Horoscopul dragostei. Cum stai cu iubirea în săptămâna 9-15 septembrie

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

În această săptămână ar trebui să petreci mai mult timp alături de partenerul de viaţă, pentru că doar aşa vei reuşi să reînnozi relaţia cu acesta.

Dacă în ultima perioadă nu aţi comunicat prea mult, cu siguranţă e vizibil faptul că v-aţi îndepărtat unul de celălalt. Indiferent care sunt motivele, fie lipsa timpului sau alte priorităţi, e necesar ca amândoi să faceţi compromisuri în acest sens.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

E posibil ca în această săptămână să apară o influență externă care să îți afecteze viața de cuplu.

Fie că este vorba de prieteni sau de o rudă apropiată, trebuie să te lași ghidat de sentimente și, nicidecum, de ceea ce spun ceilalți. Dacă ești singur, astrele te sfătuiesc să încerci să descoperi profunzimea oamenilor din jurul tău, doar așa vei reuși să îți găsești marea dragoste!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Chiar dacă ai multe lucruri de făcut în această săptămână, nu te vei detașa complet de viața de familie.

Încerci pe cât posibil să faci față tuturor provocărilor și să te împarți în câte locuri e nevoie de tine. Cu toate acestea, chiar dacă îi faci pe toți ceilalți fericiți, riști să te lași pe tine la urmă și să îți ignori nevoile.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Dacă vrei să ai o relație bună cu partenerul de viață, trebuie să îi respecți și să îi accepți în viața ta pe cei dragi lui.

Este foarte important să nu existe tensiune pe această temă, altfel el se va vedea nevoit să facă o alegere care, oricum, îl va face nefericit. Dacă ești singur, încearcă să ierți pe cineva care ți-a greșit în trecut pentru a putea merge mai departe!

Leu(22 iulie - 22 august)

Dacă te-ai implicat recent într-o relație, în această săptămână e posibil să descoperi diferențe mari de mentalitate între tine și partener.

Vei fi dezamăgit de comportamentul său, însă vei vrea să îi dai, totuși, o șansă. Lupta este foarte importantă în dragoste, însă trebuie să fii convins că merită și nu îți pierzi timpul cu o persoană total diferită de tine.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Săptămâna aceasta începe greul pentru tine.

Partenerul de viață te pune la încercări și te extenuează psihic. Cu toate acestea, e posibil să fie și vina ta pentru situația creată, pentru că ai tendința de a pune prea mult la suflet și de a despica firul în patru de fiecare dată. Încearcă să te relaxezi mai mult și să iei lucrurile ca atare!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Săptămâna aceasta va fi tensionată în ceea ce privește dragostea și viața de familie.

E posibil ca în aceste zile să te enervezi mai ușor și din orice, fapt pentru care relația cu partenerul s-ar putea dezechilibra. Trebuie să îți amintești întotdeauna că niciodată nu există un singur vinovat, iar tu ai tendința de a-l privi pe cel de lângă tine drept responsabil pentru toate problemele voastre.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Mare parte din această săptămână te vei concentra pe viața ta sentimentală, care are nevoie de atenție mai mult decât oricând.

E posibil să fii nevoit să renunți la planurile cu prietenii sau la hobby-urile tale, de dragul persoanei iubite. Dacă aceasta îți cere să petreci mai mult timp cu ea, nu ezita să o faci și nu vei regreta!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săptămâna aceasta vei fi tentat să te apropii de rudele tale cele mai apropiate sau de prieteni vechi din copilărie.

Te încearcă o ușoară melancolie, simțind că prezența celor dragi îți lipsește cel mai mult. Cu toate că ești împlinit în dragoste, ai nevoie de mult mai mult de atât pentru a te simți fericit!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Ai nevoie de armonie totală în viața ta pentru a putea să te bucuri la maximum de ceea ce trăiești alături de partenerul tău.

Este posibil ca lipsurile de pe alte planuri să încețoșeze bucuriile pe care viața sentimentală ți le oferă. Încearcă să te împaci bine cu toată lume, să ierți și să revii la relații mai bune cu cei cu care te-ai certat recent!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Nu este exclus să apară unele complicații în viața ta sentimentală în această săptămână.

Se pare că o persoană din exterior intervine în relația ta și spulberă liniștea de care te-ai bucurat până acum. Cu toate acestea, mai mult ca sigur vina este și a partenerul tău de viață care este predispus să cedeze în fața ispitelor.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Este foarte important să rezonezi cu partenerul de viață dacă aveți de pus în aplicare un plan.

Împreună sunteți mai puternici, de aceea încearcă pe cât posibil să eviți certurile și neînțelegerile cu acesta din motive minore. Chiar dacă uneori ești deranjat de faptul că te contrazice inutil, astrele te sfătuiesc să nu ripsotezi și să îți urmărești interesul cu viclenie. Vei avea timp să revii ulterior asupra problemelor care te macină!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod