Horoscopul dragostei pentru săptămâna 30 ianuarie-5 februarie. Taurul va avea parte de o surpriză. Plăcută sau neplăcută?

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Deși săptămâna începe cu diferențe și lacune de comunicare în cuplu, lucrurile se vor îmbunătăți în ultima parte a acestei săptămâni.

O atitudine pozitivă și suficient spațiu în relație vor da rezultatele dorite. Persoanele care au relații la distanță ar trebui să se concentreze pe a îmbunătăți lucrurile.

Ar putea să-ți lipsească prezența partenerului tău. Petreceți timp de calitate împreună pentru ca relația voastră să funcționeze fără probleme.

Aceia dintre voi care-și caută jumătatea vor obține rezultate excelente în prima fază a acestei săptămâni.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Fericirea ar putea veni din petrecerea momentelor de calitate cu partenerul/a și, de asemenea, călătorind cu acesta/aceasta sau plecând într-o excursie.

Ar putea exista o cerere bruscă în căsătorie. S-ar putea să fii surprins/ă de o propunere pe rețelele de socializare sau prin intermediul unui prieten.

De asemenea, ar putea exista certuri neprevăzute cu soțul/soția din cauza unui conflict. Opiniile diferite creează scântei. Ar trebui să apreciezi mai mult persoana de lângă tine și să-ți recunoști greșelile, dacă este cazul. Acest lucru poate stimula un mediu pozitiv și armonios în căsnicie.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Săptămâna aceasta te poți simți singur/ă, dar acest lucru poate fi rezolvat dacă îți inviți partenerul/a la un film sau la o întâlnire romantică. Îți vei dori o conexiune mai profundă cu sufletul tău pereche.

Dacă ești singur/ă, gândește-te bine la ceea ce îți dorești cu adevărat de la un partener și asigură-te că primești sfaturi doar de la persoanele care îți vor binele.

Încearcă să nu permiți semnalelor din univers să îți preia viața și folosește-ți discernământul, mai ales că ai tendința de a sări impulsiv în romantism și relații.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Acum te îndrepți spre realizarea obiectivului pe care l-ai urmărit de ceva vreme. Permite-ți să renunți la emoții pentru a face loc pentru tot ceea ce a fost întotdeauna proeminent.

Horoscopul dragostei pentru această săptămână spune că săptămâna este mai mult despre conexiunea cu tine însuți, decât cu persoana iubită.

Motivează-te să te schimbi în bine și să realizezi ceea ce odată credeai că este de neatins!

Leu(22 iulie - 22 august)

O relație obișnuită nu este ceea ce cauți. Dacă vrei să vizitezi locurile de pe lista ta, vei avea nevoie de un tovarăș de călătorie care să plece în excursii cu tine. Vrei și un prieten, nu doar un iubit/o iubită.

În ceea ce privește dragostea, relația pe care o ai în prezent îți reamintește că nu toate parteneriatele au parte de vreme însorită și fluturi în stomac.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Săptămâna aceasta va fi imposibil să îți ții relația departe de conflict. Un dezacord asupra ideilor, totuși, nu ar trebui să îți strice săptămâna.

Conform horoscopului dragostei săptămânal, vei avea în continuare o energie bună, entuziasm și încredere de sine, care te vor inspira să găsești soluții inventive la orice problemă care te-ar putea împiedica pe tine și pe soțul/soția tău/ta să mergeți mai departe.

Tenacitatea ta îți va aduce, probabil, o conexiune care nu a existat înainte.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Dacă în prezent ai o stare nu prea bună, ai putea să refulezi asupra partenerului/ei. Îți va fi destul de greu să te abții de la critică, chiar și atunci când ești conștient/ă că nu e de vină pentru starea ta.

Horoscopul dragostei pentru această săptămână te sfătuiește să îți controlezi izbucnirile. Incapacitatea ta de a înțelege îți pune în pericol relația.

Din fericire, la sfârșitul săptămânii îți vei reveni și conexiunea dintre voi se va restabili.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Acceptă noutatea, deoarece aceasta îți va îmbunătăți relația.

Horoscopul dragostei pentru această săptămână prezice că, pe măsură ce îți ajuți partenerul/a să treacă peste momentele dificile, vei câștiga teren în relația de cuplu.

Problemele interne vor fi, de asemenea, o preocupare primordială pentru persoanele care au o relație. Folosește-ți creativitatea pentru a transforma casa într-un cadru romantic.

Scânteia poate reapărea, rezultând o poveste minunată de spus în viitor.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Pregătește-te pentru o schimbare care îți va modifica drastic viața. În această săptămână vei primi niște sfaturi excelente de dragoste.

Chiar și atunci când crezi că ai încheiat definitiv socotelile cu fostul/fosta, acesta/aceasta poate reveni în viața ta.

Astrele te sfătuiesc să te concentrezi mai mult pe propria persoană, să te asiguri că arăți bine și că te simți bine în pielea ta. Cu încredere în tine poți cuceri pe oricine îți propui!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Dacă întâmpini probleme importante de cuplu, săptămâna aceasta vei simți dintr-o dată un mare sentiment de ușurare.

Începi să simți o nevoie mai mare ca niciodată de stabilitate și siguranță. Partea bună este că poți aduce cu ușurință pacea, dragostea și plăcerea înapoi în viața ta.

Discuțiile libere și sinceritatea vor îmbunătăți înțelegerea reciprocă dintre tine și partener/ă.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Atitudinea ta poate fi destul de pozitivă în această săptămână. Viața ta sentimentală va fi fantastică.

Pot exista mai multe șanse între tine și partenerul/a tău/ta de a avea conexiuni profunde, intime, care pot ajuta relația să evolueze.

Dacă îți dorești ca relația ta să avanseze, ar putea fi nevoie să înfrunți obstacolele direct.

Dacă nu ești încă pregătit/ă să începi o nouă relație, ar trebui să eviți întâlnirile, deoarece ai putea da speranțe deșarte oamenilor cu sentimente și intenții bune.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Buna dispoziție din casa ta ar putea fi un indiciu al gradului de mulțumire al persoanelor dragi și apropiate. Cu toate acestea, viața ta amoroasă ar putea fi neinteresantă.

Horoscopul dragostei pentru această săptămână prezice că tu și partenerul/a de viață ați putea avea nevoie să organizați activități plăcute pentru a vă condimenta relația.

Un fost iubit/o fostă iubită poate apărea neanunțat/ă și poate agrava problema. Din această cauză, astrele îți recomandă să comunici mai mult, mai deschis și mai eficient cu persoana iubită.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod