Horoscopul banilor în săptămâna 9-15 septembrie

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Vei avea parte de o săptămână intensă în ceea ce privește sectorul profesional.

Se pare că din cauza oboselii poți face unele greșeli care te-ar putea costa scump. Evită pe cât posibil să ai de-a face cu documente oficiale sau să iei decizii importante. Situația ta financiară nu este una excelentă, de aceea nu trebuie să te supui riscului!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Săptămâna aceasta va fi una de creație, în care vei încerca să îți perfecționezi abilitățile artistice și chiar să faci bani de pe urma lor.

Nu ar strica să asculți mai mult de sfaturile celor din jur, în condițiile în care nu ai o idee clară despre cum anume ar trebui să acționezi. Este foarte important să ieși din zona ta de confort și să înfrunți necunoscutul!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Vei avea parte de numeroase oportunități profesionale în aceste zile, în special luni și marți.

Încearcă să fii atent la tot ce se întâmplă în jurul tău și să te implici atunci când ceva ți se pare tentant. Ai putea avea șansa de a fi promovat sau de a primi un bonus financiar de pe urma unui proiect pe care l-ai finalizat recent.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Este o săptămână bună pentru studiu, pentru aprofundarea cunoștințelor sau cucerirea unor noi domenii de activitate.

Ești mai ambițios ca oricând, de aceea vei avea numai de câștigat. Chiar dacă scopul tău nu constă în a câștiga mai mulți bani pe viitor, cu siguranță vei avea oportunitatea de a-ți îmbogăți situația financiară.

Leu(22 iulie - 22 august)

Situația ta financiară traversează o perioadă bună, apogeul fiind în această săptămână.

E rost de câștiguri substanțiale, de moșteniri sau premii neașteptate. În cazul în care ești implicat în afaceri, ai grijă ca împărțirea bunurilor comune sau a profitului să se facă într-un mod echitabil. Nu e exclus ca cineva să-și fi plănuit să te tragă în piept!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Săptămâna aceasta vei avea parte de unele cheltuieli majore, însă te așteptai ca acest lucru să se întâmple.

Din fericire, ai un plan de rezervă prin care îți poți reface bugetul într-un timp destul de scurt. Dacă tu și partenerul de viață aveți banii la comun, cu siguranță golul produs nu va fi resimțit prea mult.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Primele zile ale acestei săptămâni vor fi liniștite pe plan financiar, însă în weekend va trebui să bagi adânc mâna în buzunar.

Chiar dacă scopul este unul nobil, probabil un ajutor oferit unei persoane în nevoie, asta nu înseamnă că nu vei avea regrete. Este mai bine să ai regrete pentru că ai făcut anumite lucruri, decât să le ai pentru că nu ai făcut nimic.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu ar strica să te pui mai mult în valoare săptămâna aceasta, mai ales în ceea ce privește pasiunile tale.

Chiar dacă nu ai suficienți bani să investești în hobby-urile tale așa cum ți-ai dori, este important să încerci să îți dezvolți abilitățile în alte moduri care îți sunt accesibile!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

E posibil să dai multe rateuri în aceste zile la locul de muncă, iar asta te-ar putea costa scump.

Fie că este vorba de renume, poziție sau de bani, cert este că vei suferi o pierdere greu de compensat. După cum îți vei putea da seama singur, se va forma o coaliție împotriva ta care te-ar putea determina să pleci din compania la care activezi în acest moment.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Dacă vrei să îți meargă afacerile strună și să câștigi bani într-un timp scurt, este foarte important să lucrezi minuțios.

De asemenea, astrele te sfătuiesc să fii atent și să gândești de două ori înainte de a acționa, mai ales dacă este vorba de documente oficiale. Nu este exclus să apară nereguli care te-ar putea costa scump, așa că fii cu băgare de seamă!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

E posibil să fii luat prin surprindere de un câștig substanțial în primele zile ale acestei săptămâni.

Deși știai că trebuie să primești în curând o sumă de bani, nu te așteptai să se întâmple așa rapid și atât de generos. E rost de petrecere, așa că nu ezita să-ți împărtășești fericirea cu cei care au crezut în tine!

Pești(19 februarie - 20 martie)

E posibil ca în primele zile ale acestei săptămâni să apară tensiuni între tine și colegii de școală sau de serviciu.

Totul pornește de la bani, premii sau promovări. E cazul să faci câțiva pași în spate, asta înainte ca cei din jur să își formeze o impresie proastă despre tine. Nu trebuie să fii întotdeauna pe primul loc, și mai ales, nu cu orice preț!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod