Horoscopul dragostei pentru săptămâna 13-19 septembrie. Fecioara nu trebuie să-și facă speranțe prea mari

Fecioara nu trebuie să-și facă speranțe prea mari cu privire la o întâlnire pe care o va avea în această săptămână.


Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Eliberează-te, mai ales de lucrurile care îți afectează relația cu partenerul/a. Ar trebui sa exprimi tot ceea ce, de mult timp, ții în tine. Dar, nu uita să fii sincer/ă cu tine însuți.

Dacă vorbești prea repede fără să te gândești, s-ar putea să ajungi să spui lucruri pe care să le regreți mai târziu. Este o artă să știi cum să comunici fără să rănești sentimentele altora. Pe scurt, fii foarte tacticos/oasă.

De asemenea, s-ar putea să te gândești să faci unele schimbări în viața ta personală. Poate te-ai săturat de rutina de acasă. Ar trebui să te reconectezi cu vechii tăi prieteni și să recuperezi timpul pierdut.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Dacă ești singur/ă, ai putea întâlni mai mulți oameni decât ți-ai imaginat în această săptămână. Vei atrage toate privirile și vei fi mai fermecător/oare decât oricând, așa că nu ezita să îți faci simțită prezența pentru a-i încânta pe ceilalți și mai mult.

Așadar, profită de orice situație pentru a face schimb de numere de telefon sau de conturi de socializare. Nu știi niciodată ce se poate întâmpla!

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Dorința urăște obiceiurile și limitele, deoarece acestea ajung întotdeauna să o anuleze. Așadar, nu ar trebui să te blochezi în rutina zilnică, ci să alegi tot ceea ce are o notă de aventură.

Ar trebui să rezervi o cameră într-un hotel frumos sau să îți schimbi aspectul fizic astfel încât să îți surprinzi partenerul/a.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Dacă simți că ai nevoie de o pauză în ceea ce privește relația ta, nu te lăsa întors/ă din drum sub pretextul că totul a mers bine până acum. Cel mai probabil doar te minți singur/ă.

Dacă ești singur/ă, în căutarea ta disperată de dragoste, vei fi cucerit/ă la telefon. Comunicarea cu acea persoană trebuie să fie sinceră și directă.

Leu(22 iulie - 22 august)

Săptămâna aceasta ar trebui să îți aloci mai mult timp pentru a fi tandru/ă și afectuos/oasă cu partenerul/a de viață sau cu familia.

Gândește-te că ceea ce semeni, aia culegi. Așadar, dacă simți nevoia să fii iubit/ă și apreciat/ă pentru ceea ce reprezinți, acum este momentul să fii cald/ă și respectuos/oasă față de toată lumea. 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Vei simți un anumit entuziasm la ideea de a întâlni pe cineva în această săptămână.

Pe parcursul acestor zile, prietenii tăi îți vor aranja o întâlnire cu cineva care, ca și tine, nu are partener/ă. Abia aștepți să îl/o cunoști, ai atâtea întrebări pe care vrei să i le adresezi.

Cu toate acestea, asta nu înseamnă că veți avea genul acela de relație, poate fi doar o simplă prietenie. Fii deschis/ă la orice și relaxează-te, nu risca să fii dezamăgit/ă!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Pe parcursul acestei săptămâni, întrebările legate de independența ta și cea a partenerului/ei de viață ar putea fi puse din nou pe masă. Poate că nu aveți aceeași idee despre ceea ce înseamnă libertatea într-o relație.

Pentru tine ar putea însemna, spre exemplu, posibilitatea de a pleca într-o călătorie cu prietenii tăi. Pentru el/ea, ar putea fi vorba de a nu avea ore fixe pentru a venit acasă noaptea.

Încercați să ajungeți rapid la o înțelegere, deoarece viitorul relației voastre este în joc.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Pe tot parcursul acestei săptămâni, vei simți că te afli într-o stare de echilibru emoțional perfect.

Cu toate acestea, ar trebui să fii conștient/ă de faptul că starea ta îi trage pe alții după tine. De obicei nu e un lucru rău, dar acum poate fi.

Dacă tu te mulțumești cu rutina și poate chiar cu lenea, e posibil ca partenerul/a de viață să îți urmeze exemplu. Și, unde veți ajunge astfel?

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Schimbă ceva la tine și vei căpăta mult mai multă încredere în tine. Astfel, dorința de a seduce pe cineva ar putea crește. Nu contează dacă ești bărbat sau femeie, important este să nu-ți fie frică să fii puțin mai sexy!

De asemenea, astrele te sfătuiesc să petreci mai mult timp cu partenerul/a de viață. Acestă companie te va relaxa simțitor și îți va da o dispoziție mai bună.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Te simți descurajat/ă și neliniștit/ă, așadar fă tot ce ține de tine pentru a adopta o atitudine mai relaxată. E spre binele tău!

Trebuie să te odihnești și să îți recapeți încrederea. Uneori, ești prea realist/ă, mai ales când vine vorba de dragoste. Probabil ai avea mai mult de câștigat dacă ai pune mai mult suflet și pasiune în viața ta sentimentală.

Dacă procedezi cu relațiile tale ca și cu munca, nu e de mirare că uneori ți se pare frustrant. 

Citește și: Sfatul sincer de care ai nevoie în dragoste, în funcție de zodia ta

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Poate că a sosit timpul să porți o conversație lungă cu partenerul/a de viață. În ultima vreme ai fost foarte ocupat/ă și ți-ai neglijat puțin relația. Așadar, săptămâna aceasta ar trebui să fii mai disponibil/ă și mai atent/ă.

Spune-i cât de important/ă e el/ea pentru tine și fii afectuos/oasă prin gesturi și prin vorbe.

Pe de altă parte, dacă ești singur/ă, s-ar putea să simți o anumită atracție pentru cineva.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Tema săptămânii va fi, fără îndoială, cea a vieții în societate, dar și în intimitate. Uneori îți lipsește încrederea în tine, mai ales dacă ești singur/ă și ai unele întâlniri.

Chiar și în sânul familiei, printre cei dragi, timiditatea și sensibilitatea te paralizează.

Dar, ar trebui să ai mai multă încredere în tine, să-ți spui părerea, să îți exprimi sentimentele și să vorbești atunci când simți nevoia.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod