Horoscopul dragostei pentru săptămâna 14-20 iunie. Natura critică a Fecioarei îi va face mult rău

Natura critică a Fecioarei îi va face mult rău în ceea ce privește relația cu partenerul.


Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!



Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Dacă ai înțeles că o relație sănătoasă se bazează pe o comunicare bună, totul va fi bine pentru tine pe plan sentimental în această săptămână.

Potențialul tău amoros se dublează. Ești calm/ă și te simți în largul tău, iar umorul de care dai dovadă este foarte atractiv. Atmosfera este armonioasă și afectuoasă în compania persoanei iubite. Urmează zile grozave.
 

Citește și: Iubit versus prieteni. De ce nu se vor înțelege niciodată, în funcție de zodia lui

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Te așteaptă o săptămână frumoasă, armonioasă și cu îmbunătățiri importante pe plan amoros, indiferent dacă ești singur/ă sau nu.

Viața te surprinde plăcut, dorințele de dragoste sunt în curs de îndeplinire și cererile îți sunt auzite. Fără îndoială, eforturile tale de a te face mai bine înțeles/easă sau pentru a corespunde mai mult așteptărilor persoanei iubire au meritat. Perspective frumoase se deschid acum pentru tine.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Menții o relație dinamică și incitantă cu partenerul/a de viață.

Sentimentele adevărate și spontante de ambele părți condimentează relația cu pasiune. Ai tot ce ai nevoie pentru a fi fericit/ă, viața ta amoroasă este roz! Dacă ești singur/ă, cucerești și frângi inimi fără vreun rezultat de lungă durată.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Vrei să descoperi noi orizonturi în această săptămână.

Îți deschizi inima către oameni noi, către alte culturi și ai toate șansele să te îndrăgostești de un străin și să te muți departe. Cu toate acestea, fă diferența între fantezie și realitate. Simți că lucrurile merg bine pentru tine, iar ușurința de a-ți exprima sentimentele crește.

Leu(22 iulie - 22 august)

Dacă ești singur/ă, prioritatea ta numărul unu este să atragi atenția unei persoane pe care o placi.

Dacă reușești să stabilești un dialog cu aceasta, te vei simți foarte bine. Vestea bună este că poți lega o relație de durată, pentru că îți dorești mult ca acest lucru să se întâmple și să te așezi la casa ta. Viața ta sentimentală ia o întorsătură favorabilă.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Contactul cu o persoană mai tânără îți va fi util pentru a-ți reformula în mod eficient viziunea asupra vieții tale sentimentale.

Îți proiectezi propriile dorințe asupra altora. Nu este momentul potrivit pentru a intra în dezbatezi importante. De asemenea, critica nu va fi deloc constructivă acum, mai ales dacă e adresată partenerului/ei de viață.
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

În această săptămână nu lipsesc întâlnirile.

Legi relații puternice, iar sentimentele sunt adevărate și intense. O adevărată evoluție în viața ta sentimentală, depinde de tine să știi cum să profiți la maximum. Dacă ai avut îndoieli cu privire la o persoană, următoarele zile ar trebuie să îți aducă răspunsuri. Niciun nor nu se anunță pe cer.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Comportamentul tău din cuplu este îmbogățit de un tact natural.

Delicatețea ta este apreciată, stârnești tandrețe și ai continuitate în ideile tale pentru a-ți atinge obiectivele amoroase. Profită de fiecare ocazie care îți apare în cale pentru a trăi noi experiențe și de a-ți satisface nevoia de libertate. Este un moment bun pentru provocări.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Viața ta amoroasă este excelentă.

Zâmbetul tău nu a fost niciodată atât de larg și din suflet ca acum. De starea ta nu beneficiază doar partenerul/a de viață, ci și viața ta profesională și relațiile sociale. Dacă cu inima stai bine, totul este bine. Într-adevăr, nu totul e roz, însă încerci să te axezi pe pozitiv și lucrurile ies formidabil.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Conjunctura astrală îți oferă compensații care te ajută să scapi parțial de grijile profesionale pentru a te putea concentra pe viața ta sentimentală.

Este un pariu sigur pe care nu îl vei pierde. Dorințele tale sunt mai intense, ceea ce îți activează avântul de luptă. Profită de cele mai mici oportunități care ți se oferă pentru a cuceri o inimă.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Dacă ești singur/ă, săptămâna aceasta va fi un real succes.

Pe oricine ai pune ochii, poate fi al tău. Dacă ești implicat/ă într-o relație, unele probleme mai vechi ar putea reveni în viața de cuplu. De această dată, se cade să le tratați cu mai multă seriozitate pentru a găsi o rezolvare. Chiar dacă tu și persoana iubită nu vă puteți pune de acord de fiecare dată, este important să accepți diferențele dintre voi și să înveți să trăiești cu ele.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Pari destul de insensibil/ă atunci când oamenii îți vorbesc despre dragoste.

Preferi să stai la distanță decât să investești într-o nouă relație amoroasă. Îți lipsește o doză sănătoasă de încredere. Pentru a avea încredere în ceilalți, învață să ai încredere în tine și lucrurile se vor schimba.
 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod