Horoscopul dragostei pentru săptămâna 25-31 ianuarie. Destinul Berbecului s-ar putea schimba

Destinul Berbecului s-ar putea schimba cu ocazia unei întâlniri memorabile sau a unei întoarceri în trecut.  


Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Conjuncția ta astrală este încărcată de influențe benefice.

Destinul tău s-ar putea schimba cu ocazia unei întâlniri memorabile sau a unei întoarceri în trecut. Așteaptă-te la momente de neuitat! Dacă ești implicat/ă într-o relație de lungă durată sau ești căsătorit/ă, vei avea parte de descoperiri interesante.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Ia inițiativa în căutarea aspirațiilor tale privitoare la iubire.

Acum îți înțelegi mai bine realizările și așteptările. Ești pe drumul cel bun pentru a-ți atinge obiectivele. Ești îndrăzneț/eață și debordezi de idei la fel de originale pe cât de constructive. Ai vântul în pânze pentru a reuși!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Vei avea parte de un început de săptămână și cu bune și cu rele.

Apoi, zi după zi, soarele începe să răsară și pe strada ta în ceea ce privește iubirea. Dacă pasiunea nu mai este relevantă în cuplu, acest lucru se întâmplă pentru că încetul cu încetul s-a transformat într-o relație senină, fără ca sentimentele să se schimbe. Dacă nu ți-ai întâlnit încă sufletul pereche, ai toate șansele să te îndrăgostești curând de el.
 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Astrele îți stimulează imaginația și nevoia de a-ți lărgi orizonturile.

Nu te mulțumești cu puțin și vrei să-ți schimbi perspectiva în ceea ce privește dragostea. Cauți să dai sens vieții tale, pornind spre visuri mari. Nu sta pe loc și apară-ți vehement ambițiile, într-un final vei găsi persoana potrivită.

Leu(22 iulie - 22 august)

Lasă entuziasmul să te copleșească și bucuria să-ți stăpânească gândurile.

Vrei totul și pe bună dreptate! Astrele te invită să îți duci relația la nivelul următor, acum este momentul ca tu și partenerul/a de viață să vă oficializați relația dacă încă nu ați făcut-o. Puteți muta munții din loc dacă priviți împreună în aceeași direcție.
 

Citește și: Cele mai puternice cupluri din zodiac

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

O săptămână uimitoare te așteaptă. Inima ta este în flăcări, sentimentele sunt de zece ori mai puternice, semnalale îți sunt trimise.

Eforturile din trecut dau roade, profită de această frumoasă perioadă pentru a te relaxa în cuplu sau pentru a întâlni oameni noi. Programul tău este plin de senzualitate, pasiune și seducție. Radiezi!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Săptămâna aceasta nu ai timp de pierdut, admiratorii tăi nu așteaptă.

Pentru a fi credibil în fața celor din jur și pentru a le îndeplini așteptările, trebuie să depui eforturi. Rezistă. fii curajos/oasă, de îndată ce obții iubirea cuiva, ești capabil/ă de o mulțime de lucruri. Aduci dovezi de dragoste oamenilor pe care îi iubești.
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!   

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

În această săptămână te gândești mult, aștepți clarificări asupra unei situații romantice.

Primești semne mici care prevestesc vești bune, dar vei ști să le folosești cu înțelepciune? Pentru a o lua în direcția corectă, lasă gândurile negative deoparte, îți lipsește încredere de sine.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Evită să dramatizezi și nu îți mai face griji din nimicuri.

Lasă tot ce e negativ în urmă, nu te ajută să ai succes în dragoste. Dacă mereu pășești cu teamă spre o nouă relație, e posibil să atragi răul de partea ta. Îți vei fi recunoscător/oare pentru asta și vei pregăti astfel terenul pentru următoarele succese.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Prietenii și familia sunt prioritatea ta în această săptămână.

Emani iubirea și toată lumea vrea să aibă parte de ea. De asemenea, ești fericit/ă cu persoana cu care îți împarți viața. Primești dovezi că ți-ai găsit alesul/easa inimii.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Partenerul/a de viață se îndepărtează de tine și această situație te întristează.

În această săptămână iei decizii bune, îndrăznești să-i spui celui/ei de lângă tine ce e în neregulă și că ai dreptul să știi ce se întâmplă. Ai vreo acuză de adus? Trebuie să știi că rareori acest lucru e constructiv. Cea mai bună soluție este comunicarea sinceră și pașnică.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Viața ta sentimentală evoluează frumos și natural.

Delicatețea și tandrețea ta sunt apreciate, iar ideile tale sunt geniale pentru a-ți atinge obiectivele personale. Persoana iubită este de acord cu ele și te urmează. Dacă ești singur/ă, profită de toate oportunitățile care apar pentru a trăi experiențe noi. Este un momentu bun pentru provăcări și pentru a te bucura de libertate!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod