Horoscopul banilor pentru săptămâna 25-31 ianuarie. Veștile sunt bune pentru Leu

Leu, la începutul săptămânii este posibil să ai noroc la bani.


Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Vei simți o eliberare totală în această săptămână.

Poate că este vorba despre rezultatele benefice ale investițiilor tale sau o creștere bruscă a economiilor și veniturilor. Toate aceste vești bune îți deschid noi uși spre confort. Cea mai bună idee pentru acest moment este să te bucuri pe deplin de lucrurile frumoase din viață!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Este o săptămână deosebit de înfloritoare.

Venitul tău fix îți permite câteva momente de răsfăț. Lasă-ți mână liberă din când în când și nu te mai gândi atât la bani. Ești în siguranță, așa că fă-ți plăcerile, pentru că nu îți vei pune în pericol portofelul.
 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Săptămâna aceasta lucrurile se schimbă.

Au loc transformări frumoase, banii se înmulțesc pe neașteptate. Efectele pozitive se reflectă ăn viața ta de zi cu zi și în sfârșit poți ținți mai sus. Primești oferte tentante, un proiect ia o întorsătură surprinzătoare, miza financiară este importantă și îți depășește așteptările. Dacă imprevizibilul îți strică planurile, este pentru o cauză bună!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Este o perioadă bună pentru investiții.

Cu toate acestea, trebuie să fii atent/ă la tranzacțiile prea tentante. Acest subiect riscă să creeze dezbateri dinamice în familie, fiecare având un punct de vedere diferit de al tău. La sfârșitul discuțiilor lungi, vă veți pune de acord. La sfârșitul săptămânii, decizi să reduci costurile unor cheltuieli pe care le consideri inutile.

Leu(22 iulie - 22 august)

La începutul săptămânii este posibil să ai noroc la bani.

Încearcă-ți norocul fără să îți pui în pericol bugetul. Situația ta financiară este în proces de îmbunătățire, veștile sunt  bune. Dacă menții acest ritm, poți să-ți iei rămas bun de la problemele cu banii pentru o vreme.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Evoluția situației tale financiare este una lentă.

Săptămâna aceasta repornești timid motorul în ceea ce privește averea ta. Plătește-ți facturile, odată ce scapi de datorii vei uita de orice grijă. În curând vei obține echilibrul mult dorit. Apreciază ceea ce ai deja fără să încerci să-ți dezvolți portofelul. Răbdare!
 

Citește și: Cele mai puternice cupluri din zodiac

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Norocul pare să-ți zâmbească și ți se arată prin activități care îți pot aduce bani frumoși.

Vei reuși să îți gestionezi afacerile și conturile destul de bine. Pentru a putea să-ți faci micile mofturi de zi cu zi, ești viclean/ă și găsești soluții rapide. Dacă ai posibilitatea de a amâna plățile, fă acest lucru fără ezitare. Săptămâna aceasta este bună, ai lucrurile sub control.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Te așteaptă o săptămână pozitivă și senină cu privire la bani.

Probabil ai făcut alegerile corecte la momentul potrivit și ți-ai folosit flerul cu înțelepciune. Bravo, comportamentul tău responsabil și matur te ajută să-ți gestionezi banii cu eficiență, tact și ai o viziune pe termen lung.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

În această săptămână, șansele de reușită sunt mari.

Din păcate, dacă nu știi să profiți de ele, pot avea consecințe negative. Deși tentația este puternică, nu te pierde în cheltuieli extravagante. Deși nu-ți place, fii responsabil/ă!
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!   

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

S-ar putea să iei în considerare cumpărarea de bunuri imobiliare.

Pentru tine, este important să faci o investiție bună, care să te ajute să câștigi bani pe termen lung. Este un moment bun pentru schimbare și reînnoire. Dacă vrei să faci ceva modificări în locuință, de data aceasta banii te ajută să reușești.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Cu tranzacții sau investiții suculente, îți poți vedea veniturile dublându-se sau chiar triplându-se.

În această săptămână, situația ta financiară se îmbunătățește considerabil. Abordezi subiectul bani cu o anumită mândrie și îți celebrezi succesul împreună cu cei dragi.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Nu ești limitat/ă în ceea ce privește banii.

La începutul acestei săptămâni, fără niciun efort, veniturile tale cresc bursc și îți deschid uși pentru realizarea de noi proiecte. Moralul tău e ridicat, mai ales când vezi cum evoluează lucrurile pentru tine. Datorită ambiției tale nu vei mai trece prea curând prin greu.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod