Horoscopul dragostei pentru ultima săptămână din an: Care sunt cele mai afectate zodii de Mercur retrograd

Horoscopul dragostei pentru săptămâna 26 decembrie 2022 - 1 ianuarie 2023 

 

Balanță

 

În dragoste, trebuie să ai mare grijă pentru că nu e deloc ca în basme, iar iubirea adevărată are, totuși, nevoie de susținere. Mercur retrograd aduce schimbări bruște, vești care te iau prin surprindere, lucruri deranjante pe care le descoperi din întâmplare, iar lucrurile nu vor sta deloc bine între voi,

Balanțele care se află în căutarea unui/unei  partener/partenere sunt pline de speranță, dar sfârșitul săptămânii le taie din elan. Mercur retrograd nu se lasă și îșu bagă nasul în toate aspectele.

 

Scorpion

 

În dragoste, laptele și mierea curg în viața Scorpionilor implicați într-o relație.

Ca niciodată, acum este o perioadă care se remarcă prin liniște și armonie. Deși Mercur retrograd aduce neplăceri pe alte planuri, cu ajutorul partenerului/partenerei, nimic nu pare de nerezolvat.

Scorpionii singuri se bucură de compania familiei și prietenilor în aceste zile și se reconectează cu persoanele cu adevărat importante în viața lor. Jumătatea ta poate să mai aștepte puțin!

 

Săgetător

 

Cu puțină grijă, poți avea o săptămână frumoasă pe plan sentimental alături de partener/parteneră. Unele cupluri pot decide să treacă la următoarea etapă, fie că e vorba despre căsătorie sau despre a avea un copil.

Săgetătorii singuri se pot îndrăgosti nebunește pe ultima sută de metri a acestui an.

Mare atenție, însă, Mercur retrograd vă poate rezerva ceva suprize și nu mereu plăcute.

 

Capricorn

 

Mercur retrograd îți face probleme destul de mari și în dragoste. Decizii amânate devin acum acute și trebuie să alegi. Dacă ești implicat/ă într-o relație, ar trebui să fii sincer cu tine înainte de a lua o decizie. 

Capricornii singuri cunosc frustrarea pe plan sentimental. Romantici în adâncul sufletului, nu vor să piardă timp cu persoane care nu corespund sută la sută așteptărilor și, nimic surprinzător, la cât de exigenți sunt, nici nu e simplu să găsească așa o persoană!

 

Vărsător

 

Pe plan sentimental, poți avea o perioadă chiar foarte bună dacă ești foarte atent/atentă la nevoile partenerului.

S-ar putea ca acesta/aceasta să traverseze o etapă mai dificilă de viață și să nu-ți spună despre asta. E important să îți arăți suportul dacă vrei să se simtă confortabil/ă să vorbească despre ce îl/o preocupă.

Vărsătorii care își caută dragostea vieții pot tăia de pe listă 2022. Nu se va întâmpla această minune în această ultimă săptămână, din păcate.

 

Pești

 

Treci cu bine peste această perioadă. Dacă te afli într-o relație, greul este dus de partener/parteneră, lucru care nu e tocmai corect, dar totul se va compensa ulterior. Mercur e retrograd până pe 18 ianuarie și urmează și momente mai puțin plăcute.

Peștii singuri sunt, de data aceasta, cei care transmit mesaje greșite și dezamăgesc persoanele care sunt interesate.

Îți place să te joci cu focul și, mai ales, cu vorbele, iar asta te va târî în discuții neplăcute.

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod