Horoscopul dragostei pentru ultima săptămână din an: Care sunt cele mai afectate zodii de Mercur retrograd

Urmează o săptămână plină de provocări! Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână şi vezi cum să atragi norocul de partea ta! Citește horoscopul dragostei pentru săptămâna 26 decembrie 2022 - 1 ianuarie 2023!
Pe 29 decembrie, Mercur își începe tranzitul retrograd și, știm cu toții, lucrurile nu prea mai merg așa cum credeam sau speram noi atunci când Mercur e retrograd. Care sunt zodiile pe care astrele le vor favoriza în această săptămână și care sunt cele care nu vor fi atât de norocoase?
 
Iată cum va fi această ultimă săptămână a lui 2022 pe plan sentimental!
 
Citește horoscopul dragostei pentru săptămâna 26 decembrie 2022 - 1 ianuarie 2023 

 

Berbec

 

Începi săptămâna plin/ă de energie și cu chef de viață și de planuri de distracție. Din păcate, partenerul/partenera s-ar putea să nu fie în asentimentul tău și de aici să iasă mici conflicte care pot degenera spre finalul săptămânii. Încearcă să nu iei decizii în grabă, deși va fi nevoie.

Berbecii care se află în căutarea unei persoane de suflet au noroc imediat ce începe săptămâna.

E posibil să întâlnească o persoană care să-i cucerească complet, dar trebuie să fie cu băgare de seamă și să aibă răbdare să cunoască foarte bine persoana respectivă. S-ar putea să fie atrași de ceva înșelător…

 

Taur

 

Planul amoros este cel favorizat în acest început de săptămână. Dacă ești implicat/ă într-o relație, lucrurile merg cât se poate de bine între voi. Vă înțelegeți din priviri, sunteți de acord în orice aspect și așteptați cu nerăbdare Sărbătorile ca să vă bucurați unu de altul.

Taurii singuri aleg să stea se axeze pe familie și pe reunirea cu cei dragi de Sărbători, fără a acorda atenție planului sentimental, deși sigur vor apărea întrebări incomode pe această temă din partea rudelor.

 

Gemeni

 

Relația de cuplu trece printr-o perioadă tulbure și numai timpul poate să vindece traumele pe care le aveți amândoi.

Important de înțeles acum este că, dacă nu vă doriți cu adevărat, nu are sens să mai luptați. Aveți de luat câteva decizii importante.

Dacă ești singur/ă și în căutarea unei relații, află că nu e cel mai mult moment acum. Nu se vede nimic la orizont și ar trebui să-ți setezi așteptările dacă nu vrei să fii dezamăgit/ă.

 

Rac

 

Pe plan sentimental, posesivitatea pe care o manifești fară de partener/parteneră vă va face probleme în această săptămână. Nesiguranța cu care te confrunți s-ar putea să-ți strice relația sau, cel putin, să o tulbure o perioadă.

Racii singuri cunosc foarte multe persoane noi în această săptămână și își încearcă norocul cu fiecare în parte. În final, vei realiza că, de fapt, nu ești cu adevărat atrasă de nici una dintre acestea.

 

Leu

 

Mândria care te caracterizează te poate face, câteodată, să iei decizii drastice, adesea pline de cruzime, în aspectele care te deranjează.

O astfel de decizie ești pe cale să iei în ceea ce privește relația de cuplu. Mercur retrograd poate accentua această tendință și s-ar putea ca decizia ta să conducă spre o încheiere.

Leii singuri sunt asaltați de oferte și invitații, dar egoismul îi face să prefere, totuși, propria lor companie și să nu dorească să investească timp în altceva.

 

Fecioară

 

Mercur retrograd are un impact accentuat asupra ta. Din păcate, în cuplu ai ceva discuții care escaladează și ajungeți să vă spuneți lucruri pe care nu le mai puteți retrage. Este posibil ca cei aflați într-o relație să fie martorii neputincioși ai încheierii ei.

Fecioarele singure cunosc o persoană nouă, sunt cucerite pe loc, dar aceasta va fi cea mai grea lecție a acestui an.

Dezamăgirea nu va întârzia să apară, iar ultima săptămâna a acestui an te găsește singur/ă și tristă. (Articolul continuă pe pagina următoare...)

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod