Horoscopul dragostei pentru săptămâna 22-28 februarie. Balanța va fi dezamăgită de rezultatul alegerilor sale

20 Februarie 2021

Balanță, rezultatele alegerilor tale încep să se vadă și nu e neapărat de bine.


Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Dacă ești singur/ă acum, săptămână aceasta vei întâlni situații care îți vor înviora viața sentimentală.

Vei da frâu liber plăcerii și te vei lăsa ghidat/ă de nevoi și dorințe. Dacă ești implicat/ă într-o relație, astrele îmbunătățesc dialogul cu persoana iubită, comunicarea dintre voi fiind mai productivă și mai cuprinzătoare. Acest lucru va favoriza foarte mult înțelegerea, respectul și acceptarea în cuplu.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Comunicarea din cuplu este îmbogățită cu nuanțe noi, axându-te mai mult pe sensibilitatea partenerului/ei de viață.

Acest lucru se datorează faptului că arăți mai multă deschidere față de persoana iubită, schimbându-ți modul de a iubi. Astrele vor provoca situații care vor fi foarte utile pentru a crea un climat de înțelegere. Dacă ești singur/ă, șansele unei iubiri la prima vedere menite să dureze sunt mari.
 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Vei avea noroc în această săptămână, mai ales dacă ești singur/ă.

Îți vei pune calitățile în valoare și vei ști cum să maschezi ce consideri neatrăgător la tine. Vei atrage mai ușor către tine oameni care corespund concepțiilor tale despre dragoste. Cu toate acestea, astrele te pot împiedica să urmezi o direcție fermă și definitivă. În acest caz, nu îți va face rău să rămâi o vreme în tatonări cu cineva pe care îl placi.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Dragostea va fi un obiectiv major în această săptămână.

Într-adevăr, vei simți nevoia să evoluezi în ceea ce privește viața ta sentimentală și vei face orice în această privință. Rezultatul va consta în mai multă spontaneitate, căldură și tandrețe în cuplu. Idealurile tale romantice ies la iveală.

Leu(22 iulie - 22 august)

Noțiunea de iubire este neclară pentru tine.

Cu toate acestea, întrebările pe care ți le pui te vor duce tot mai aproape de aflarea adevărului. Astrele te încurajează să fii mai înțelegător/oare cu aspirațiile partenerului/ei. Vei fi mai deschis/ă spre dialog, însă de această dată spre un dialog eficient și sănătos, nu spre unul care se poate confunda foarte ușor cu un interogatoriu.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Trebuie să iei decizii urgente în această săptămână.

Te vei confrunta cu situații care necesită explicații și lămuriri suplimentare. Anturajul tău joacă un rol extrem de important în soarta relației tale amoroase. Se pare că valorile, speranțele și planurile tale sunt destul de diferite față de cele ale partenerului/ei.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Rezultatele alegerilor tale încep să se vadă și nu e neapărat de bine.

Te vei confrunta cu situații care vor necesita o doză mai mare de efort pentru a te face înțeles/easă și respectat/ă în cuplu. Dacă ești singur/ă, orice aventură sau flirt te poate ajuta să scapi de trecut.
 

Citește și: Horoscop chinezesc 2021. Cele mai norocoase zodii în dragoste în anul Bivolului de Metal

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu conta pe latura ta înțeleaptă în această săptămână, deoarece vei experimenta nevoi de care nu știai.

Nevoile imperative de schimbare și de reînnoire a bazelor relației tale se vor resimți în relația ta. Dacă ești singur/ă, vei avea parte de momente extrem de pasionale luni și marți. După aceea, vei reveni la starea inițială, fiind mai temperat/ă când vine vorba de aventuri.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săptămâna aceasta vei avea parte de un climat care va favoriza împăcările și care va fi perfect pentru a înlătura diferențele dintre tine și partener/ă.

Simți nevoia să te concentrezi pe aspirațiile tale și vei fi mai dornic/ă și dispus/ă să le împărtășești cu persoana iubită. Dacă faceți asta în continuare, legătura voastră va deveni mai puternică, iar neînțelegerile din trecut se vor șterge.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Vei simți o nevoie mai mare de a comunica mai mult și mai clar cu partenerul/a, de a vorbi despre dorințele tale și de a-ți transmite direct mesajele.

Acesta este momentul perfect pentru a pune capăt neînțelegerilor, pentru a soluționa un conflict sau pentru a minimiza situațiile tensionate.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Partenerul/a de viață va fi mai deschis și mai sincer cu tine în această săptămână, ceea ce îți va permite să înțelegi mai bine motivele comportamentului său.

Nevoia ta de adevăr începe să fie satisfăcută și te îndepărtează de complicațiile emoționale. Dacă ești singur/ă, puterea ta de seducție îți va aduce plăcere.
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!   

Pești(19 februarie - 20 martie)

Săptămâna aceasta îți vei scoate în evidență nevoile, fapt care îți permite să devii conștient/ă de schimbările care trebuie făcute.

Vei face o evaluare a vieții tale sentimentale, ceea ce te va ajuta să faci alegerile corecte. Gesturile de afecțiune și iubire te aduc mai aproape de persoana iubită, dar, este timpul să te apropii mai mult și de prietenii și familia ta, nu doar de partenerul/a de viață.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod