bine cu încrederea în sine şi te poţi pune în valoare mai mult ca niciodată. Te concentrezi asupra propriei tale persoane, eşti relaxată şi dispusă să laşi trecutul în urmă. Este ocazia ideală pentru a te dezvolta. Norocul va fi de partea ta în toată această perioadă.

Balanţă

Întreg tranzitul lui Jupiter prin casa a XII-a te va forţa să te concentrezi asupra lumii tale interioare. Este o perioadă bună să te evaluezi, să te gândeşti la tine şi mai ales să scapi de obiceiurile proaste pe care le-ai putea avea, să renunţi la gândurile negative la adresa ta. Din septembrie 2016 Jupiter va păşi în semnul tău, ceea ce înseamnă că trebuie să fii pregătită pentru tot ce e mai bun!

Scorpion

Activităţile de grup, prietenii, asociaţii sau colegii sunt în această perioadă de tranzit a lui Jupiter în prim-plan. Ai ocazia de a-ţi realiza planurile de viitor, de a-ţi îndeplini unele dorinţe ajutată fiind de un grup de oameni. Nu te teme să te înscrii în diverse grupuri sau asociaţii pentru că aceastea par să fie cele care îţi aduc succesul până în septembrie 2016, cât timp Jupiter se va afla în casa a XI-a.

Săgetător

Cariera şi viaţa profesională se află în centrul atenţiei pentru tine în această perioadă. Jupiter, planeta norocului, tranzitează în cazul tău, în perioada august 2015 - septembrie 2016, Casa a X-a, a Realizărilor Sociale şi Profesionale, a Carierei şi a Succesului Public. Vei avea succes la locul de muncă, te vei putea afirma, iar oportunităţile vor fi la fiecare pas. Afacerile îţi merg ca pe roate, iar asta îţi aduce şi recunoaştere socială. Cei din anturajul tău vor fi impresionaţi de reuşitele tale. Profită la maximum de această şansă!

Capricorn

Tranzitul lui Jupiter prin zodia Fecioară îţi aduce posibilitatea de a-ţi dezvolta aptitudinile, de a călători şi de a învăţa lucruri noi. Jupiter tranzitează în cazul tău Casa a IX-a, a Înţelepciunii şi a Progresului. Poţi face călătorii interesante şi ai ocazia de a cunoaşte oameni de la care ai ce învăţa. Vei avea succes în ceea ce priveşte chestiunile legale şi ai ocazia de a câştiga o bătălie juridică.

Vărsător

Această perioadă este una foarte bună pentru tine în ceea ce priveşte intimitatea, finanţele în comun cu persoana iubită, sexualitatea şi transformarea personală. Jupiter tranzitează în cazul tău casa a VIII-a. Acum este momentul să-ţi îmbunătăţeşti starea financiară, dar şi să explorezi unele aspecte ale relaţiei cu persoana iubită. Este o perioadă în care viaţa ta se va transforma, dar pentru că îl ai alături pe Jupiter, Marele Benefic, te poţi aştepta la schimbări pozitive.

Peşti

Până în septembrie 2016 ai ocazia de a realiza unele schimbări majore şi de a face paşi împortanţi în ceea ce priveşte căsătoria, parteneriatele serioase de afaceri sau personale, dar şi înţelegerile contractuale. Este o perioadă bună să te căsătoreşti sau să întăreşti parteneriate importante. Poţi avea succes şi când vine vorba de negocieri. Jupiter tranzitează în cazul tău Casa Relaţiilor, a Cooperări şi a Căsătoriei.

Berbec

Tranzitul lui Jupiter îţi va aduce schimbări benefice în ceea ce priveşte serviciul şi starea de sănătate, pentru că se va afla în casa a VI-a, a Muncii şi a Sănătăţii. Vei reuşi acum să scapi de unele probleme de sănătate sau chiar să îmbrăţişezi un stil de viaţă mai bun. Poţi avea de câştigat de pe urma faptului că poţi munci mai mult şi mai bine. 

Taur

Jupiter îţi aduce succes în toată perioada în care tranzitează Casa a V-a, Casa Dragostei şi a Copiilor. Cel mai puternic aspect va fi cel legat de copii. Acum este un moment excelent pentru a deveni părinte. Oportunităţile de a-ţi arăta adevărata valoare vor fi multe şi te vei număra printre cele mai populare persoane din cercul tău de prieteni şi cunoştinţe. Vei avea o viaţă socială foarte plină şi satisfăcătoare!

Gemeni

Viaţa de familie va fi cel mai bine aspectată în această perioadă. Atmosfera de acasă se va schimba semnificativ în bine, iar asta îţi va aduce împlinire şi bucurie. Poţi face schimbări, îmbunătăţiri şi redecorări în casa ta sau chiar te poţi muta într-o locuinţă mai frumoasă, mai încăpătoare. Există şi posibilitatea apariţiei unui copil în familie, fiind o perioadă foarte fertilă pentru femeile născute în zodia Gemeni.

Rac

Trecerea lui Jupiter prin Casa a III-a, Casa Comunicării, îţi aduce o relaţie mai bună cu prietenii, cu rudele, fraţii şi vecinii. Este de asemenea o perioadă bună în care poţi învăţa mai mult, în care poţi începe unele cursuri sau le poţi finaliza. Călătoriile sunt foarte bine aspectate, iar şansele de a cunoaşte oameni noi şi foarte interesanţi sunt foarte mari. Primeşti veşti bune cât timp Jupiter se va afla în această casă a comunicării.

Leu

Planeta Jupiter a părăsit în august semnul tău, dar nu înseamnă că norocul nu va mai fi de partea ta. Jupiter va tranzita în cazul tău Casa a II-a, Casa Banilor şi a Posesiunilor, ceea ce înseamnă că până în septembrie 2016 vei simţi o îmbunătăţire în plan financiar. Ai şansa de a câştiga mai mult, de a-ţi cunoaşte cu adevărat valoarea şi de a te implica în afaceri şi proiecte care îţi vor aduce mai mulţi bani.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod