Horoscopul dragostei pentru săptămâna 21-27 iunie. Taurul va trebui să-și recâștige speranța

Taurul va trebui să-și recâștige speranța în ceea ce privește viața lui amoroasă.


Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Săptămâna aceasta vei avea parte de suficientă afecțiune pentru a te putea declara fericit/ă.

Te simți confortabil cu partenerul/a de viață, dar vei avea și momente când vei prefera să fii singur/ă. În ciuda acestui mic detaliu, astrele promit să îți aducă o viață amoroasă armonioasă și liniștită. Dacă nu ai pe nimeni, este timpul să faci prima mișcare.
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Dacă ți-ai pierdut o parte din speranța ta în ceea ce privește viața ta sentimentală, va trebui să o recuperezi!

Așadar, începe să faci ceva în acest sens în această săptămână, și anume să repari unele greșeli recente. A cere scuze nu a fost niciodată mai ușor. Dacă ești căsătorit/ă, există sentimente ambigue. Trebuie să fii mai dinamic/ă și mai direct/ă, fără să te ascunzi în spatele tufișului. Orice problemă trebuie să devină transparentă. Dacă ești singur/ă, îți vei da seama că a venit momentul să te lași iubit/ă.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Săptămâna aceasta vei fi dornic/ă să te îndrăgostești din nou.

Dacă ultimele tale relații ți-au provocat răni în inimă, pregătește-te să le vindeci. Este timpul să simți din nou fluturi în stomac. Dar, înainte, va trebui să închizi câteva capitole cate încă te fac să suferi. Iartă-te pe tine și iartă-i și pe ceilalți pentru a putea merge mai departe. Dacă ai o relație, vei putea să îți exprimi intențiile și dorințele cu onestitate. Profită de energia astrală și spune-ți îndoielile și nemulțumirile cu calm, deoarece partenerul/a de viață este dispus/ă să le rezolve.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Ai devenit destul de realist/ă în dragoste.

Ai schimbat fantezia de basm pe care o trăiești pentru situații pe care le-am putea considera mai puțin magice, deși încă destul de fermecătoare. Dacă ești singur/ă, știi că nu trebuie să urci pe un turn sau să învingi o vrăjitoare pentru a te deschide cu privire la ceea ce simți. Renunță la basme și acționeză. Vorbește clar! Nerăbdarea va fi principalul tău dușman, pentru că atunci când pui o întrebare, vei dori să primești imediat un răspuns. Dacă ai pe cineva sau ești căsătorit/ă, există odiferență clară între fericire și fericire pură. Uneori, vei simți că nu ai suficient și s-ar putea să fii gelos/oasă pe alte cupluri.
 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Leu(22 iulie - 22 august)

Vei prefera să îți petreci timpul mai mult cu prietenii decât cu partenerul/a de viață în această săptămână.

Cu toate acestea, pe măsură ce zilele trec, vei începe să te reconectezi cu el/ea. Te vei strădui să-i descoperi nevoile și să faci tot posibilul pentru a i le satisface. Relația ta va deveni din nou puternică și pasională. Dacă ești singur/ă, a sosit momentul să-ți vindeci rănile și să începi să deschizi din nou ușile iubirii.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Știi că toate eforturile pe care le-ai depus pentru relația ta încep să dea roade.

Acest lucru te încurajează să continui tot așa pentru a obține ceea ce îți dorești pe plan amoros. Ceea ce era o plantă mică devine un adevărat copac. Dacă ești singur/ă, sfatul astrelor este să fii atent/ă la aparențe. Ceea ce consideri o cucerire grozavă ar putea dispărea ca un balon de săpun. Urmează să se întâmple lucruri minunate în viața ta, dar este posibil să nu fie vorba despre persoana la care te gândești acum.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Vei începe săptămâna cu stângul.

În primul rând, nu vei putea accepta că lucrurile se desfășoară uneori diferit. Și, în al doilea rând, nu vei face nimic pentru a evita certurile cu partenerul/a de viață. La mijlocul săptămânii, vei face tot posibilul să readuci pasiunea în relația ta. Vei căuta diverse modalități de a-ți condimenta viața intimă și ai mari șanse să reușești. Dacă ești singur/ă, cel mai important lucru din această săptămână este să scapi de frici. Nu vei putea progresa și nu vei putea avea o relație durabilă dacă nu renunți la temerile și grijile tale.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Astrele îți recomandă să fii mai romantic/ă în această săptămână.

Poate o cină la lumina lumânării e tot ce aveți nevoie tu și partenerul/a. Ați trecut prin câteva săptămâni instabile, dar acum totul s-a terminat. În ceea ce privește familia, învață să ceri scuze când e nevoie! Dacă ești singur/ă, este timpul să iubești din nou.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Vei fi sincer/ă și îți vei folosi abilitățile de comunicare pentru a aduce pacea în relația ta.

Dacă ești într-o relație serioasă, te vei concentra pe planuri de viitor. De asemenea, vei reuși să lași în urmă orice problemă emoțională. Dacă ești singur/ă, va trebui să nu mai cauți perfecțiunea. Idealul pe care îl ai în minte nu este real, așa că cu cât îl uiți mai repede, cu atât mai bine. Există cineva care tocmai a intrat în viața ta în care nu trebuie să ai încredere.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Această săptămână arată grozav pentru tine.

Ești pregătit/ă să iubești din nou și astăzi se va întâmpla mult așteptatul eveniment. Totul este gata și astrele sunt cu tine oriunde te duci și orice faci. Este posibil să te simți încă puțin nesigur/ă în unele zile, dar acest lucru este normal. Nu te simți inferior celorlalți pentru că ești special/ă sau diferit/ă de ei. Este cea mai bună săptămână din întregul an, profită de magia pe care o simți în aer!
 

Citește și: Ce nu vor face niciodată zodiile, conform astrologiei

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Un scenariu destul de variat este rezervat pentru tine în această săptămână.

E posibil să te bucuri la maximum de relația ta amoroasă sau e posibil să te gândești la o despărțire sau o separare temporară. Vei avea șansa să te reinventezi. Dacă o faci, îți vei trăi relația dintr-un punct de vedere diferit. Această schimbare este esențială pentru a-ți consolida relația. Dacă ești singur/ă, va trebui să știi ce vrei. Vei avea o viață sexuală foarte activă, dar nu va fi de folos dacă nu știi ce vrei. Cu toate acestea, vor exista mici schimbări pozitive pentru tine.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Săptămâna aceasta există unele riscuri care ar putea destabiliza atmosfera armonioasă care ar trebui să domnească în casa ta.

Dacă partenerul/a are obicieuri diferite de ale tale, ar putea apărea certuri aprinse. Cu toate acestea, te vei exprima ferm, dar respectuos, și la fel și de cealaltă parte. Dacă ești căsătorit/ă, o fostă iubire a soțului/ei poate apărea în viața ta și îți poate declanșa toate alarmele. Această persoană susține că vine cu gânduri de pace, dar cuvintele și limbajului corpului arată cu totul altceva. Vrea să-ți recucerească partenerul. Dacă ești singur/ă, există mari șanse să apară cineva care îți va răsturna viața într-un vârtej. Întâlnirile voastre vor fi grozave!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod