Horoscopul dragostei pentru luna martie. Fericire deplină pentru Pești

Pentru Pești, fericirea este cuvântul de bază în ceea ce privește dragostea.


Află ce îţi pregătesc astrele pentru luna martie pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Dragostea nu va fi cel mai important lucru în această lună.

Dacă ai o relație, vei cere mai multă libertate partenerului/ei, chiar dacă între voi totul este în regulă. Ai nevoie de spațiul tău pentru a fi singur/ă și pentru a face ceea ce îți dorești. Dacă ești singur/ă, nu vei avea niciun interes să îți găsești pe cineva. Te vei simți atât de confortabil cu tine însăți și atât de bine singură, încât nu te va interesa deloc sexul opus.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Dacă ești implicat/ă într-o relație, vei continua cu ea, dar fii atent/ă la certuri și discuții, deoarece acestea ar putea strica armonia și bunăstarea de care vă bucurați.

Dacă ești singur/ă, vei prefera să te axezi pe prieteni, nu pe găsirea unui partener. Nu este prioritatea ta și nu vei avea chef de dragoste în această lună.
 

Citește și: Soarta relației tale. 6 perechi de zodii și destinul lor

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Martie va fi o lună romantică.

Dacă ești căsătorit/ă sau ai o relație, stai bine la capitolul dragoste, te simți iubit/ă și sentimentul este reciproc. Vei avea parte de o lună plăcută, deoarece libidoul tău va fi mult mai mare decât alte dăți și te vei distra de minune. Dacă ești singur/ă, ai putea întâlni oameni de gen opus care te atrag și cu care poți avea relații sporadice.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Cu dragostea stai bine, dar nu e pe lista ta de priorități luna aceasta.

Pe primul loc se află munca și banii. Asta nu înseamnă că trebuie să îți ignori partenerul/a, ci să continui relația în ritmul său normal. Dacă ești singur/ă, martie va fi o lună cu o viață socială săracă din cauza pandemiei. Prin urmare, nu vei avea ocazia să cunoști oameni noi.

Leu(22 iulie - 22 august)

În dragoste îți va merge fantastic în această lună.

Reușești să reaprinzi flacăra iubirii și pasiunii, iar tu și partenerul/a de viață vă veți înțelege excelent. Relația voastră este magică. Romantismul și micile gesturi de afecțiune vă vor face pe amândoi fericiți. Dacă ești singur/ă, vei fi seducător/oare, în măsura în care această pandemie îți permite. Poți frânge inima mai multor persoane!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

În dragoste te vei descurca foarte bine luna aceasta.

Te află într-o etapă în care romantismul și înțelegerea primează și te fac să trăiești frumos. Vei fi fericit/ă! Dacă ești singur/ă și ai ocazia de a socializa, vei frânge inimile celor din jur și ai putea avea șansa de a începe o relație serioasă. Dacă ești limitat/ă, relațiile online sunt o opțiune de petrecere a timpului liber.
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!   

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Dragostea va fi fantastică luna aceasta.

Distracția și flirtul cu partenerul/a te vor face să trăiești momente inedite. Vei avea o viață amoroasă intensă. Dacă nu ești căsătorit/ă, dar ai o relație de mult timp, te-ai putea căsători sau logodi în această primăvară. Dacă ești singur/ă, de asemenea vei trăi totul la maximum. Ești atrăgător/oare și amuzant/ă, iar sexul opus nu are cum să nu se simtă atras de tine.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Stai bine cu dragostea în martie, dar te vei închide destul de mult în tine.

Amintirile din trecut vor reveni în memoria ta, fie despre partenerul actual, fie despre un fost, ceea ce te va determina să regândești anumite aspecte ale relației tale. Totul va fi bine deoarece vei prețui mai mult ceea ce ai în prezent sau îți vei da seama de ceva care nu funcționează bine și vei putea să remediezi.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Nu stai prea bine cu dragostea luna aceasta.

Dacă ai un partener stabil sau ești căsătorit/ă, conviețuirea și dialogul vor fi dificile. Vor avea loc numeroase discuții și certuri și relația s-ar putea răci. Ar putea chiar să se producă o ruptură, însă acum nu este cel mai bun moment pentru a lua decizii serioase. Dacă ești singur/ă, nu este o lună bună pentru iubire. Viața ta socială aproape a dispărut din cauza pandemiei, așadar conexiunile sunt aproape imposibile.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

În viața ta sentimentală nu se vor întregistra schimbări luna aceasta.

Dacă ai o relație, totul va rămâne la fel, fără modificări în rutina ta de cuplu. Dacă ești singur/ă, nu este momentul potrivit pentru a cunoaște pe cineva, deoarece ești cam limitat/ă din cauza pandemiei. Este imposibil să îți găsești pe cineva luna aceasta.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

În dragoste vei fi fericit/ă luna aceasta.

Afecțiunea dintre tine și persoana iubită va fi evidentă, dar va trebui să faci un efort pentru a-i oferi plăcere și pentru a-l seduce mai des. Astfel, situația voastră va fi și mai bună. Dacă ești singur/ă, vei avea o perioadă mai dificilă din cauza pandemiei. Aceasta te va limita complet, iar ieșirile și socializare se vor îngreuna. Nu există șanse să începi o relație.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Fericirea este cuvântul de bază în ceea ce privește dragostea.

Dacă ai pe cineva, relația voastră se va îmbunătăți foarte mult. Vă veți face fericiți unul pe celălalt. Dacă ești singur/ă, ai putea începe o relație intimă cu cineva din clasa de yoga sau chiar de la școală. În acest moment ești interesat/ă doar de oamenii care au aceleași preocupări ca și tine.
 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod